• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bildirimimi yapayım.

Geçen hafta : 72.2

Bu hafta : 73

Fark : 0.8

Yolculuğum ve regl zamanım kötü denk geldi. Sonuç ise kaçınılmaz oldu. Üzgünüm ama haftaya çok daha iyi olacağına inanıyorum çünkü kaçamak yapmıyorum:KK39: :KK36: :KK36:
hem yolculuk hem de regli 800 artı çok çok normal ;)

200 de olsa gitmiş canım.. geçmiş olsun miden de nasıl bir rfahatsızlık var ? yanma mı ağrı mı ?
Gastrit sorunum vardı ama bir süredir iyiydi ramazanda yine bozdum. Midemde yediklerim sanki üst üste geliyor taş gibi oluyor karnım davul gibi oluyor. Sindirim sistemiyle ilgili bir sorun bakalım ne zaman çözülecek.

hemşerim dikkat et canım memleketin güzel yemekleri çok yediriyor ... az az tadımlık yemeye çalış :KK66:
Hemde ne güzel ahh yine de iyi tutuyorum kız kendimi. Dün Elazığa gezmeye geldim küçük yuvarlak içli köfte yapıyorlar. Kaç tane yedim hiiiçç saymadım :olamaz:

Aysegul 6666 Aysegul 6666 inşallah senin güzel sonucunu bekliyorum :KK36:
Bu hafta regl başlangıcındayım, 😔
Ayrıca memlekete geldiğim ilk günler diyete uyamadım, 3 gündür - leri silmeye çalışıyorum, pazartesi +600 görmüştüm. şimdi de wc ye çıkmayı bekliyorum, birazdan tartılacağım, çok iyi bi sonuç çıkacağını sanmıyorum, sabit olsam sevineceğim🙄

Veren veremeyen herkesi tebrik ederim sonuç ne olursa olsun azminiz için kutluyorum kızlar.

Geçen hafta 83.8
Bu hafta 82.8
Giden 1

Regl oldum dün sanırım biraz daha gitmiş olabilirdi durum böyle olmasa. Azim ve kararlılıkla devam inşallah. 🌹

Eklentiler

• 20200626_115707.webp
    20200626_115707.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 31
tebrikler canım ama tek öğün beslenmeyi ömür boyu yapabilirmisin ? çünkü ister istemez sosyal bir yaşam luyor bir yelere gidiyoruz ikramlar oluyor bazen yok diyemiyoruz...
Çok haklısın. Bu şekilde yıllarca beslenen insanlar varmış şuan için bende onlardan esinlendim. Ama şuan o kadar psikolojim bozuk ki. Ben doğuma 79 ile gitmiştim. Hayatımda bu kiloyu ilk kez görüyorum. Şöyle 60 lara ineyim. Sonrasında bir gün çok yersem diğer gün dengeleme yoluna gitmeyi düşünüyorum. O zaman belirli bir düzen yapmaya çalışacağım ama şuan psikolojim için tek öğün beslenme daha uygun.

Ortaokuldayım canım.
2019 yılında arkadaşımın oğlu LGS yı full yaptı.
Şanstı full yapmam diyor.
3 soruyu karambolü yaptım doğru çıktı diyor.
Yani sadece çalışma da değil şans bence biraz
Allah herkesin evladına önce sağlık versin. Sonra bir şekilde gerisi geliyor.
Evet canım şans gerçekten hakların da hayırlısı.
maşallah iyi gidiyorsun pastayada hayır denilmiş harikaaa:KK9::KK9:
inan diyet psikolojisine girmek benim için inanilmaz zor ama girince de boyleyim ağzıma atsam geri çıkarıyorum 🙈
ay canım ya çok kötü olmuş geçmiş olsun.
Çok haklısın. Bu şekilde yıllarca beslenen insanlar varmış şuan için bende onlardan esinlendim. Ama şuan o kadar psikolojim bozuk ki. Ben doğuma 79 ile gitmiştim. Hayatımda bu kiloyu ilk kez görüyorum. Şöyle 60 lara ineyim. Sonrasında bir gün çok yersem diğer gün dengeleme yoluna gitmeyi düşünüyorum. O zaman belirli bir düzen yapmaya çalışacağım ama şuan psikolojim için tek öğün beslenme daha uygun.
Çok zor bi psikoloji bu ben de öyleydim ama hersey bizim elimizde basaricaz. 🙏
Evveeet, mezuniyet öncesi son bildirimim de şükür beni yine mutlu etti, sabit olsam bile sevinecektim:KK71:
Geçen cuma : 66.4
Bugün. : 65.8:KK68::KK36::KK68:
Fark:. - 600 Gr..

65 li bi rakamı göreli, en son 14-15 yıl oldu sanırım, bu hayal mi gerçek mi inanamıyorum şu an:rolleyes:
maşallah hadi bakalım 😊

Bu durulmuş halim canım :KK70::KK70:

Eskiden daha beterdim. :KK53::KK53:

Bu arada nazar oldum kızlar yaaaaa. Kolumun fotoğrafını atayım size. Allerji oldum ya da kızın sınavına canım sıkıldığından dolayı oldum tam bilmiyorum ama kollarımda kaşıntılı kızarıklıklar çıktı. Böcek ısırığı gibi ama kabartı şeklinde. Doktor ilaç verdi. Allerji ilaçları da steroidli bilirsiniz belki. İçesim de gelmiyor aslında. Serum da taktırdı anlık rahatlayayım diye. Hemşire serumu takarken damarı patlattı. Çok fena oldu. Şükür şimdi kaşıntım kalmadı ama mosmor duruyor kolum. Saçımdan dolayı nazar olduğumu düşünüyorum. Çünkü bayağı dikkat çekti yine :olamaz:
Nazar kaptanım nazar.
İnsanlar sana kopya etdiyor.
Senden çıkıyor.
Bizde de tüm nazarlar küçük kızımdan çıkar.
Çok üzülüyorum.
Aman dikkat et kendine.
Bol bol Felak nas oku.

Eki Görüntüle 2654640

Gecen hafta : 66.400
Bu hafta : 66.700
Diyetiayene gittiğim gün : 67.100 idim
Şimdi 66: 700
Kilo vermeye başladımmmm :KK66:))
Ada azıcık o artı
Haftaya fazlası ile vereceğiz
Hadi yüzdede yarışalım bu hafta senle.