• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım benim moralini yuksek tut motivasyonunu asla düşürme.. daha önce de demiştin istersen birde soğan kürünü dene.. 🤗🤗

Kupa kaldırmaya başlayın bence😂😂😂
Sonra bizim gibi sonunculugumuzun şerefine kaldırdık dersiniz 😂😂😂

Halledersin sen o sporlarla yeter ki modunu düşürme 😍

Yemek yiyerek destek verebilirsin mesela 🤪🤪😂😂😂
Rahim kalinligim zaten 9 mm canım adet olmam için 15 mm üstü olması lazım soğan kürü inceltir kalinlastirmaz ki aslında Dr dan sonra rahatladım ve olmak için çabam kalmadı kafa olarak iyiyim hani bugün yarinla geçen 2 buçuk ay yorucuydu. İlacı içip bekleyecem artık

Benim ilk geldigim de Nisan sonu Mayıs başıydı.. arkadaşım burası çok sıcak yaz dedi dedi.. ben de o zaman Eskisehirdeyim nasıl soğuk.. ara mevsim.. yazlıkları aldım mi hep.. donmustum bildiğin.. size öyle geliyor canım alismissiniz siz orada da bahar var yani 😂😂
Deme kizzz😁😁😁😁valla biz alıştık o zaman o yüzden bize hep yaz gibi geliyor 😎😎😎😀😀😀😉😉

Kızlar nasılsınız bu aralar buralar bayağı sessiz ve modumuz düşüyor 🤔🤔🤔🙄🙄🙄benim zaten normalde modum aşırı düşmüş birkaç gündür bana noldu anlamış değilim her tarafım aşırı şiş ödem toplamış psikolojim bozuldu sanki 5 kilo birden almış gibi görünüyorum bundan aşırı rahatsızım ama bikac güne adet olunca geçer umarım 🤔🤔🤔🤔🙄🙄🙄🙄🙄

Günaydın kızlar dün ugrayamadim yine bahçede hasar tespit çalışmaları vardı hasar aldım bende baya çalışırken 😂
Dünkü menüm
Saat 11.30
1 yumurta
Peynir
Söğüş
5 zeytin
1 dilim tam buğday

Saat 16
1 soda
2 ceviz
10 badem

Saat 20
Tavuk sote
1 dilim tam buğday

Su 1.5 litre
En az 10 fincan çay
tüm gün kosturmaca spora vakir kalmadı 🙈
UZAYIM UZAYIM

Kızlar nasılsınız bu aralar buralar bayağı sessiz ve modumuz düşüyor 🤔🤔🤔🙄🙄🙄benim zaten normalde modum aşırı düşmüş birkaç gündür bana noldu anlamış değilim her tarafım aşırı şiş ödem toplamış psikolojim bozuldu sanki 5 kilo birden almış gibi görünüyorum bundan aşırı rahatsızım ama bikac güne adet olunca geçer umarım 🤔🤔🤔🤔🙄🙄🙄🙄🙄
Regli şişkinliğidir canım , bol su tüket regli sonrası bol eksi görürsün inşallah ....

Günaydın canlar ❤️🌺
Ben bugün erken uyandım bisikletle denize geldim.. sabah sporu😁😁
Sezonunun ilk denizi olacak.. gecen yazda erken geliyordum yürüyerek bi serinleyip geri dönüyordum.. normalde 8 de sıcak çıkıyordu ama bugün çok sıcak yok şansıma 🙂

Eklentiler

• 15934944693104322340277791629618.webp
    15934944693104322340277791629618.webp
    110,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 15934945045874467279986838699295.webp
    15934945045874467279986838699295.webp
    220,1 KB · Görüntüleme: 31
Günaydın canlar ❤🌺
Sezonunun ilk denizi olacak.. gecen yazda erken geliyordum yürüyerek bi serinleyip geri dönüyordum.. normalde 8 de sıcak çıkıyordu ama bugün çok sıcak yok şansıma 🙂
Yaa ne çok özendim anlatamam

Günaydın canlar ❤🌺
Ay ne güzel ya en sevdiğim şey yüzmek, bu sene bize deniz tatili hayal olcak gibi çok mutsuzum o yüzden

Günaydın canlar ❤🌺
Bu hhayati sen yaşıyorsun kız çok kıskandım bisiklet deniz ohh. Mis
Senin yaşamını kısıtlayacaksa evlenme marbling marbling niye böyle dedim bisiklet sürmeyi çok özledim 🚴😭

Bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum cnm vaka sayıları hala binlerin üstünde, ağostos sonu eylül başına kadar beklicem bakalım nolcak duruma göre karar vercem bende
Biz de bu yıl gitmeyeceğiz gittiğimiz yerlerde onlarca insanla temasta olma ihtimalimiz var gerek yok dedik artık. İnşallah seneye durumlar iyi olursa seneye gideceğiz

Günaydın canlar ❤🌺
Ohhh ne güzel sabah sabah .
Neredeydin canım sen.

Biz de bu yıl gitmeyeceğiz gittiğimiz yerlerde onlarca insanla temasta olma ihtimalimiz var gerek yok dedik artık. İnşallah seneye durumlar iyi olursa seneye gideceğiz
Ben de korkuyorum.
İnsanlar denize tükürüyor. Hijyen yok.
Bu sene gitmeyi düşünmüyorum.
Çocuklara da bahçeye 3 metre çapında havuz aldık.
Onunla idare edecekler.
Çocuklara kalsa gidelim. Eşimde gitme taraftarı.
Ben zaten hiç sevmem denizi. Alerjim var benim. Güneşte kaşınıyorum hemen.
Fırsat bu fırsat korona var diyorum.

Ben de korkuyorum.
İnsanlar denize tükürüyor. Hijyen yok.
Bu sene gitmeyi düşünmüyorum.
Çocuklara da bahçeye 3 metre çapında havuz aldık.
Onunla idare edecekler.
Çocuklara kalsa gidelim. Eşimde gitme taraftarı.
Ben zaten hiç sevmem denizi. Alerjim var benim. Güneşte kaşınıyorum hemen.
Fırsat bu fırsat korona var diyorum.
Denizin olduğu bir yerde yaşasam olur da şimdi gideceğimiz her yere benim çocuklar dokunacak yeme içme vs her şeye temas edeceğiz bizim için gerek yok bu sene. Hem oğlum belki az daha akıllanır çok hareketli şimdi korkuyorum ondan

Back
X