- 29 Mayıs 2010
- 31.271
- 84.609
- 1.123
onlarda çook özlediii emin olun anneleride çok özlediiiAçılsın valla özledik çocuklarımızı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onlarda çook özlediii emin olun anneleride çok özlediiiAçılsın valla özledik çocuklarımızı![]()
onlarda çook özlediii emin olun anneleride çok özlediii![]()
![]()
Allahım spora bak maşallah maşallahGunaydinnn ❤
Nasılsıniz?? Dun akşam ölü gibi yattim eve denizden eve gecince sporumuda yaptim bi yatarsin aksam olmus pazardi yemekti yine yattim
Bu sabahta bisikletle geleyim denize dedim ciktim da totom bi agrimis bi agrimis anlatamam geri dondum bisikleti biraktim ciktim artik
Dunku menumu paylasayim
Saat 10.00 da 1 simit, 1 dilim peynir, 5 zeytin
19.30 4 adet az yagda sebze mücver, roka salatasi, 2 tavuk sis
Spor 40 dk kardiyo+ 90 squat+70 mekik+50 gogus+100 ic bacak+ 1 saat bisiklet(bugun toto ölü
)
ohhh sabah sporu yapılmış harikasınSelam
Bende sabah sporumu yaptım
Şimdi kuafordeyim bıraktım iyice kendimi biyerden başlamalıyım
Dünde evi temizledim ohh mis diyet devam kizlar şimdi de yanına yoğurt ve galetamı aldım bakalım iyiyim bu hafta inşallah haftaya da iyi olurum![]()
İnşallah canım kuaföre de geldim Amerikan fönü yaptırıyorumohhh sabah sporu yapılmış harikasın![]()
inşallah daha iyi olacak canım
![]()
Nohut köftesi yap çok güzel oluyobugün ne yesem ne yapsam diye düşünüyorum![]()
sadece kabak yemeği yapsam diye düşündüm ama akşam protein yemezsem acıkırım diye korkuyorum
![]()
LAydLiNe canım ben buldum sanırım 21 şubatta ayrılmışım 64.100 ile ... bu durumda 21 Ağustos itibarı ile listeye girebiliyorum değil mi ?
ozamana kadar benim hedefe az bile kalmış olur ...
![]()
İnşallah canım kuaföre de geldim Amerikan fönü yaptırıyorum![]()
6 ay fonlü oluyormuş saçlar yıka cik diye kandırdılar beniSeni burada görmek ne güzelNeymiş o amerikan fönü? Anlat bi bakim
6 ay fonlü oluyormuş saçlar yıka cik diye kandırdılar beni![]()
Amin orticim.çok geçmiş olsun canım , bende snein gibiyim evlenmeden ve kızım olmadan ohhhh eller havaya modundaydım ama kızım olduktans onra dünyam değişti... Rabbim kimseyi annesinden babasından ayırmasın![]()
Bir öğretmen olarak evde sıkıldık.Açılsın valla özledik çocuklarımızı![]()