Sendeki azimle yaparsın sen cnm, daha önce bu yollardan geçtin tecrübelisin, diyetisyene gidiyosun, takımdaki en iyi spor sende daha ne olsun kilolar korksun senden vallaayyy maşallahhhhh![]()
darısı başıma inşallahhhh
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sendeki azimle yaparsın sen cnm, daha önce bu yollardan geçtin tecrübelisin, diyetisyene gidiyosun, takımdaki en iyi spor sende daha ne olsun kilolar korksun senden vallaayyy maşallahhhhh![]()
darısı başıma inşallahhhh
![]()
Hayırlısı olsun hakkında canım.iyi geçti gibi ama sıralamalar nasıl olur bilmiyorum
sınavdan sonra büyük boşluk oldu bende yeni yeni kendime geliyorum pazartesiden itibaren menülerimi yazmaya başlarım![]()
Ne güzel saçların var maşallah.Benim de kıvırcıkla dalgalı arasında:) belirgin kocaman bukleler var. Millet saçıma özeniyor ben de senin gibi düz saçlılara. Hatta üniversitede sürekli düzleştiriyor ya da fön çektiriyordum saçımı uzun süreli mahvettim 3-4 yılda ancak toparladı. Ama şu bir gerçek ki doğumlar saçın yapısını değiştiriyor azaltıyor. Çok gür saçlarım vardı şimdi sadece gür diyebiliyorum daha da azalmazsa
Süpersin canım ya, maşallah sanaLAydLiNe kaptanım ben bugün tartıldım güzel bi sonuç gördüm hedef kilom 50 idi ama daha fazla zayıflamadan korumaya ve sıkılaşmaya geçmek istiyorum, 38 beden pantollarım belimden düşüyo 36 bedene düştüm sanırsam
demem oki yarın mezun olmak istiyorum senin içinde uygunsa, sonrasında free listeden devam ederim bırakmam burayı zaten
![]()
Teşekkür ederim canım, şu aşamada kendi evimde olmadığım için ancak korumaya çalışıyorum. Başarabilirsem ne mutlu bana.. tabi 1-2 kiloda daha versem iyi olur ama tatilde vermek zor gözüküyor..tekrar tebrikler canım, inşallah kilonu koruyabilirsin hatta 1-2 kiloda verirsin ne iyi olur
![]()
Canım ben şunu anladım verince de tadımlık yiyeceksin. Doyana kadar değil.Teşekkür ederim canım, inşallah sende hedefine sağlıkla ulaşırsın
Kilo vermekten zor olanı, kiloyu korumakmış, @dira90 dediğinde tuhafıma gitmişti, korumak vermek kadar zor olamaz diye düşünmüştüm, şimdi onu yaşayarak anladım. Sanırım bundan sonrada kilomu korumak için diyet yapacağım
Çünkü 2 gün dikkat etmedim, hemen biraz almışım![]()
Tamamdır kaptanım.Kızlar ben yarın öğleden sonra yola çıkacağım. Kamp için. O yüzden listeyi 12:00 den önce hazırlayıp paylaşmam lazım. Bildirimleri ona göre yapın olur mu?
Hadi güzel sonuçlar bekliyoruz adacım.ayyy yarın için heyecanlıyım acaba yarın tartı ne diyecekbugün diyetisyenlede randevum var ... bu diyetisyen randevularımı cumaya alacam
![]()
Çok doğru bi tespitCanım ben şunu anladım verince de tadımlık yiyeceksin. Doyana kadar değil.
Hep dikkat edeceksin.
Çok sağol canımHadi güzel sonuçlar bekliyoruz adacım.
Bu hafta müthiş gittin.
Bence çok güzel kilo verdim.
Ben şimdiden tebrik ederim semi
Canım , asla motivasyonu düşürme 1-2 hafta kilo direnç gösterebiliyor ama sonra birden tıkır tıkır gidiyor...İnşallah moral verecek bir kilo vermis olurum yarin tartida vazgeçmek modumu düşürmek istemiyorum.
Çook güzel menü canım 🖒🖒 yarın sabah uyanır uyanmaz tartılma şöyle bir 45 dk geçsin ödem insin.. bu zaman zarfında hiçbir şey yeme içme sonra tartıl canımPerşembe menü
Sabah 10.00
1 tavada yumurta
1 kk peynir
Salatalık ,marul ,maydanoz
Öğlen 14.00
Şekersiz türk kahvesi
2 ceviz
Akşam 18.00
Tavuklu bol salata
3 litre su
70 dk yürüyüş
Ayy canım inşallah 🖒🖒Sendeki azimle yaparsın sen cnm, daha önce bu yollardan geçtin tecrübelisin, diyetisyene gidiyosun, takımdaki en iyi spor sende daha ne olsun kilolar korksun senden valla![]()
Ada harikasın.Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Salatalık
1 kızarmış form ekmek
Ara
Yok bugün fırsatım olmadı..
Akşam 17.00
2 tavuk pirzola
1 kase yoğurt
Bool salata
2.5 lt su içildi..
Sabah spor
60 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm.
15 dk step tahtasında step yaptım
Akşam
1,5 saat dışarda yürüyüş yaptım...
Tamam ortim.Çook güzel menü canım 🖒🖒 yarın sabah uyanır uyanmaz tartılma şöyle bir 45 dk geçsin ödem insin.. bu zaman zarfında hiçbir şey yeme içme sonra tartıl canım![]()
ay inşallah ya wc sorun bende malesefCanım , asla motivasyonu düşürme 1-2 hafta kilo direnç gösterebiliyor ama sonra birden tıkır tıkır gidiyor...
bu spor nedir başım döndüBugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Salatalık
1 kızarmış form ekmek
Ara
Yok bugün fırsatım olmadı..
Akşam 17.00
2 tavuk pirzola