Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaz sessizliği canım normalde daha aktif bir takımdık:)Kızlar takım hep böyle sakin sessizmiydi yaz rehavetimi yoksa![]()
Günaydın kızlar
Geçen hafta; 53.5
Bugün ; 52.6
Aslında hafta içi dahada eksideydim ama regl zamanım bugün onun etkisi oldu sanırım, ilk defa regl zamanında bu kadar eksi gördüm sanırım kiraz sapı çayının çok etkisi olduşurayada bi kötü çıkmış tartı fotosu bırakayım
![]()
Tebrikler canım çok güzel.Günaydın kızlar
Geçen hafta; 53.5
Bugün ; 52.6
Aslında hafta içi dahada eksideydim ama regl zamanım bugün onun etkisi oldu sanırım, ilk defa regl zamanında bu kadar eksi gördüm sanırım kiraz sapı çayının çok etkisi olduşurayada bi kötü çıkmış tartı fotosu bırakayım
![]()
Canım ben mayıs sonu geldim. Çok aktifti.Kızlar takım hep böyle sakin sessizmiydi yaz rehavetimi yoksa![]()
Maaşallah gitmiş yaklaşık 10 kilo ben 10 kilo versem 61 olucamGelsin kilo bildirimi.
Geçen cuma : 91.3 kg
Bu cuma : 89.3 kg
Fark : 2 kg
Yüzde : % 2.19
Oooo maşallah süpersin elifcimGelsin kilo bildirimi.
Geçen cuma : 91.3 kg
Bu cuma : 89.3 kg
Fark : 2 kg
Yüzde : % 2.19
İzne giderayak iyi oldu canım 66 ları görmek çok şükür. Bakalım ne tepkiler alacağım.beni 80 li kilolarda görenler de var son olarak o yüzden tepkileri merak ediyorum. En çok da eşimin ailesinin tepkilerini merak ediyorum sağolsunlar kilo alınca iğneli şeyler söyleyip hatta kayınvalidem benden zayıfken kilosuyla hava atarken bakalım şimdi zayıflamışsın diyecek mi. Eşim kilo almasa da ona hep kilo almışsın bu ne göbek diye laf söylüyorlar sinir oluyorum onlara. Bakalım bu gidişte neler olacakK krtp86 @Elifff80 kızlar maşallah harika kilolar vermişsiniz.pessinus seni de tebrik ediyorum canım gayet güzel bir sonuç.
Kiloverenbiri artık aramıza güzel kilolarla dönmeni bekliyoruz. Haftaya kendini ayarla tamam mı
![]()
Çöp bunlarİzne giderayak iyi oldu canım 66 ları görmek çok şükür. Bakalım ne tepkiler alacağım.beni 80 li kilolarda görenler de var son olarak o yüzden tepkileri merak ediyorum. En çok da eşimin ailesinin tepkilerini merak ediyorum sağolsunlar kilo alınca iğneli şeyler söyleyip hatta kayınvalidem benden zayıfken kilosuyla hava atarken bakalım şimdi zayıflamışsın diyecek mi. Eşim kilo almasa da ona hep kilo almışsın bu ne göbek diye laf söylüyorlar sinir oluyorum onlara. Bakalım bu gidişte neler olacak
Hoşgeldin canım .Selam kızlar ben de zayıflamak istiyorum bugün 71 i gördüm tartıda mart ta 66 lara inmiştim aslında boyum 1.53
Kızımdan sonra 52 leri gören ben oğlumdan sonra hiç kilo veremedim yaşım 43 bu arada sanırım onun da etkisi var![]()
Aynen öyle canım çok gereksizler ama işte ne yaparsın. Utanacaklar inş bu seferÇöp bunlarsanki keyfimizden kilo alıyoruz insanlar çok acimasizlar yaa