• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamamen lahana çorbası mi içeceksin canım sadece 3gun icmeni öneriyor diyetisyenim detox listeleri en fazla beş yapılabilir ve lahana ödem atar fazlasida iyi suyu atar canım diyetisyene gitmeni tavsiye ederim 🥰😍
Sabah kahvaltı yapıcam öğle ve akşam lahana çorbası yanında salata meyve falan yerim öyle işte :KK66:

Tamamen lahana çorbası mi içeceksin canım sadece 3gun icmeni öneriyor diyetisyenim detox listeleri en fazla beş yapılabilir ve lahana ödem atar fazlasida iyi suyu atar canım diyetisyene gitmeni tavsiye ederim 🥰😍
7 gün yapamıyorum zaten 4-5 . günde bozuyorum ama yine de 1-1,50 kilo farkediyor bakalım bu sefer ne kadar gidecek:KK66:

Tam günü ben de hiç sevmiyorum şükür ki hiç öyle çalışmadım, ya tam sabahçı oldum ya tam öğleci. Bi ara 4 leri de vermişlerdi, 4 gün sabahçı 1 gün öğleci gidiyordum.
Eşim tam gün, dersi 8.30 da başlıyo, 15.00 de bitiyor, 50 dakka öğle arası var.Tüm günü ölüyor, hiç memnun değil. Bazen kursu da oluyo, 17.30 da bitiyor.
Ben 2 yıldır sabahçıydım, 7.30 da başlayıp, 13.10 da bitiyordu. Eskiden öğlenci olduğum yıllarda 13.20 da başlayıp 19.00 da bitiyordu, kışın yatsı ezanınan sonra 1 ders daha işleyip çıkıyorduk. Yani demem o ki, sabahçıyken karanlıkta evden çıkıp, öğlenciyken yatsıdan 1 saat sonra eve gelmeme rağmen ikisi de tam günden iyi bence. En azından yarım günün sana kalıyor, işini gücünü yetiştirebiliyorsun.Tabi benim favorim sabahçılık👍
Yani çocuklar için de iyi hiç olmazsa öğleden sonra ödevlerini yapar oyunlarını oynarlar bizim için de öğle arası al-bırak sıkıntı olmaz :KK66:

Tam günü ben de hiç sevmiyorum şükür ki hiç öyle çalışmadım, ya tam sabahçı oldum ya tam öğleci. Bi ara 4 leri de vermişlerdi, 4 gün sabahçı 1 gün öğleci gidiyordum.
Eşim tam gün, dersi 8.30 da başlıyo, 15.00 de bitiyor, 50 dakka öğle arası var.Tüm günü ölüyor, hiç memnun değil. Bazen kursu da oluyo, 17.30 da bitiyor.
Ben 2 yıldır sabahçıydım, 7.30 da başlayıp, 13.10 da bitiyordu. Eskiden öğlenci olduğum yıllarda 13.20 da başlayıp 19.00 da bitiyordu, kışın yatsı ezanınan sonra 1 ders daha işleyip çıkıyorduk. Yani demem o ki, sabahçıyken karanlıkta evden çıkıp, öğlenciyken yatsıdan 1 saat sonra eve gelmeme rağmen ikisi de tam günden iyi bence. En azından yarım günün sana kalıyor, işini gücünü yetiştirebiliyorsun.Tabi benim favorim sabahçılık👍
Sabahçı en güzeli okul yokmuş gibi derse gir çık sonra gün senin
Ben diyecem eşit dağıtın diye 3 beden eğitimciyiz herkese eşit sabah verirlerse sorun olmaz 2 gün girersek sabah 1 günde boş olursa tamam benim için sorun yok😂😂

Ders programını ayarlatin canım onu da yapamıyorsa idare bıraksın idareciyim müdürüm diye gezmeyi
Ya sabahçı yada öğlenci olunur kanaatimce
İlk geldiğim sene öyle olmuştu benim okulda
Canım normalde idare bizim çok iyidir.
Ne istersek yapmaya çalışırlar. Ama covitten dolayı sınıfları bölecekleri için bilemiyorum bu Eylül neler olacak.

Eliffffff birlikte dayanıcaaz 4 ay menülerini takipteyim ama senden az yiyceeeeem :KK70:
Tamam canım. Takpteysen daha da dikkat ederim ben şimdi.
Diyetisyenin şu dediği çok hoşuma gitti.
Ömürboyu az yiyemezsin.
Yemeği düzgün yemelisin ki sonrasında da çok hızlı eski kilona dönme.
Her hafta 250 gram ver diyor. Ama detoks yapma diyo.
Bende kadını sevdim. Bakalım nadıl devam edeceğiz.
Kendine yemek hazırla kavanozlara koy buzluğa diyor.
Çıkartıp çıkartıp yersin diyor.
O zaman sana diyet yapmak zor gelmez diyor.

Benim idarem berbattir resmen kavga dövüş hallederiz isimizi
Yok canım bizimki de aksine çok iyidir. İyiliği altında eziliriz.
Çocuğun ateşi çıkmış öğretmeni aradı diyorum izin istiyorum odasına gidip arasaydınız olurdu odaya kadar niye yoruldunuz diyor.
İzin istiyorsun senin yerine derse giriyor.
Allah razı olsun çok iyiler.

Yok canım bizimki de aksine çok iyidir. İyiliği altında eziliriz.
Çocuğun ateşi çıkmış öğretmeni aradı diyorum izin istiyorum odasına gidip arasaydınız olurdu odaya kadar niye yoruldunuz diyor.
İzin istiyorsun senin yerine derse giriyor.
Allah razı olsun çok iyiler.
Allah herkese nasip etsin onlardan. Bizim idaremiz de iyidir saolsunlar geçen yıl sürekli hastane işimiz oldu kızım anaokuluna başlamıştı en geç iki haftada bir mecburen izin isteyip isteyip gitmiştim. Sadece haber ver biz yardımcı oluruz habersiz olmasın diyorlar. Allah razı olsun öylelerinden. Ha arkadaşlardan habersiz olarak gelmeyen kafasına göre hareket eden olmuyor mu kesinlikle yine oluyor ama o da kendi kişisel problemleri

Geçen cuma tartıda 71.00 i görmüştüm ne yedim de o kadar şiştim bilmiyorum. Bir kaç gün dikkat edince 70 leri gördüm. Bu sabah 69.70 tim her gün tartılırım ama fırsat bulup da bir türlü yazamadım 1 haftadır. Bu arada regl bitmek üzere onun da etkisi var sanırım. Kahvaltıda maydanozu hem yumurtaya ekledim hem de çiğ yedim.
regliden dolayı kilo dalgalanması olur canım normal ;)

Canım okul zamanı yemek ödev derken kendine zaman kalmıyordu.
Şimdi ödev yok.
Evdeyim vakit çok.
Bir de ben bu tam günü hiç sevmedim.
Tüm gün okuldayız. Günümüz ölüyor.
Hele bu yıl covitten dolayı 2 li eğitim yaparlarsa artık okulda yatarız.
Allah yardımcımız olsun
Bitsin artık şu illet.
Doğru düzgün okula gidelim.
aynen öyle canım okul tam güne bende karşıyım , öğle yemeği yiyorlar iki saat daha ders sonra bitiyor... çok zaman kaybı oluyor... son iki saat etkinlik saatiymiş belki bu yıl onu kaldırılar diye umut ediyorum... öğle biter alır geliriz çocukları... öğle arasında o kadar koşup terliyorlar ki sırılsıklam oluyorlar böylece bütün hastalıkların önüne geçerler...

Sabah kahvaltı yapıcam öğle ve akşam lahana çorbası yanında salata meyve falan yerim öyle işte :KK66:
canım detoksla diyete başlama birden pes edip başka şeylere saldırısın ... normal bir diyet menüsü hazırla ama detoks çok önermem açıkcası geçici ödem atma kalıcı kilo kaybı değil kesinlikle...

Back
X