• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım Elif heryeri söylemiş bir tek Cumalıkızık olabilir kahvaltı için. Yeşil türbe de güzel.
İskender yemedende dönme kaptanım 😂 diyet topiğinde bunu yazmak pek olmadı ama oralara gidipte yemeden de dönülmez, ben çok beğenmiştim bursayı tarihi yerlerini özellikle 😍

Günaydın canlar nasılsıniz buralar oldukça sessiz o yüzden okuyup geçiyorum bazen yaz olduğu için mi herkes kabuğuna çekildi 🤗😁😘
Geçen hafta 66.1
Bu hafta 65.7
_400

Bu hafta ben de artıdayım maalesef ama baya bi düşürdüm artıyı iki gündür çok dikkat ediyorum inşallah hafta boyu dikkat edicem bundan sonra

geçen hafta tartılamamıştım önceki hafta 120,5
bu hafta: 121,0
artış: 0,5 gr

artışların yüzdesini hesaplayamıyorum ben

Kahvaltım
1 yumurtadan zeytinyağlı maydanozlu yumurta
8-9 yeşil zeytin
2 dilim çavdar ekmeği (dilimler elim kadar)
çay çay çay çay

Öğle yemeğim
1 tabak lahana çorbası
1 tabak közlenmiş patlıcan biber salatası
1 dilim çavdar
2-3 çatal maydanozlu yumurta (çocuklardan kalan)
çay çay çay çay

Akşam yemeği

1 tabak lahana çorbası
Fırında türlünün sebzesi (çocuklar köftelerini seçmiş)
Yanında bir küçük tabak pilav da kalmıştı yemedim döktüm lahana çorbası boşa gitmesin diye
Bir avuç minik yerfıstığı ve çekirdeksiz üzüm çay çay çay çay
1-2 çatal kavun çok yemedim kalanı buzdolabına koydum

İskender yemedende dönme kaptanım 😂 diyet topiğinde bunu yazmak pek olmadı ama oralara gidipte yemeden de dönülmez, ben çok beğenmiştim bursayı tarihi yerlerini özellikle 😍
LAydLiNe LAydLiNe

Canım ya yemek işine girmedim yoksa pideli köfte, cantık, kestane şekeri hatta ve hatta süt helvası olayı var çok tehlikeli sular onlar mazallah 😂

LAydLiNe LAydLiNe

Canım ya yemek işine girmedim yoksa pideli köfte, cantık, kestane şekeri hatta ve hatta süt helvası olayı var çok tehlikeli sular onlar mazallah 😂

Tadına bakacağız artık porsiyon yemesek de oraya kadar gidince yemeden olmaz :rolleyes: :rolleyes: :KK70: :KK70: :kk77::kk77:

1594368782970.webp

Geçen hafta : 65.200
Bu hafta : 63.900
Giden : 1.300

Kaptanım yemek için mekan sorarsan Zennup hayatım boyunca tam porsiyon iskenderi hıc bitiremedim 😊
Yerinde yemek icin öneri veririz 😉 dimi @Elifff80
ünv yıllarımda tam iskender yerdim hepsini bitirir 2 saat sonra üstüne bir tabak makarna yemişliğim olduuuu :olamaz::olamaz::olamaz:

Back
X