• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de her zaman yerim hatta her carsiya gidisimde sonmez in orda 😉 ama bitmez o 1 porsiyon asla bitiremedim tereyağdan sanırım 🙈
Orda da yerim.
Ahmet Vefik Paşa'nın sırasında küçük dükkanda da seviyorum.
Botaniğin oradaki de güzel.
İskender yenecek heryeri bilirim.

LP

İskender yemeden olmaz.
Gerçi heryetde İskender var artık.

Her yerde var ama yerinde yemek başka canım. Mesela Mersin'de yediğim tantuninin tadını başka hiçbir yerde alamadım. Antakya'da yediğim künefenin tadı hiçbir yerde yok. Maraştaki dondurmanın, Adanadaki kebabın yerini hiçbir şey tutmuyor. Ama şöylede bir durum var. Eğer ustası sağlamsa yerinde yemiş gibi oluyorsun ama onu anlayabilmen için de yerinde bir kez mutlaka yemen lazım. Mesela Konya'da yaşadım uzun süre. Ve her türlü etli ekmeğin tadını bilirim. Şu an kırıkkalede bir usta var. Etli ekmeği Konya'daki bir çok etliekmekçiden daha güzel. İşin kötü tarafı ise yerinde yediğin zaman hep aynı tadı arıyor ve diğerlerini yemiyorsun. Ya da benim damak tadım biraz seçici yiyemiyorum. En son Adana kebabını adana da yedim. Başka yerde yemedim mesela. Maraşta yediğim dondurmanın üzerine uzun süre dondurma yiyemedim.

Canım , eşim mimar maalesef malatyadaki kurumda çok mimar var.. onların emekli olması yada tayin istemeleri lazımki yer açılsın... ben çok istiyorum malatyayı eşim de malatyalı ama hiç istemiyor... herkese uzak olup tatlı olalım diyor hak da veriyorum ama bi tarafım çok istiyor memleketimi....

Bence de uzak olmak en iyisi sen boş ver memleketi. Başka şehirlere bak. Ama eşinin işi iyiyse dairede hiç dokunma adama. Zaten kızın yeni başladı okula. Olduğun yerin keyfini çıkart :KK39:

Ben de aynı mantıktayım eşinle canım o yüzden hiç eskişehir istemiyorum:)

Eskişehir'de istenmeyecek yer değil ki :rolleyes: :rolleyes: Düşünsene eşim İzmirli ve ben İzmir aşığı bir insanım. Ama sırf ailelere yakın olmamak için gitmek istemiyorum. :KK70::KK70:

LAydLiNe LAydLiNe
Kaptanım günübirlik bir seyahatmi olacak? Tabiki teleferik, olmazsa olmaz ulu cami yeşil türbe 😉 efenim tarihi çınarımız lütfen 😊 gölyazi ama bir sır vereyim Eskikaraağaç mutlaka golyazi dan biraz daha ileride golyazi dan daha cok seviyorum haftada 1 gün kesinlikle gidip kafamı dinlediğim bir yer mutlaka uğra. Kapalı Çarşı ve kozahan ipekler müthiştir kozahan da cay ve simit 😉. Türbeler var tabi Osmangazi Orhangazi arzu edersen . Iznik, Trilye. Ama bunlara bi kac gun lazim sanirim. Bide bize gel 😊
Evet canım. Günübirlik olsun diye düşünüyorum ama konaklamamız da gerekebilir. Tam program oluşturamadım henüz. Bayramdan önce 10 günlük bir tur planladık eşimle. Kırıkkaleden çıkıp Güney Marmara , Kuzey Ege gezeceğiz. Bursa'dan başlayacağız gezmeye. Çanakkale tarafları, kaz dağları var rotada. Bursa'ya bir gün yetmeyecek gibi geldi bana. Siz ne dersiniz? Tirilye uzak kalıyor bizim rotaya. Göl yazıya mutlaka gideceğim. Kozahan' da rota içinde. Türbelere de gideceğim inşallah. Hatta Karacabey tarafına geçince Longoz ormanlarına da gitmeyi çok istiyorum. Takıldığım yerlerde sizden kopya alacağım zaten :KK70: :KK70:

Valla olamıyosamda daha fazla devam edemicem sanırım bu hafta akşamları hep erken yedim yulaf falan yedim geneldede, aç uyudum baya bildiğin 😂 takıma girdiğimde hedefim 50 demiştim ama bu kadar sıkılaşacağımı hesaba katmamıştım 38 beden bile üstümden düşmeye başlayınca yeter artık moduna girdim 😬 kilo koruma moduna geçmek istiyorum biran önce, bu haftada olmuyosa mezun olmadan ayrılcam malesef 😔 zaten 1 hafta daha aç kalamam normal düzenime döncem dolayısıyla önümüzdeki hafta kesin +dayım takımıda etkilemek istemiyorum 😊

Hesap yapmadım ama mutlaka halledeceğim ben bu işi canım :KK68:

Günaydın canlar nasılsıniz buralar oldukça sessiz o yüzden okuyup geçiyorum bazen yaz olduğu için mi herkes kabuğuna çekildi 🤗😁😘
Geçen hafta 66.1
Bu hafta 65.7
_400

O kadar da sessiz değil yahu. Yaz dönemi için çok bile iyi :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Eskişehir'de istenmeyecek yer değil ki :rolleyes: :rolleyes: Düşünsene eşim İzmirli ve ben İzmir aşığı bir insanım. Ama sırf ailelere yakın olmamak için gitmek istemiyorum. :KK70::KK70:
Eskişehir güzel şehir de ailesel durumlar ötürü istemiyorum canım. Uzakta olmamıza rağmen kv en geç iki ayda bir gelip en az bir ay kalıyor evden çıkmaz gelsem:( biliyorum ki huzurum kalmaz o yüzden istemiyorum.

Eskişehir güzel şehir de ailesel durumlar ötürü istemiyorum canım. Uzakta olmamıza rağmen kv en geç iki ayda bir gelip en az bir ay kalıyor evden çıkmaz gelsem:KK43: biliyorum ki huzurum kalmaz o yüzden istemiyorum.

Aynen canım. Ne kadar yakın olursan o kadar zor ve kötü oluyor. Benim öyle bir derdim yok. İyi anlaşıyoruz ama oraya gittiğim zaman biliyorum ki iyi anlaşamayacağız. En doğrusunu yapıyorsun. İkimizin şansı da iyi şehirlerden yana kaçmış desene :KK70::KK70:

Geçen hafta 51.44 yazmışsın canım sabahtan ona bakmıştım. Hatta kızcağız mezun olmak istiyor olamıyor demiştim şaka gibi:)

Bu konuyu konuşacağım canım. Genelde hedef kiloları kontrol ederek alıyorum üyeleri ama K krtp86 başka takımdan gelmişti bizim takıma. Birazdan hesaplayıp yazacağım paylaşım alanına. Bu kadar emek verip de mezun olmamak olmaz diye düşünüyorum :KK39:

Aynen canım. Ne kadar yakın olursan o kadar zor ve kötü oluyor. Benim öyle bir derdim yok. İyi anlaşıyoruz ama oraya gittiğim zaman biliyorum ki iyi anlaşamayacağız. En doğrusunu yapıyorsun. İkimizin şansı da iyi şehirlerden yana kaçmış desene :KK70::KK70:
Sorma ya bazen diyorum keşke memleket başka yer olsaydı da tayin isteyip gelebilseydim:) ya ben ilk atama zamanında bile annemlere eskişehir olsa da yazmayacağım diyordum. Felsefem her gün görmeyeceğim kadar uzak ihtiyaç olduğunda çabucak gelebilecek kadar yakın olmaktı o da ancak ankarayla oluyor:)

*** 13. Takım 682. Etap ***

LAydLiNe (72.5///%)
polokey2244(67.4///%)
Kiloverenbiri (85///%)
krtp86 (52.6///%)
berceste_ (92.1///%)
Ilaymilya (66///%)
Elifff80 (89.3///%)
candy_candy (120.5///%)
UZAYIM (84.3///%)

13. Takım ortalaması: %

Bu konuyu konuşacağım canım. Genelde hedef kiloları kontrol ederek alıyorum üyeleri ama K krtp86 başka takımdan gelmişti bizim takıma. Birazdan hesaplayıp yazacağım paylaşım alanına. Bu kadar emek verip de mezun olmamak olmaz diye düşünüyorum :KK39:
Anladım canım olabilir inşallah o kadar zayıfladı haketti mezuniyeti.

Kızlar akşama ben yine yollardayım. Hafta sonu için Sinop planı yaptık. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Eşimin izni az önce belli oldu. Bana akşam genel listeyi yapabilecek biri lazım? Var mı bana yardım edebilecek biri?

Back
X