• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım evde aletlerim var , onlar benim en yakın arkadaşlarım hahahah :KK70: :KK70: :KK6::KK6:
Yürüyüş bandım var da bir derdi var herhalde bozuldu tamir ettiremedim bir türlü eliptik alıyım diyorum alsam çoktan kilo vermiştim belki de benim bütün derdim sporsuzluk:KK66:

çalışan isanların ister istemez zaman ayarlaması zor , açıkcası ben çalışsam ne spor yapabilirim nede doğru dürüst diyetlik menü hazırlayabilirim.... çalıştığım dönemlerde oldu öğle akşam yemeği hep bildiğimiz bir yer vardı oradan yerdik eşimle .......eve gelip ojemi değiştirip banyo yatış evi otel gibi kullanıyordum.... çocuk olunca iş hayatım bitti kızımı büyütttüm ev hanımı moduna geçtim :KK66:
Ev hanımı modunda dikkat edemeyip spor yapmayan bir sürü insan var sen iyisin kız kaç yaşında:KK66:

canım , ben bütün detoks çorba vs karşıyım geçici ödem ve su atıyor vucudda tartıda yanıltıcı bir rakam çıkıyor... 72,5 dan 57 ye düştüğümde hiç detoks yapmadım... ısrarla normal menülere devam ettim... zaten ben öyle kabak çorbası lahana çorbası yapsam diyetten soğurum ve bırakırım diyeti...
ben diyetisyenime bile dedim ben hergün yumurta peynirimi zeytinimi yerim bunlara sakın dokunmaaa :KK70: :KK70:
Ben de öyleyim mutlaka kahvaltım hele de yumurtam olacak ama ilk etapta kilomun düşmesi sanırım beni motive ediyor :KK66:

Selam benim güzel takımım.
Tam evdeyim diyorum hop başka bir yere gidiyoruz.
Düzenim bozuluyor.
Çok canım sıkılıyor.
Dimi dimi tam eksilmeye başlıyorum çocuklar tutturuyor babaanne babaanne diye 2 günde olsa acayip bozuluyor düzenim hep artıyla dönüyorum çünki hareket de olmuyor :KK66:

Valla canım, içim açıldı, gözüm aydınlandı maşallah çok tatlı bi yüzün var, bebek gibisin🤩
Kaç yaşındasın, 18-20 yaşında gibisin maşallah:nazar:

yok kız nerdeeee :-) 33 yaşındayım ben :KK53: ama yaşımı göstermediğimi herkes söyler gerçekten ama kilomun yaşımı büyüttüğünü de söylüyorlar :cry: haklılar valla ne diyim :KK51:

yok kız nerdeeee :-) 33 yaşındayım ben :KK53: ama yaşımı göstermediğimi herkes söyler gerçekten ama kilomun yaşımı büyüttüğünü de söylüyorlar :cry: haklılar valla ne diyim :KK51:
Bence yüzün asla 33 göstermiyor, biraz da kilo verirsen eminim çok daha fıstık gibi olursun 👍

Back
X