• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Heryerde öğle fiyatlar canım.
Ben de saçımı boyatıyordum en son 750 den bırsktım. Tek renge döndüm. Eşime boyatıyorum
15 gün önce aradım kaça olur dedim 1000 TL dedi. Soyuyorlar bizi resmen.
Yok artık:eek:
Hayatımda saçımı hiç boyatmadım, bundan sonra da boyatmayım bari:KK48:

Yaa bu nasıl güzel bi bildirimdi. Zorla gel gir diyor
mauridia_38-gif.1319547

Ama ben gerçekten zayıfım gelemem ki🤦‍♀️

Merhaba bildirim geldi öğrenmek istiyorum neler yapıyorsunuz ben2 haftadir ketojenik diyet yapıyorum .
Merhaba, elimizden geldiğince dengeli beslenmeye ve spor yapmaya çalışıyoruz, hepimizin kendince farklı yöntemleri de var tabi, burda hem diyetle ilgili bilgilerimizi paylaşıyor, hem de birbirimizi motive ediyoruz. Yani eğlenerek zayıflıyoruz:KK6:
Katılmak isteyen herkesi aramıza bekliyoruz:KK52:

Ben özel bir çaba harcamıyorum açıkçası.Sadece 3 öğün az az yiyorum.Genelde öğünlerde yediklerim bir tabağı geçmiyor istisnalar bazen oluyor.Mesela benim eşim çok kilolu bazen ona özenip aşırı yiyorum ama genelde iştahsızım.Özel bir çabam pek olmuyor.

Valalhi katılsam mı bilemedim. Her cuma tartılma olayını yaparım ama bazen cumadan annemlere gidiyorum cuma sabahtan tartılsam olur mu... Birde şu an diyetteyim ve spor yapıyoru. Kilom 81 idi şu an 75... Bilemedim.
Cuma sabah 11 e kadar kilo bildirimi yapıyoruz zaten. Elimizden geldiğince günlük menü, su ve spor bildirimi yapıyoruz. Birbirimizi motive ederek daha güzel ilerliyoruz. Ben de diyete başlayıp 4 kilo verdikten sonra buraya girdim. Ve hayal ettiğimden daha fazlasını takımım sayesinde verdim. Tek devam etseydim, bu kadar veremezdim.
Bence katılın:KK66: ne kaybedersiniz?

Back
X