• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı

Akşam 16.45
Kıymalı patlıcan yemeği 11 yk kaşığı
1 kızarmış form ekmek
1 kase cacık

3 lt su içildi
Sabah spor
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm

Akşam
2 saat dışarda tempolu yürüyüş yapıldı...
Menü süper, spora diyecek bişey bulamıyorum artık 😂 keten tohumu yağı ne işe yarıyo bu arada cnm merak ettim

Merhaba. Bildirimleri pek okumam. Dikkatimi çekebildiniz ve okudum. Katılmaya karar verdim. Ne gerekli? İkametgah , kimlik fotokopisi:KK48: 3 yıl önce 48 kiloydum. Hamileyken 16 kilo aldım. Şu anda 34 yaşında 54,5 kiloyum. Boyum 1.58. Göbeğimden rahatsızım. Yemekten ziyade yağlı atıştırmalıkları çok seviyorum.
50 ye düşsem iyi olacak diye düşünüyorum. Spor yapmayı ne yazık ki sevmiyorum.

Arkadaşlar benim 5 6 kilo fazlam var bir de kas kazanmam lazım. Ben bu gruba geleyim mi şimdi ne yapayım? Bildirim gelmiş de. Fitmişsiniz öyle duydum.

👏 çok güzel menü, en güzel beslenme 2 öğün aslında bende hafta sonları 2 öğün besleniyorum aralarda kahve kuruyemişle geçiştiriyorum, hafta içi 7 de kalktığım için 2 öğün zor oluyo malesef
Bende 7 de kalkıyorum ilk başlarda zor oluyordu ama artık hiç zorlanmıyorum çok açlık hissettiğimde bi avuç sarı leblebi yiyorum bol su içiyorum hiç sıkıntı olmuyor.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : SivriDillim
İsim (İsteğe Bağlı ): smhn
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Denizli
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 55
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Emzirme döneminde ve evde kaldığım dönemde kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sadece göbekten kilo aldığım için çevremdeki insanların söylemleri rahatsız ediyor. O nedenle kilo vermek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Ben bisey sorucam haftada 4 5 gun spor yapiyorum ama sporu dogru sekilde yapiyomiyum bilmiyorum. Bugun ornegin 15 dk leslie sonrasinda 20 dk basen antremani 10 dk karin antremani yaptim antremanlar nike teaining uygulamasindan bayagi zorluyor bir iki cm inceldim bile bir iki haftadir yapiyorum. Ama kilo vermek icin dogrumu?

Ben bisey sorucam haftada 4 5 gun spor yapiyorum ama sporu dogru sekilde yapiyomiyum bilmiyorum. Bugun ornegin 15 dk leslie sonrasinda 20 dk basen antremani 10 dk karin antremani yaptim antremanlar nike teaining uygulamasindan bayagi zorluyor bir iki cm inceldim bile bir iki haftadir yapiyorum. Ama kilo vermek icin dogrumu?
Sporun güzel canım 🖒🖒 kendi adıma şunu söyleye bilirim açken yapılan spor daha çok yağ yakıyor... ben sabahları kahvaltı öncesi spor yaparım... ama sana nasıl uyarsa yeter ki hayatımıza haraketlilik katalım ...
Birde biz bu kiloları bi anda almadık sabırla ısrarla diyete ve spora devam etmek lazım...🖒🖒

Yaptığınız egzersizleri, yeme içmeyi takip ettiğiniz bir uygulama var mı? Paylaşırsanız çok işime yarar.
Hergün buraya gün içerisinde yediğimiz menüyü ve yaptığımız sporları yazıyoruz.. bir kaç sayfa geçmişte menü örnekleri görebilirsiniz...

Sporun güzel canım 🖒🖒 kendi adıma şunu söyleye bilirim açken yapılan spor daha çok yağ yakıyor... ben sabahları kahvaltı öncesi spor yaparım... ama sana nasıl uyarsa yeter ki hayatımıza haraketlilik katalım ...
Birde biz bu kiloları bi anda almadık sabırla ısrarla diyete ve spora devam etmek lazım...🖒🖒
Ben ac karma yapamam o yuzden kahvaltidan 1 saat sonra yapiyorum sabahlari. Orasi oyle ama iki aydir ciddi efor sarfediyorum yediklerime dikkat ediyorum ama giden iki kilo olunca canim sıkılıyor yani daha cok cabalamaliyim ama daha az yersem nasil ayakta kalicam bilmiyorum 😃

Yaptığınız egzersizleri, yeme içmeyi takip ettiğiniz bir uygulama var mı? Paylaşırsanız çok işime yarar.
Yazio diye bir uygulama var ben bazen kullaniyorum ama orda size verilen gunluk kalori hakkina aldanip nasilsa daha kalori alabilirim diyip yemeyecekseniz kullanin derim yaptigin sporu falanda ekliyorsun ictigin suyuda :)

Ben ac karma yapamam o yuzden kahvaltidan 1 saat sonra yapiyorum sabahlari. Orasi oyle ama iki aydir ciddi efor sarfediyorum yediklerime dikkat ediyorum ama giden iki kilo olunca canim sıkılıyor yani daha cok cabalamaliyim ama daha az yersem nasil ayakta kalicam bilmiyorum 😃
Menülerini yaptığın sporu , ne kadar su içiyorsun gün içeriainde bi yaz canım bakalım nerde sıkıntı var birlikte bulalım.. az yemek vücudu kitler kilo veremeZsin..

Back
X