- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Aman kaptanım ne ettin.Öldüm yoruldum pert oldum geldim![]()
![]()
Kızlar yaaaa gezmeyi sevmeyin ya da temizlik yapmayı. İkisi bir arada hiç iyi olmuyor
![]()
Yatıp dinleneydin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman kaptanım ne ettin.Öldüm yoruldum pert oldum geldim![]()
![]()
Kızlar yaaaa gezmeyi sevmeyin ya da temizlik yapmayı. İkisi bir arada hiç iyi olmuyor
![]()
Aman kaptanım ne ettin.
Yatıp dinleneydin.
Merhaba canım, egzersizlerin çok güzelKahvaltı: saat 10.00
2 dilim ekmek
11 adet zeytin
Bir kase patates salatası
Bir dilim beyaz peynir
Kayısı reçeli
Ara Öğün: saat 16.00 Meyve(Çilek ve vişne)
Akşam yemeği: 17.30
2 dilim ekmek
Ezogelin çorbası
Zeytinyağlı dolma
Cacık
Saat 22.00 Mısır, çekirdek
5 bardak su
Henüz sağlıklı beslenmeye başlayamadım fakat gayret ediyorum. Hayatımda ilk defa egzersiz yaptım(sabah ve akşam):)))
Sabah 10 dakikalık egzersiz
Akşam 45 dakika yürüyüş
Tekrar 10 dakikalık egzersiz
Bu konulara dikkat edeceğim:) Teşekkür ederim.Merhaba canım, egzersizlerin çok güzel
Suyu az içmişsin, en az 2-2,5 litre içersen daha sağlıklı olur.
Gece ki mısır ve çekirdek olmasa daha iyi olurdu, günü ne kadar erken kapatırssk o kadar iyi
Dolma kaç tane idi, pirinçli miydi, bunları da belirtirsen daha iyi olur. Sade pirinçli dolmadansa bulgurlu yada karışık dolma daha sağlıklı oluyor.
Kahvaltın da güzel, ekmeğin cinsini, reçelin miktarını vs de belirtirsen diğer günlerde daha net olur canım.. Afiyet olsun![]()
Ne bileyim gaza gelmiş bulundumyaptırdım ama bende düşündüm sonra evet çok bir de boya yapıldı 700
Ben kendim boyarım boyatıyosun 1 ay sonra beyazlar fışkırıyo zaten boşa gidiyo biz de kolay kazanmıyoruz parayıHeryerde öğle fiyatlar canım.
Ben de saçımı boyatıyordum en son 750 den bırsktım. Tek renge döndüm. Eşime boyatıyorum
15 gün önce aradım kaça olur dedim 1000 TL dedi. Soyuyorlar bizi resmen.
Heryerde öğle fiyatlar canım.
Ben de saçımı boyatıyordum en son 750 den bırsktım. Tek renge döndüm. Eşime boyatıyorum
15 gün önce aradım kaça olur dedim 1000 TL dedi. Soyuyorlar bizi resmen.
Dün halı yıkama günü yaptım 5 büyük halı yıkadım sol dizim problemli bugün işe gelirken biraz sızladı yavaştan başlayıp bir deniycem kaç atlayabiliyorum 5 yıl önceydi 3000 atladığımOoo maşallah ben ip en fazla 100 atlıyorum![]()
Yürüyüş bandım var da bozuldu yaptıramadım yaa ama eliptik bence de daha etkiliYürüş bandımı eliptik mi dersen kesinlikle eliptik derim🖒🖒
1 ayda 8 kilo vermek emziren anne için sağlıklı olur mu ?
Allah bağışlasın benim kızım 8 oğlum 4 yaşındaKızım 7 yaşında canım .. sporu seviyorum 🖒
Ben evin içinde biraz yürümeye çalıştım çocuklarda peşime takılınca gürültü olmaya başladı bıraktımEvin içinde tur atabilirsiniz canım.Ben hep öyle yapıyorum düşünürken bile canım sıkkınken de hep evde dolaşırım.
Evet yaa izindeyken tv de "evde hareket zamanı" vardı onlarla yapıyodum sabahın 9 unda birileri geliyodu yapamıyodum bazenMaalesef Adacım.
Artık eve kapanacağım.
Yoksa olmuyor.
Bu sefer de herkes bana geliyor.
Kahvaltı: saat 10.00
2 dilim ekmek
11 adet zeytin
Bir kase patates salatası
Bir dilim beyaz peynir
Kayısı reçeli
Ara Öğün: saat 16.00 Meyve(Çilek ve vişne)
Akşam yemeği: 17.30
2 dilim ekmek
Ezogelin çorbası
Zeytinyağlı dolma
Cacık
Saat 22.00 Mısır, çekirdek
5 bardak su
Henüz sağlıklı beslenmeye başlayamadım fakat gayret ediyorum. Hayatımda ilk defa egzersiz yaptım(sabah ve akşam):)))
Sabah 10 dakikalık egzersiz
Akşam 45 dakika yürüyüş
Tekrar 10 dakikalık egzersiz
bi paket cips yedikten sonra bildirim gelmesi![]()
Ben özel bir çaba harcamıyorum açıkçası.Sadece 3 öğün az az yiyorum.Genelde öğünlerde yediklerim bir tabağı geçmiyor istisnalar bazen oluyor.Mesela benim eşim çok kilolu bazen ona özenip aşırı yiyorum ama genelde iştahsızım.Özel bir çabam pek olmuyor.