• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Azaltma canım yemeğini ama sağlıklı yiyecekler ye ve bol su iç. Açıkcası emzirmek bence kilodan daha önemli. Tabii ki kendini iyi hissetmek için fazla kilolarından kurtulman gerekiyor farkındayım ama hepimiz geçtik bu yollardan. Ben çok takmıştım kafama bu kilo olayını. Sütüm kesildi. Bazen insanın elinde olmuyor ama benim sana tavsiyem sağlıklı beslen o zaman hem sütün olur hem de kilo verirsin. :KK68:
Çok tşk ederim 🌹

Selam kızlaar;
Bu sabah kilom: 68.50
Dün
Kahvaltıyı 9 da yaptım.
1 yumurtayla maydanozlu yumurta
7-8 yeşil zeytin
yarım bazlama (kepekli undan kendim yaptım)
Bolca çay

Öğlen 1 gibi;
3 kepçe lahana çorbası
bir tabak patlıcan salatası
sabah ki bazlamanın yarısı

Akşam 5 te;
Domates salatalık soğan yeşillikten büyük bir tabak nohutlu salata
3 litre su rahat içmişimdir halı yıkadıktan sonra temizlik de yaptım :KK66:

Sorma canım yaaaaa abla gitti ben arkadan bi daha sildim yerleri :rolleyes: Bazen manyaklığım tutuyor. Daha valiz hazırlayacağım. Yarın sonuçlar açıklanıyor. Onun heyecanı var. Rota çiziyoruz bir yandan. Ayrıca yarın da çalışıyorum. Bakalım neler olacak :KK53::KK53:
Hayırlısı olsun kaptanım.
İnşallah güzrl kızımızın gönlündrkiler olur.

Hadi hayırlısı inşallah aslında en önemli sınav bu çocuklara ne kadar zor şeyler yüklüyoruz
Sana sonuna kadar katılıyorum.
14 - 15 yaşındaki çocuklara çok ağır yükler yüklüyoruz. Onları bir çok kişi iyi köyü diye sınıflandırılır. Akademik anlamda da olsa ne kadar yıpratıcı.
Bu zamanda çocuk olmak da zor.
Sürekli ders ders ders ders.

Aysegul 6666 Aysegul 6666 canım sonuçlara bakabildin mi? Bizim ki beklediğimiz gibi geldi. 378, küsür puan yüzdelik dilimi 12,11 çok şükür daha kötü değil.
Hayırlı olsun canım, bu yıl sorular çok zordu, puanı iyiymiş maşallah 👍
Bizimki de 480 geldi şükür

LAydLiNe LAydLiNe Aysegul 6666 Aysegul 6666 kızlar çocuklarınızı tebrik ediyorum zorlu bir başlangıç yaptılar eğitim öğretim hayatlarına bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum. Umarım istedikleri okullara girerler. Ama sistem garip birazcık çoğu nitelikli okul olması gereken anadolu lisesi nitelikli okul kapsamında değil. İnş hepsi gönüllerindeki okullara girerler

LAydLiNe LAydLiNe Aysegul 6666 Aysegul 6666 kızlar çocuklarınızı tebrik ediyorum zorlu bir başlangıç yaptılar eğitim öğretim hayatlarına bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum. Umarım istedikleri okullara girerler. Ama sistem garip birazcık çoğu nitelikli okul olması gereken anadolu lisesi nitelikli okul kapsamında değil. İnş hepsi gönüllerindeki okullara girerler
İnşallah canım, sağolasın 🤗

Hayırlı olsun canım, bu yıl sorular çok zordu, puanı iyiymiş maşallah 👍
Bizimki de 480 geldi şükür

Maşallah canım çok iyi gelmiş. Hatta çok iyi gelmemiş muhteşem diyelim :nazar::nazar::nazar: İnşallah istediği okul olur :KK68: :KK68::KK68:

Son düzenleme:
Back
X