Geçen yıl bu zaman bende 66kg falandım.Ya gitmiyo kg lar diyodum ama yavaşta olsa gitti canım.Ben de 57,50 olmak istiyoruuuum şaka maka 68.50 ydim bu sabah çok kötü yaaa gitse de gram gram gidiyo resmen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen yıl bu zaman bende 66kg falandım.Ya gitmiyo kg lar diyodum ama yavaşta olsa gitti canım.Ben de 57,50 olmak istiyoruuuum şaka maka 68.50 ydim bu sabah çok kötü yaaa gitse de gram gram gidiyo resmen![]()
İp atlama da kilom çok olduğu için beni korkutuyor.Önceki zayıflama serüvenimde yürüyüşte 10 000 adım dan aşağı atmazdım İp atlarsam 3000 atlardım Leslie de yaptım severim leslie yi ama en etkilisi dediğim gibi ip atlama kolları bile incelttiği için![]()
Başka bir yerde kalkamıyorum.Ayy ne kötüneden ki seni rahatsız eden ne eşine çok üzüldüm ☹
Ben çok spor yapıyorum ona göre ve ödemi atamıyorum kaslarımı dinlendirmem gerekiyor dedi bende yapmadım ama bu hafta yapacam insalahİlginç neden yapma dedi acaba olmuyo tabiii örnek ben 1 ay düzenli yürüdüm 3 kilo kadar verdim bırakınca 3 kilo olmasa da aldım tabii![]()
Bence de öğle ama çocuklar büyüyünce tatile gitmek istiyor. Gezmek istiyor.Geçen
Hiç takma insanın evi gibisi yok çocuklu da çocuksuz da evde rahatım neden çünkü haftanın 5 günü zaten dışarda olunca ömür boyu evde kalmak en güzel ödül oluyor insana![]()
Aman canım sen ip atlama ben 63-64 falandı ip atladığım şimdi 68 im yaa yine de zorlanıyorumİp atlama da kilom çok olduğu için beni korkutuyor.
Şöyle bir 80 kg Lara inebilsem.
Başka bir yerde kalkamıyorum.
En büyük problemim lavabo ve duş.
Onlar herkes tarafından kullanıldığı için içim almıyor. Temizlendiğini biliyorum ama yüksek yine de içim kabul etmiyor.
Beş yıldızlı otele de gitsem nevresimimi kendim götürüyorum
En kötüsü de evlendik. Ben ikinvi el bir evde oturamam. Lavabo ve duş problemi yüzünden. Sıfır ev ararken canımız çıktı.
Çok kötü bir özellik ama yenemiyorum bu huyunu.
Canım çok yaparsan sporu ödem yapar benim bildiğim.Ben çok spor yapıyorum ona göre ve ödemi atamıyorum kaslarımı dinlendirmem gerekiyor dedi bende yapmadım ama bu hafta yapacam insalah
Ben kiloyu direkt göbek ve kalçadan aldığım için kollarda çok bi yok önceliğim gitmek bilmeyen göbeğimOlur mu göbek kalça kollar tişörtün kolu hafif kısalınca çok kötü görünüyo![]()
Sürekli oğluşun peşinden koşuyorum kaptan sadece yazılanları okuyabiliyorum çoğu zaman. Pek yazamıyorumKızlar bugün cuma olmasına rağmen takım çok sessiz. Nerelerdesiniz?
Canım yaaaa sen izindesin zaten.Sürekli oğluşun peşinden koşuyorum kaptan sadece yazılanları okuyabiliyorum çoğu zaman. Pek yazamıyorum
Ben burdayım ama haftaya çok giremem memlekete gidiyorum annemi babamı çok ozledimCanım yaaaa sen izindesin zaten.Listede olanlar da yok.
evet