• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah 07.00; 1 h.yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim peynir
Domates,salatalık
1 tane biber
1 dilim ekşi maya ekmek
Öğlen 14.00 ; 1 tane çiğ köfte dürüm
Ayran
Acıklamadığım için akşam yemedim, çiğ köfte çok şişirdi
Su 1.5 litre
Spor yapamadım bugün

Merhaba herkese ,
Dün dişçiden sonra kendime gelemedim 50 dk sürdü operasyon.. şuan antibiyotiğe başladıl sabah 1500 mgr akşam 1500 çok fazla geldi ama dr mecbur alacaksın dedi.. ilaçlar bende uyku yaptı uyuyorum içince.... 10 gün böyle olacak ister istemez diyet 2 gündür bozuldu... çünkü tok karnına almam gerekiyor ilacı gündüz kahvaltı sonrası alıyorum sıkıntı yok ama akşam 11 de alacağım için ilacı saat 8 gibi kuru yemiş vs yemeye karar verdim....
Bugün kilom
63.600 idi
LAydLiNe LAydLiNe 10 gün sabitle gidersem iyi olacak antibiyotik çok etkiliyor...

Aysegul 6666 Aysegul 6666 @dira90 K krtp86 kızlar sizlerden de kilo bildirimi bekliyorum. Mezun oldunuz diye benden kurtulamayacaksınız :rolleyes: :rolleyes:
Kaptanım haklısın, yazalım ki kendimizi kontrol altına alalım👍
Bugün misafir vardı, yeni okudum mesajını, bugun tartılmadım ama yarın sabah tartılayım. Tahminime göre 1-1.5 kilo aldım🤦🏻‍♀️

Merhaba herkese ,
Dün dişçiden sonra kendime gelemedim 50 dk sürdü operasyon.. şuan antibiyotiğe başladıl sabah 1500 mgr akşam 1500 çok fazla geldi ama dr mecbur alacaksın dedi.. ilaçlar bende uyku yaptı uyuyorum içince.... 10 gün böyle olacak ister istemez diyet 2 gündür bozuldu... çünkü tok karnına almam gerekiyor ilacı gündüz kahvaltı sonrası alıyorum sıkıntı yok ama akşam 11 de alacağım için ilacı saat 8 gibi kuru yemiş vs yemeye karar verdim....
Bugün kilom
63.600 idi
LAydLiNe LAydLiNe 10 gün sabitle gidersem iyi olacak antibiyotik çok etkiliyor...
Geçmiş olsun canım 😔

Merhaba herkese ,
Bugün kilom
63.600 idi

Geçmiş olsun canım. Antibiyotik alırken midene dikkat et. Ben daha önce midemi ağrıtmıştım. Antibiyotiği içtikten sonra bir süre uyuma mümkünse ve bol suyla iç.

LAydLiNe LAydLiNe ben anlamadım gerçekten katıldım mı soru sordum cevap yok..
sorumu tekrar sorayım. benim kilo vermek gibi bir hedefim yok sadece sağlıklı beslenmek dinç kalmak istiyorum ama grup bilgisinde kilo vermeyen gruptan atılır diyor.. katılabiliyor muyum nedir ne değildir

sorumu tekrar sorayım. benim kilo vermek gibi bir hedefim yok sadece sağlıklı beslenmek dinç kalmak istiyorum ama grup bilgisinde kilo vermeyen gruptan atılır diyor.. katılabiliyor muyum nedir ne değildir

Canım tek olarak mesajına cevap verilmemiş olabilir ama aramızda kilo vermeden kilosunu korumaya çalışan insanlar var ve ben ona dair bir mesaj hatırlıyorum. Grupta kalabilirsin tabii ama ana listeye yani yarışma listesine giremezsin çünkü orada kilo vermek gerekiyor. Yoksa herkese kapımız açık zaten ve hepimizin önceliği sağlıklı beslenmek :KK39:

Biz burda bi ilki gerçekleştirelim, sana hedef bi kilo belirleyelim mesela 55, seni o kiloya ulaştırmaya çalışalım :KK70:
Valla imrendim sana, hayal bile edemeyeceğim kilodasın, ama biraz alsan iyi de olur bence. Bir dirhem et, bin ayıp örter derler bizde:KK66:
Katıl tabiki👍Kaptanımın dediği gibi, sağlıklı beslenmek adına menü paylaşıp fikir alışverişinde bulunuyoruz. 🤗

Merhaba herkese ,
Bugün kilom
63.600 idi
Geçmiş olsun adacım.
İyi ol kuzum da varsın sabit çıksın.

Biz burda bi ilki gerçekleştirelim, sana hedef bi kilo belirleyelim mesela 55, seni o kiloya ulaştırmaya çalışalım :KK70:
Valla imrendim sana, hayal bile edemeyeceğim kilodasın, ama biraz alsan iyi de olur bence. Bir dirhem et, bin ayıp örter derler bizde:KK66:
Katıl tabiki👍Kaptanımın dediği gibi, sağlıklı beslenmek adına menü paylaşıp fikir alışverişinde bulunuyoruz. 🤗
Deneyebiliriz ama hiç umudum yok çokta zayıf hisstemiyorum artık kendimi .. eğer istersen youtube kanalı açtım yeni oradan kilima bakabilirsin öyle aşırı zayıf görünmüyorum bence:KK54:
Linkini bırakayım Youtube

Günaydın kızlar, LAydLiNe LAydLiNe , kaptanım, sabah tartıldım + 1800 olmuşum🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Bi kaç gündür yediklerime dikkat edemedim, sen de dondurma, ben diyim pasta, kızartma, çiğköfte tavuklu pilav..neyse daha saymayım dünde misafir vardı, herkes çok zayıflamışsın sakın başka kilo verme deyince şımardım biraz sanırım:110:
Bugun tartı aklımı başıma getirir inşallah:olamaz:

Günaydın kızlar

Dün kızımın doğum günüydü valla akşam yatağı bulup da nasıl yattim bilmiyorum menüm çok kötü ama yine de paylaşmak istedim çünkü paylaşmak zorunda olduğumu hissetmek istiyorum bu cumadan sonra artık menüsüz günüm olmayacak her ne yersem yiyeyim

Dün çok kötü batırdım bugün gördüğüm artinin haddi hesabı yok şok geçirdim sabah 😅

Dünkü menüm

Kahvaltı
1 simit
1 bardak zero kola

Öğlen
Yarım büyük pizza
4 tane acılı kanat
300 ml ayran

Ara
Kahve

Ara
1 dilim pizza
Yarım bardak zero

Akşam
1 tabak kısır
1 dilim ekmek
Yeşillik
Haşlanmış sebzeler

Ara
1 dilim pasta
1 bardak normal kola

:oha::oha::oha::oha:

Nasıl beslenmemeliyiz konulu bir gün oldu benim için 😑😑

Günaydın kızlar, LAydLiNe LAydLiNe , kaptanım, sabah tartıldım + 1800 olmuşum🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Bi kaç gündür yediklerime dikkat edemedim, sen de dondurma, ben diyim pasta, kızartma, çiğköfte tavuklu pilav..neyse daha saymayım dünde misafir vardı, herkes çok zayıflamışsın sakın başka kilo verme deyince şımardım biraz sanırım:110:
Bugun tartı aklımı başıma getirir inşallah:olamaz:
İndiğin kiloda kalmaya çalış canım yoksa benim gibi olursun. Ben 3 kere mezun oldum. Bir kez hamilelik sonrasıydı onu saymazsak bugün yarışma nedenim 100-200 gram ala ala toplam da 12.5 kilo etti. Hatta 58.6 dan hesaplarsam daha fazla. Bu kez sizin peşinizi bırakmaya pek niyetim yok. Korumayı da öğreneceğiz hep birlikte

Günaydın kızlar

Dün kızımın doğum günüydü valla akşam yatağı bulup da nasıl yattim bilmiyorum menüm çok kötü ama yine de paylaşmak istedim çünkü paylaşmak zorunda olduğumu hissetmek istiyorum bu cumadan sonra artık menüsüz günüm olmayacak her ne yersem yiyeyim

Dün çok kötü batırdım bugün gördüğüm artinin haddi hesabı yok şok geçirdim sabah 😅

Dünkü menüm

Kahvaltı
1 simit
1 bardak zero kola

Öğlen
Yarım büyük pizza
4 tane acılı kanat
300 ml ayran

Ara
Kahve

Ara
1 dilim pizza
Yarım bardak zero

Akşam
1 tabak kısır
1 dilim ekmek
Yeşillik
Haşlanmış sebzeler

Ara
1 dilim pasta
1 bardak normal kola

:oha::oha::oha::oha:

Nasıl beslenmemeliyiz konulu bir gün oldu benim için 😑😑
Mutlu yıllar canım :KK200:

İndiğin kiloda kalmaya çalış canım yoksa benim gibi olursun. Ben 3 kere mezun oldum. Bir kez hamilelik sonrasıydı onu saymazsak bugün yarışma nedenim 100-200 gram ala ala toplam da 12.5 kilo etti. Hatta 58.6 dan hesaplarsam daha fazla. Bu kez sizin peşinizi bırakmaya pek niyetim yok. Korumayı da öğreneceğiz hep birlikte
Bırakma peşimizi kaptanım, bu kiloya gelene kadar canım çıktı, asla gram almak istemiyorum...Bugun hafif yiyerek dengelemeye çalıştım, az önce günü kapattım. Birazdan yürüyüşe çıkacağım..
Sana da iyi gezmeler, iyi eğlenceler 😍😍

Bugünkü menüm

Sabah 8.30 : Maydanozlu limonlu su

Kahvaltı 09.00: 5 yk yoğurt 1 şeftali 3 yk yulaf tarçın

Ara 11.30: 1 bardak yeşil çay 2 hurma

Öğlen 14.00: 5-6 yk kabak yemeği 4 yk pulbiberli yoğurt

Ara 16.30: 10 adet kiraz

Akşam 18.45: Bol yeşillikli salata + Haşlanmış tavuk

Saat 21.00 da kirazsaplı mısır püskülü çayı içeceğim.

45 dk yürüyüş ve ev temizliği var bugün diyetimin yanında.

Diger günler eklemeyi unutmuşum 1.5 lt detoks suyu + 1 lt su

Bugünkü menüm

Sabah 8.30 : Maydanozlu limonlu su

Kahvaltı 09.00: 5 yk yoğurt 1 şeftali 3 yk yulaf tarçın

Ara 11.30: 1 bardak yeşil çay 2 hurma

Öğlen 14.00: 5-6 yk kabak yemeği 4 yk pulbiberli yoğurt

Ara 16.30: 10 adet kiraz

Akşam 18.45: Bol yeşillikli salata + Haşlanmış tavuk

Saat 21.00 da kirazsaplı mısır püskülü çayı içeceğim.

45 dk yürüyüş ve ev temizliği var bugün diyetimin yanında.

Diger günler eklemeyi unutmuşum 1.5 lt detoks suyu + 1 lt su

Allahım ne kadar da dört dörtlük bir menü bu yaaa:KK200::KK200:

Back
X