• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar kaçaklar nerelerdesiniz :KK53::KK53:

ilk defa bir haftasonuna katılıyorum çok heyecanlıyım. birazdan kızları yatıracağım üşenmedim açtım laptopu

bugünün menüsü de çok terelelli benim hafta sonlarını düzene sokma eğilimi hiç olmuyor bende nedense :kızgın:

kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta 2-3 yk sosisli yumurta 1 dilim ekmek

ara
şekersiz neskafe

ikindi gibi 5-6 yk kısır
yeşillik
ayran

akşam yemedim yicek bişey yok eşim de düğüne gitti kızların da çorbası vardı beni de kısır tıkadı kızlara çorba içirirken bir iki kaşık da ben aldım

ara 21.00
şekersiz neskafe

spor yok su yok desem yeri bir bardak falan içtim herhalde sadece :işsiz:

ama gerçekten de yarından itibaren su ve yeşilçay ile beyaz çayımı çok çok düzenli bir şekilde tüketicem zaten bunlar düzene girdi mi yemek de düzene giriyor:KK51:

sporu ise bu sıcakta nasıl niyetlenir de yaparım hiç bilmiyorum ama en azından bölgesel zayıflama programına yeniden başliyim diyorum 12 dk o sürüyor 15-20 dklık da leslie yapsam çok değil yapamam mı ki yaparım bence :KK64::KK64:

Son düzenleme:
Bugün diyeti bozdum ama yine de yazayım bugünlük bozduğum için😊
Sabah 8:30
Yarım omlet
Kaşarlı poğaça bir adet
Çeyrek domates
Yarım salata
Bir dilim beyaz peynir
5 adet biberli zeytin
Öğlen 14:00
Lahmacun ve ayran
Saat 16 gibi sade maden suyu
Akşam 18:30
Mantar çorbası
Çoban salata
1 dilim kavun
3 litreye yakın su
1 saatten fazla yürüyüş

ilk defa bir haftasonuna katılıyorum çok heyecanlıyım. birazdan kızları yatıracağım üşenmedim açtım laptopu

bugünün menüsü de çok terelelli benim hafta sonlarını düzene sokma eğilimi hiç olmuyor bende nedense :kızgın:

kahvaltı 11.30

ara
şekersiz neskafe

ikindi gibi 5-6 yk kısır
yeşillik
ayran

akşam yemedim yicek bişey yok eşim de düğüne gitti kızların da çorbası vardı beni de kısır tıkadı kızlara çorba içirirken bir iki kaşık da ben aldım

ara 21.00
şekersiz neskafe

ama gerçekten de yarından itibaren su ve yeşilçay ile beyaz çayımı çok çok düzenli bir şekilde tüketicem zaten bunlar düzene girdi mi yemek de düzene giriyor:KK51:

sporu ise bu sıcakta nasıl niyetlenir de yaparım hiç bilmiyorum ama en azından bölgesel zayıflama programına yeniden başliyim diyorum 12 dk o sürüyor 15-20 dklık da leslie yapsam çok değil yapamam mı ki yaparım bence :KK64::KK64:
Canım bugun çok hafif ve az yemişsin, ama bu şekilde az beslenince gece yarısı açlık krizine girilip bi anda çok fazla yiyebilirsin, daha önce yaşamıştın zaten. Bunun yerine daha sağlıklı beslensen açlık krizine girmezsin. Zaten 2 öğün yemişsin bari akşamı daha doyurucu yeseydin daha iyi olurdu canım.
Su ya inanamadım :eek: , havalar çok sıcak nasıl 1 bardak içiyorsun:KK57:, çok sağlıksız ve zayıflamanın önündeki en büyük engel de bu bence.. acilen su içmeye alışmalısın canım...
Spor çok iyi olur ama suyu az içersen onun da etkisi sınırlı olur unutma canım:KK20:

Slm kızlar, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:KK52:
Ben mezunum ama bu aralar biraz cozuttum:oops: Kilomu korumak adına ben de menümü yazayım

09.30
5-6 çiğköfte,
el kadar yufka,
1 salatalık,
2 çatal pasta, çay
(Canım kahvaltı yapmak istemedi, atıştırdım)

13.00
1 dilim karpuz, 1 avuç kiraz

17.30
1 tabak tavuklu pilav
1 tabak salata

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş

Bende yazayim bugun cok dikkat edemedim
Her haftasonu ayni sorun :)

Sabah 11 kahvalti
Sucuklu yumurta bir yumurtadan bir dilim pastirma biraz salatalik birkac zeytin bir parca eski kasar burazda tel peyniri

Ara 14.00. Bir kase misir gevregi

Aksam 19.00
Pide doner ve ayran
Malesef aksam disardaydim yemek hazir oldu.
Su 2 litre

kahvaltı 11.30

ara
şekersiz neskafe

ikindi gibi 5-6 yk kısır
yeşillik
ayran

ara 21.00
şekersiz neskafe

su içmeyi ihmal etme sakın.. annem geçenlerde uyku hali ve halsizlikten kolunu kaldıramıyordu doktora götürdük ve su içmediğinden (ki annem ben bildim bileli günde 2 bardaktan fazla içmemiştir.) böbreklerin kuruduğunu ve böbrek yetmezliği başlangıcı olduğunu söyledi. eğer su içmezse diyalize kadar yolu varmış ve günde 15 bardak su içeceksin dedi.. şimdiden dikkat et

ben sabah 2 dilim ekmek biraz peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı kadar çikolata yedim sonrasında 1 bardak şekersiz çay
öğlen kıymalı patates yemeği bulgur pilavı cacık
sonra 1 dilim kek ve 2 bardak çay
akşam 1 kase kadar makarna 1 kase yoğurt 2 dilim karpuz yedim
oğlumla koşturmaca tam bir kardiyo
yarım saat kadarda bir yürüyüş yaptım

su içmeyi ihmal etme sakın.. annem geçenlerde uyku hali ve halsizlikten kolunu kaldıramıyordu doktora götürdük ve su içmediğinden (ki annem ben bildim bileli günde 2 bardaktan fazla içmemiştir.) böbreklerin kuruduğunu ve böbrek yetmezliği başlangıcı olduğunu söyledi. eğer su içmezse diyalize kadar yolu varmış ve günde 15 bardak su içeceksin dedi.. şimdiden dikkat et
Geçmiş olsun canım

Canım bugun çok hafif ve az yemişsin, ama bu şekilde az beslenince gece yarısı açlık krizine girilip bi anda çok fazla yiyebilirsin, daha önce yaşamıştın zaten. Bunun yerine daha sağlıklı beslensen açlık krizine girmezsin. Zaten 2 öğün yemişsin bari akşamı daha doyurucu yeseydin daha iyi olurdu canım.
Su ya inanamadım :eek: , havalar çok sıcak nasıl 1 bardak içiyorsun:KK57:, çok sağlıksız ve zayıflamanın önündeki en büyük engel de bu bence.. acilen su içmeye alışmalısın canım...
Spor çok iyi olur ama suyu az içersen onun da etkisi sınırlı olur unutma canım:KK20:

iş yerinde güzel içiyorum da canım bu evde olduğum zamanlar nasıl geçiyor gidiyor bilmiyorum aslında su içmeyi de çok severim ben ama bazen özellikle haftasonları böyle saçmalıklar oluyor günün sonunda kolumu kaldıramıyordum susuzluktan olduğunu da biliyorum işte size yazmadan içtim bir bardak :KK14:gece de dediğin gibi çok yemek istediğim oldu ama kızlar uyumayınca kalkamadım ben de uyumuşum sonra çok şükür gece kalkmadım da atlattım öyle:KK51:

ay aynen canım işte ben de öyle oldum elim kolum tutmuyordu kaldıramıyordum resmen anladım susuzluk olduğunu daha önce de yaşamıştım çok çok dikkat etmeliyiz

annene de çok geçmiş olsun

kızlar günaydın :KK36::KK36:

her iki günde de kk ya girdim ya helal olsun bana beEn Büyük KKEn Büyük KK
Günaydın cnm, hafta sonu herkeste bi koşturmaca olunca burayı ihmal ediyoruz, bende yarından itibaren hergün burdayım buraya girmeyince üstüme bi rahatlık çöküyo menülerimde coşuyo tabi 😬

iş yerinde güzel içiyorum da canım bu evde olduğum zamanlar nasıl geçiyor gidiyor bilmiyorum aslında su içmeyi de çok severim ben ama bazen özellikle haftasonları böyle saçmalıklar oluyor günün sonunda kolumu kaldıramıyordum susuzluktan olduğunu da biliyorum işte size yazmadan içtim bir bardak :KK14:gece de dediğin gibi çok yemek istediğim oldu ama kızlar uyumayınca kalkamadım ben de uyumuşum sonra çok şükür gece kalkmadım da atlattım öyle:KK51:

ay aynen canım işte ben de öyle oldum elim kolum tutmuyordu kaldıramıyordum resmen anladım susuzluk olduğunu daha önce de yaşamıştım çok çok dikkat etmeliyiz

annene de çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım sende cok çok dikkat et

Şımarma bakim daha çok yolumuz var. Menün gerçekten güzel. Böyle devam edersen mükafatını fazlasıyla alırsın :) Bu arada Ebru ben hoş geldin aramıza
Hoşbuldum kaptanım:oops:
Doğru söylüyorsun daha çok yolumuz var. Online diyetisyenle ilerliyorum listelerimi ona borçluyum.Çok hoş buldum memnun oldum.😊

valla sıkı takipteyim söyliyim :KK8: çok iyi gidiyorsun Allah daim etsin:dua::dua:

baktım çözemiyorum senin menüleri kopyala yapıştır yapacağım:KK70:

Allah razı olsun.😊
Valla bu defa sıkı başladım.Geçen ayda hep haftada 2.5 kilo vererek gidince epey bi gaza geldim.
Bende belki birilerine faydam olur diye paylaşıyorum listeleri ve paylaşılan listelere göz atıyorum.
İnşallah hep beraber şu ağırlıklardan kurtuluruz🤲

Sabah 8.30 : Maydanozlu limonlu su

Kahvaltı 09.00: 5 yk yoğurt 1 şeftali 3 yk yulaf 10 adet çiğ badem tarçın + diyetin bir tık dışına çıkarak bir bardak hindistan cevizi suyu eşim dün akşam uğraşıp hazırlamıştı kıyamadım sabah içtim.

Ara 11.30: 1 bardak yeşil çay 2 hurma

Öğlen 13.30: 5-6 yk ıspanak 4 yk pulbiberli yoğurt + 1 dilim tb ekmeği

Ara 16.00: 1 ince dilim ananas

Akşam 18.45: Bol yeşillikli salata + Haşlanmış hindi eti

Saat 21.00 da tahinli tarçınlı bir bardak süt iceceğim

5 dk ip atlama 20 dk bölgesel çalışma

2lt limonlu zencefilli tarçınlı detoks suyu + 1 lt su

Back
X