• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim canım.Insallah..Evet sürpriz oldu biraz.Tam kg ları verdim.Yine alıcaz bakalım
Dikkat edersen almazsın çok ben 20 şer kilo aldım 10 ar kilosu doğumla gitti önceki 10 kilodan fazlasını vermiştim de sonraki 10 kilo ayyyyynen üstümde kaldı :KK70:

Dikkat edersen almazsın çok ben 20 şer kilo aldım 10 ar kilosu doğumla gitti önceki 10 kilodan fazlasını vermiştim de sonraki 10 kilo ayyyyynen üstümde kaldı :KK70:
Ilkinde 11kg aldım.Ama 65le hamile kaldım.Simdi 57yle kaldım.Bakalim nolcak.Ama bu defa baya hafif hissediyorum kendimi.

Tavuklu pilav hala bitmemiş anlaşılan bizim evdeki gibi hele de pirinçse daha kötü :KK70:
Pirinç ti canım, ne yazık ki:KK43:
Günaydın kızlar.Herkese güzel bi hafta olsun inşallah.Ben dün güzel bi haber aldım.Hamileymisim.
Ayy canııım, çok sevindim, tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağına alırsın inşallah:KK68::KK68::KK68:
Ne güzel bi haber bu:KK37:
Sağlıklı beslenirsen minimum kilo alırsın o da doğum emzirme vs derken çoğu gider zaten. Sen bunu düşünme, bu güzelliğin tadını çıkar😍

Pirinç ti canım, ne yazık ki:KK43:

Ayy canııım, çok sevindim, tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağına alırsın inşallah:KK68::KK68::KK68:
Ne güzel bi haber bu:KK37:
Sağlıklı beslenirsen minimum kilo alırsın o da doğum emzirme vs derken çoğu gider zaten. Sen bunu düşünme, bu güzelliğin tadını çıkar😍
Teşekkür ederim canım benim.Sporu bıraktım artık ama yürüyüş yapabilirim galiba.Yeşilçay icebilirmiyim acaba?

Merhaba
Kahvalti 9.30
Bir açma peynir zeytin hindi fume bir dilim biraz recel ve kaymak yarim dilim tam bugday ekmegi
Ara 12.00 bir muz
Oglen 14.00
Bir kase corba ve ayran
Aksam 18.00
4 kasik kadar zeytinyagli fasulye 3 adet köfte bir iki kasik kadar kasarli mantar ve salata
Bugun spor yapmadim

İyi akşamlar kızlar, kahvaltım(07.00)resimdeki gibi
Ara öğün 11.00; 1 avuç çiğ kuruyemiş
Öğlen 12.30; 1 kase ayran aşı
Akşam 17.00; 3 yemek kaşığı yulaf, yarım muz, 1 bardak sütle smoothie
Su 2 litre
45 dk. Spor

Eklentiler

• 20200720_071629.webp
    20200720_071629.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 36
Back