Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün öğle arası için alışverişimi yaptım bakalım.. yazları burası çok sıcak olduğu için iş yerinde kahvaltı tarzı şeyler yiyorduk geçen yaz da öyle yaptık bir iki dilim de ekmek yiyorduk ben şimdi kara kara düşünmekteyim ekmek yesem mi yemesem mi

sanki yemezsem tatmin olmayacak gibi hissediyorum kendimi :KK64: sabah da kalkınca yumurtamı yerim kahvaltı niyetine biraz menümü doldurayım yaa sağlıklı yiyeceklerle dürümler pizzalar aklımda uçuşuyor her öğlen bugün kendimi zor vazgeçirdim pizzadan ama kumpir yedim :kk77:

doğru dürüst akşam yemeği yiyemez oldum ben bu aralar bi saçma saçma haller :işsiz:

Berce canım kesinlikle sağlıklı olmak çok önemli ama görsel olarak da zayıf olmak çok güzel.
İstediğimizi alırdık.
Zayıf olsaydım çekerdim bilekte beyaz bir pantolon. Üzerine canlı bir tişört. Azıcık taşı tuşu olan. Yine azıcık taşı tuşu olan beyaz spor ayakkabı. Ohhh sefam olsun derdim. Ama şimdi giyemiyorum beyaz pantolon.
Haklısın ama ben hastalıklar yüzünden kilo aldığım için yemek yemek bana çok gelmiyordu hastalıkları atlattım kilom kaldı onuda verirsem giyerim inşallah beyaz pantolon 😂 zaten beyaz pantolon giymeme 8 kilom kaldi

Selamlar bugunki menum
Kahvalti 9.30
Bir jambon az domates salatalik az recel ve kaymak bir dilim tam bugday ekmegi cok az beyaz peynir ve tel peyniri

oglen 13.30
Bir kase taze fasulye yemegi iki kasik yogurt

ara 17.00
bir tane cornetto dondurma yedim ama cok pisman oldum tikadi beni ve baydi :/

aksam yemegi 19.30
Salata ve firinda tavuk yemegi

45 dk leslie, karin ve basen antremani

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00 ; 1 h.yumurta
Peynir
Domates,salatalık
2 küçük yulaf kepeği ekmeği
2 zeytin
Ara öğün 11.30 1 avuç leblebi
Öğlen 12.30 ; salata
5 tane ızgara köfte
Akşam 18.30; 2 küçük fırında tavuk
3 kaşıl bulgur pilavı
Salata
Su 2 litre
Spor yok ama 9.700 adım attım bugün

İyi geceler bugün listem değişti

Kahvaltı 9.30: Yağsız peynirli tost domates salatalık

Ara 11.30 : Bir bardak yeşil çay + iki kuru erik

Öğlen 13.00: 6-7 yk domates soslu yağsız makarna + yeşillikli salata

Ara 15.45: 3 yaş kayısı + 10 fındık

Akşam 18.30:6-7 yk semizotu + salata

Ara21.00 : Bir ince dilim ananas

1 lt detoks suyu + 1lt su

Slm kızlar, bugun kıştan beri görmediğimiz bi aile dostumuza gittik, kızları da benim arkadaşım. Telefonda size bi süprizim var demiştim, gidene kadar meraktan çatlamışlar, bin türlü senaryo üretmişler:KK48: .Tabi beni görünce asıl şoku yaşadılar, nasıl zayıfladın diye soru yağmuruna tuttular. O gazla menümü de abarttım tabi :oops:

09.30
1 ince dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Yarım tabak salata

15.00
6 dolma
El kadar yufka
1 patatesli börek
1dilim kıvrım tatlısı.

18.00
Yarım dilim karpuz
1 armut
1 erik

23.00
1 elma
2-3 lokma tarhana

2.5 litre su, 1,5 saat yürüyüş..
Bugün abimlere geldim yine, akşamdan sonra yengemle yürüyüşe çıkarak yediklerimizi eritmeye çalıştık..Gece yürüyüşü gündüz yürümekten daha güzel oluyor, tavsiye ederim. Gündüz hem hava sıcak hem gürültü vs oluyor, gece ise hava serin ve yollar sakin oluyor..

İyi geceler bugün listem değişti

Kahvaltı 9.30: Yağsız peynirli tost domates salatalık

Ara 11.30 : Bir bardak yeşil çay + iki kuru erik

Öğlen 13.00: 6-7 yk domates soslu yağsız makarna + yeşillikli salata

Ara 15.45: 3 yaş kayısı + 10 fındık

Akşam 18.30:6-7 yk semizotu + salata

Ara21.00 : Bir ince dilim ananas

1 lt detoks suyu + 1lt su
Menün çok güzel, spor da olsa daha süper olur. Boyun kilon kaç unuttum ama suyu 2,5 -3 içersen daha sağlıklı zayıflarsın. Özellikle yaz mevsiminde daha çok su içebilirsin canım.

Menün çok güzel, spor da olsa daha süper olur. Boyun kilon kaç unuttum ama suyu 2,5 -3 içersen daha sağlıklı zayıflarsın. Özellikle yaz mevsiminde daha çok su içebilirsin canım.
Aahh ahh hiç sorma boy kiloyu 😟1.68 e 104 kiloyum.Aslında hep daha çok su içip hareket etmeye özen gösteriyorum ama 10 aylık bir bebeğim var çok huzursuzdu dün o yüzden böyle kapatabildim.Tavsiyeler çok güzel bana yol gösterin ki hizli ilerleyeyim🥰

Ben sağlıklı olmak adına diyet yapiyorum amaç sadece kilo vermek olsa hayatta yapmadım yerim ama yediklerim hastalık olrak döndüğü için el mahkum😂
Yok yaaa ben kesinlikle kilo vermek istiyorum iki valiz dolusu small-medium kıyafetlerimi giyebilmek için 34-30 pantolon siparişi vermiştim lcw mağazasını tüm denesem ancak bu kadar üzerime uyanını bulabilirdim göbek yine sarktı tabii oturunca :KK43:

Kahvaltin az diğer öğünler ise çok doyurucu olmuş üstüne 5 kupa siyah çay da aşırı olmuş siyah çayı azaltıp bitki çaylarını artırıyoruz canım
Öğlen tahıl akşam kurufasulye de olmamış sadece kek değil öğünlerin dengeli olmamış
Çocuklara da kahvaltı hazırlayınca işe geç kalıyorum bazen öyle ayakta atıştırıyorum :KK66:

Günaydın kızlar. Dün öğlen biraz bozmuş alabilirim diyeti tam emin değilim 🤔
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta
Yarım domates ve salatalık
5 adet biber dolgulu zeytin
1 dilim beyaz peynir
Öğlen
Fırında güveç
Mercimek çorbası

Akşam19:00
Mercimek çorbası ve cacık
Sabah 1 buçuk saat yürüyüş sonra 5dk hızlı ip atlama ve 15 dk lesli

Son düzenleme:
Berce canım kesinlikle sağlıklı olmak çok önemli ama görsel olarak da zayıf olmak çok güzel.
İstediğimizi alırdık.
Zayıf olsaydım çekerdim bilekte beyaz bir pantolon. Üzerine canlı bir tişört. Azıcık taşı tuşu olan. Yine azıcık taşı tuşu olan beyaz spor ayakkabı. Ohhh sefam olsun derdim. Ama şimdi giyemiyorum beyaz pantolon.
Keşke beyaz pantolon olsa sadece mayosundan tut da montuna kadar iki valiz kıyafetimi giyemiyorum :KK43:

bugün öğle arası için alışverişimi yaptım bakalım.. yazları burası çok sıcak olduğu için iş yerinde kahvaltı tarzı şeyler yiyorduk geçen yaz da öyle yaptık bir iki dilim de ekmek yiyorduk ben şimdi kara kara düşünmekteyim ekmek yesem mi yemesem mi

sanki yemezsem tatmin olmayacak gibi hissediyorum kendimi :KK64: sabah da kalkınca yumurtamı yerim kahvaltı niyetine biraz menümü doldurayım yaa sağlıklı yiyeceklerle dürümler pizzalar aklımda uçuşuyor her öğlen bugün kendimi zor vazgeçirdim pizzadan ama kumpir yedim :kk77:

doğru dürüst akşam yemeği yiyemez oldum ben bu aralar bi saçma saçma haller :işsiz:
Ben çavdar ekmeği aldım en son kendime dilimleri elimiz kadar 1-2 dilim yiyorum canım isterse :KK66:
Yalnız dün eşim poşeti al önüne sadece 1 dilim bırak yaa kardeşim onu dilim dilim yiycem ben dedim oysa ona da 2 tane normal ekmek almıştım bugün yine alıcam çavdar bu defa saklarım artık:KK70:

Haklısın ama ben hastalıklar yüzünden kilo aldığım için yemek yemek bana çok gelmiyordu hastalıkları atlattım kilom kaldı onuda verirsem giyerim inşallah beyaz pantolon 😂 zaten beyaz pantolon giymeme 8 kilom kaldi
Yaniii ben de bi 10 kilo versem 58 giyerim herhalde kıyafetlerimin hepsini olmasa da bazılarını :KK66:

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00 ; 1 h.yumurta
Peynir
Domates,salatalık
2 küçük yulaf kepeği ekmeği
2 zeytin
Ara öğün 11.30 1 avuç leblebi
Öğlen 12.30 ; salata
5 tane ızgara köfte
Akşam 18.30; 2 küçük fırında tavuk
3 kaşıl bulgur pilavı
Salata