- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım suyu ne kadar çok içersen o kadar sağlıklı ve hızlı zayıflarsın bunu unutma. Benim diyetim 6.5 ay sürdü, kışın bile minimum 2,5 litre su içtim. Bunun için güzel uygulamalar var suyu hatırlamak ve hesaplamak için. Ben ilk zamanlarda diyetkolik.com dan hem kalori hesabı hem de su takibi yapıyordum, sonra vücudum su içmeye alıştı. Tavsiye ederim.Aahh ahh hiç sorma boy kiloyu1.68 e 104 kiloyum.Aslında hep daha çok su içip hareket etmeye özen gösteriyorum ama 10 aylık bir bebeğim var çok huzursuzdu dün o yüzden böyle kapatabildim.Tavsiyeler çok güzel bana yol gösterin ki hizli ilerleyeyim
![]()
Güveç sebze ve protein olduğu için diyete uygun bence, maşallah hiç ekmek yokGünaydın kızlar. Dün öğlen biraz bozmuş alabilirim diyeti tam emin değilim
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta
Yarım domates ve salatalık
5 adet biber dolgulu zeytin
1 dilim beyaz peynir
Öğlen
Fırında güveç
Mercimek çorbası
Akşam19:00
Mercimek çorbası ve cacık
Sabah 1 buçuk saat yürüyüş sonra 5dk hızlı ip atlama ve 15 dk lesli
Güle güle canım, hayırlı yolculuklar. Şimdiden afiyet olsunGünaydın kizlar bugün Amasya yolcusu kalmasınen sonunda çok özledim annemleri arada gelirim gelmezsem kacamagim gözüne vurmusumdur
ayy git aklımdan böyle yoldan çıkartıcı fikirlerde nerden geliyorsa aklima
![]()
Daha dönmedim canım kısmetse yarın dönüşe geçeceğiz güzel vakit pek olmadı oğlumu muhafaza etmeye çalışmaktan kavga etmelerini durdurmaya çalışmaktan ama çocuklar sürekli dışarıda bahçedeydi onlar çok eğlendi bu da yeter sanırım. Evimizi çok özledik orası bizim için ayrı bir huzur ortamı bakalım inş eski düzenimize döneriz. Kiloya gelecek olursak pek koruyamadım eve gidince göreceğim asıl sonucu ve asılacağım kilo vermeye. Vücudu dinlenmeye almış gibi düşünüyorum inanıyorum ki hızla gidecek böyle oluncapessinus , canım, geçmişte göremedim, naptın, izinden döndünüz mü? Güzel vakit geçirebildin mi? Kilonu korumayı başardın mı?
Hayırlı yolculuklar canım. Çocuklar için iyiyse, bizim için de iyidirDaha dönmedim canım kısmetse yarın dönüşe geçeceğiz güzel vakit pek olmadı oğlumu muhafaza etmeye çalışmaktan kavga etmelerini durdurmaya çalışmaktan ama çocuklar sürekli dışarıda bahçedeydi onlar çok eğlendi bu da yeter sanırım. Evimizi çok özledik orası bizim için ayrı bir huzur ortamı bakalım inş eski düzenimize döneriz. Kiloya gelecek olursak pek koruyamadım eve gidince göreceğim asıl sonucu ve asılacağım kilo vermeye. Vücudu dinlenmeye almış gibi düşünüyorum inanıyorum ki hızla gidecek böyle olunca
İnşallah bakalım canım burada yemelerin dibine dibine vurdum eve gittiğim ilk günler biraz zorlayacaktır:) aç hissedebilirim vücut alıştığı için ama olacak inanıyorum. Sen nasılsın ne zaman dönüyorsun? Oğlunun tercih işlemlerini ne yaptınız? gerçi yüzdeliği çok iyidir o puanla istediği yere gidecektir ama olsun:)Hayırlı yolculuklar canım. Çocuklar için iyiyse, bizim için de iyidir
Vücudun dinlenmiştir eminim bomba gibi döneceksin![]()
İndirdiğim uygulama yanlış hesaplamıyorsa dün bile en fazla 1500 kalorilik bir şeyler yemişimBenim gibi ölçüleri abartmış olabilirsin ama sporun güzel![]()
Su her gün en az 3 litre içiyorum yazmayı unutuyorum hepCanım suyu ne kadar çok içersen o kadar sağlıklı ve hızlı zayıflarsın bunu unutma. Benim diyetim 6.5 ay sürdü, kışın bile minimum 2,5 litre su içtim. Bunun için güzel uygulamalar var suyu hatırlamak ve hesaplamak için. Ben ilk zamanlarda diyetkolik.com dan hem kalori hesabı hem de su takibi yapıyordum, sonra vücudum su içmeye alıştı. Tavsiye ederim.
Ayrıca internetten günlük su ihtiyacını hesaplayabilirsin, benimki 2.8 litre çıkmıştı sanırım ona göre içmiştim. Hatta bazen 3,5-4 litre içtiğim bile oldu.
Ben de diyete başladığında kızım 10 aylıktı, şimdi 1,5 yaşında. Allah bağışlasın bebişini, bebekle bişeyleri hesaplamak hatırlamak zor ama bu koşturmacayı fırsata çevirebilirsin.
Ben de diyete 96.4 ile başladım Aralık ayında, şuan 67 civarındayım, korumaya çalışıyorum.
Menülerine 3 litre su ve sporu da eklersen daha sağlıklı zayıflayacağına inanıyorum
Güveç sebze ve protein olduğu için diyete uygun bence, maşallah hiç ekmek yokmenün ve sporun çok güzel olmuş, suyu göremedim min 2,5 sa iyidir
![]()
İlk günler zorlansan bile , birkaç gün sonra eski düzenine dönersin canım merak etmeİnşallah bakalım canım burada yemelerin dibine dibine vurdum eve gittiğim ilk günler biraz zorlayacaktır:) aç hissedebilirim vücut alıştığı için ama olacak inanıyorum. Sen nasılsın ne zaman dönüyorsun? Oğlunun tercih işlemlerini ne yaptınız? gerçi yüzdeliği çok iyidir o puanla istediği yere gidecektir ama olsun:)
Oğlunun hakkında hayırlısı olsun inşallah canım neresi onun için iyi olacaksa. İnsanın evü gibisi yok ya ne kadar rahat da ettirmeye çalışsalar olmuyor ben kalamıyorum yani uzun uzun.İlk günler zorlansan bile , birkaç gün sonra eski düzenine dönersin canım merak etme
Tercihleri bu hafta yapacağız, Kayseri Fen , arkasına da Anadolu liselerini yazacağız, 2 fen lisesi var Kayseri'de, biri olmazsa diğeri gelir diye düşünüyoruz, hayırlısı ne ise o olur inşallah.
Bayramdan sonra bi kaç gün içinde dönmeyi düşünüyorum, ben döndükten sonra Annem ve abimgil ailece Kayseri'ye bize gelecekler, onlar için erken dönüyorum. Tabi kendi evimi düzenimi de çok özledim![]()
Oğlunun hakkında hayırlısı olsun inşallah canım neresi onun için iyi olacaksa. İnsanın evü gibisi yok ya ne kadar rahat da ettirmeye çalışsalar olmuyor ben kalamıyorum yani uzun uzun.İlk günler zorlansan bile , birkaç gün sonra eski düzenine dönersin canım merak etme
Tercihleri bu hafta yapacağız, Kayseri Fen , arkasına da Anadolu liselerini yazacağız, 2 fen lisesi var Kayseri'de, biri olmazsa diğeri gelir diye düşünüyoruz, hayırlısı ne ise o olur inşallah.
Bayramdan sonra bi kaç gün içinde dönmeyi düşünüyorum, ben döndükten sonra Annem ve abimgil ailece Kayseri'ye bize gelecekler, onlar için erken dönüyorum. Tabi kendi evimi düzenimi de çok özledim![]()
İnşallah canım, teşekkür ederim.Oğlunun hakkında hayırlısı olsun inşallah canım neresi onun için iyi olacaksa. İnsanın evü gibisi yok ya ne kadar rahat da ettirmeye çalışsalar olmuyor ben kalamıyorum yani uzun uzun.
Canım suyu ne kadar çok içersen o kadar sağlıklı ve hızlı zayıflarsın bunu unutma. Benim diyetim 6.5 ay sürdü, kışın bile minimum 2,5 litre su içtim. Bunun için güzel uygulamalar var suyu hatırlamak ve hesaplamak için. Ben ilk zamanlarda diyetkolik.com dan hem kalori hesabı hem de su takibi yapıyordum, sonra vücudum su içmeye alıştı. Tavsiye ederim.
Ayrıca internetten günlük su ihtiyacını hesaplayabilirsin, benimki 2.8 litre çıkmıştı sanırım ona göre içmiştim. Hatta bazen 3,5-4 litre içtiğim bile oldu.
Ben de diyete başladığında kızım 10 aylıktı, şimdi 1,5 yaşında. Allah bağışlasın bebişini, bebekle bişeyleri hesaplamak hatırlamak zor ama bu koşturmacayı fırsata çevirebilirsin.
Ben de diyete 96.4 ile başladım Aralık ayında, şuan 67 civarındayım, korumaya çalışıyorum.
Menülerine 3 litre su ve sporu da eklersen daha sağlıklı zayıflayacağına inanıyorum![]()
hayırlısı inşallah hakkında en hayırlısı ne ise o olurİlk günler zorlansan bile , birkaç gün sonra eski düzenine dönersin canım merak etme
Bugün sadece bir kurabiyeyle atlattım kaçamak olayınıGüle güle canım, hayırlı yolculuklar. Şimdiden afiyet olsuniyi eğlenceler
![]()
wauawwwwwBugün sadece bir kurabiyeyle atlattım kaçamak olayınıbaklavaya hayır dedim
![]()