Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayırlısı inşallah hakkında en hayırlısı ne ise o olur
Teşekkür ederim canım, amin inşallah..
Merhaba herkese ,
Antibiyotiklerin yan etsikiyle uğraşıyorum bağırsak floramı bozdu ishalim... sürekli acıkıyorum bişeyler yiyorum... inşallah pazartesi dönecem aranıza 😍😍🤗🤗🤗
Geçmiş olsun canım, inşallah çabucak toparlanır sın. İlaçlar bi yanımızı yaparken diğer yanımızı yıkıyor ne yazık ki 😔
Sen zaten bitkin düşmüşündür, düzelene kadar iyi beslen ki güç bulup toparlanasın. Sonra diyetine kaldığın yerden devam edersin canım, onu düşünme şimdi 👍
Bugün sadece bir kurabiyeyle atlattım kaçamak olayını 👏💃 baklavaya hayır dedim :cool:
Ooo süpersin, maşallah sana:nazar:
Tebrikler 👏
Ne kadar kalacaksın?

Kızlar dün ve bugün menülerim misafirlikten dolayı berbat oldu 😩 Bugun abimlerdeydim ve yine cozuttum🤦🏻‍♀️

11.00
Çeyrek ekmek
Domates soslu patates kızartması
Domates salatalık
Çay

15.00
Hibisküs çayı
( Kurutulmuş nar çiçeği çayı- diyet dostuymuş, ilk defa içtim, tadı ve rengi çok güzel, deneyebilirsiniz)

19.00
3.5 lahmacun- pervaz

20.30
Çay, 3-4 bisküvi

Suyu bugun hesaplayamadım, yürüyüş spor yok ama, akşam parktaydık, kızın peşinde koşturmaktan yoruldum😅

Kızlar dün ve bugün menülerim misafirlikten dolayı berbat oldu 😩 Bugun abimlerdeydim ve yine cozuttum🤦🏻‍♀️

11.00
Çeyrek ekmek
Domates soslu patates kızartması
Domates salatalık
Çay

15.00
Hibisküs çayı
( Kurutulmuş nar çiçeği çayı- diyet dostuymuş, ilk defa içtim, tadı ve rengi çok güzel, deneyebilirsiniz)

19.00
3.5 lahmacun- pervaz

20.30
Çay, 3-4 bisküvi

Suyu bugun hesaplayamadım, yürüyüş spor yok ama, akşam parktaydık, kızın peşinde koşturmaktan yoruldum😅
Canım sen kızını emziriyor muydun? Hibiskus emzirme döneminde önerilmiyor doğrudan anne sütüne geçiyormuş. Benim de evde bolca var eşim almış da emzirme işinin bitmesini bekliyorum bilgin olsun senin de:)

İyi geceler bugünkü menüm

Sabah 8.30: Büyük bardak kirazsaplı su

Kahvaltı 9.30: Yağsız peynirli tost domates salatalık

Ara 11.30 : Bir bardak yeşil çay + iki kuru erik

Öğlen 13.00: 6-7 yk domates soslu yağsız makarna + yeşillikli salata

Ara 15.45: 3 yaş kayısı + 10 fındık

Akşam 18.30:6-7 yk kabak yemeği + salata

Ara21.00 : Bir ince dilim ananas

2lt detoks suyu + 1lt su

1 saat 40 dakika yürüyüş.

Canım sen kızını emziriyor muydun? Hibiskus emzirme döneminde önerilmiyor doğrudan anne sütüne geçiyormuş. Benim de evde bolca var eşim almış da emzirme işinin bitmesini bekliyorum bilgin olsun senin de:)
Aaa öyle mi😨
İyi ki söyledin canım, teşekkür ederim, hiç düşünmemiştim 😵
Valla 2 kupa içtim, tüh, inşallah bişey olmaz, etkilerine bi bakayım.🤦🏻‍♀️
Ben de süt yok denecek kadar az aslında, uyumak için beni emzik yerine kullanıyor, doğduğundan beri mama içiyor, hiç bir zaman sütümle doymadı. Yine de tedbirli olayım👍

Aaa öyle mi😨
Ben de süt yok denecek kadar az aslında, uyumak için beni emzik yerine kullanıyor, doğduğundan beri mama içiyor, hiç bir zaman sütümle doymadı. Yine de tedbirli olayım👍
Sen yine bir araştır da ona göre hareket et canım. Ben biraz takıntılıyım bu konularda da özellikle bilmediğim şeyleri hemen bir araştırır ona göre hareket ederim. Aslında çok güzel bir ödem attırıcıymış çok güzel bir rengi falan da var ama biraz araştırdıktan sonra denemedim ben. Yeşil çayı bile içerken ne endişelenmiştim:):) yeme içmede takıntı da başa bela

Sen yine bir araştır da ona göre hareket et canım. Ben biraz takıntılıyım bu konularda da özellikle bilmediğim şeyleri hemen bir araştırır ona göre hareket ederim. Aslında çok güzel bir ödem attırıcıymış çok güzel bir rengi falan da var ama biraz araştırdıktan sonra denemedim ben. Yeşil çayı bile içerken ne endişelenmiştim:):) yeme içmede takıntı da başa bela

Aaa öyle mi😨

Bende emzirme dönemindeyim.Diyetisyenim bu hafta detoks suyuma bir tutam hibisküs verdi.Sıkıntı çıkaracak şeyleri vermemeye dikkat ediyor ama bende yarin bir daha sorayim.

İyi geceler bugünkü menüm

Sabah 8.30: Büyük bardak kirazsaplı su

Kahvaltı 9.30: Yağsız peynirli tost domates salatalık

Ara 11.30 : Bir bardak yeşil çay + iki kuru erik

Öğlen 13.00: 6-7 yk domates soslu yağsız makarna + yeşillikli salata

Ara 15.45: 3 yaş kayısı + 10 fındık

Akşam 18.30:6-7 yk kabak yemeği + salata

Ara21.00 : Bir ince dilim ananas

2lt detoks suyu + 1lt su

1 saat 40 dakika yürüyüş.
Canım menü spor ve su harika 👏
Sadece makarna yerine daha sağlıklı başka bi yiyecek tüketebilirsin diye düşünüyorum, gerçi çok yememişsin. Ben de makarnayı çok severim ama burda kaptanının uyarıları sayesinde nerdeyse hiç yemedim. Karbonhidrat olduğu, doyurucu olmadığı ve çabuk acıktırdığı için diyette önerilmiyor. Onun yerine protein ve sebze yada baklagilleri tercih edebilirsin.

Canım menü spor ve su harika 👏
Sadece makarna yerine daha sağlıklı başka bi yiyecek tüketebilirsin diye düşünüyorum, gerçi çok yememişsin. Ben de makarnayı çok severim ama burda kaptanının uyarıları sayesinde nerdeyse hiç yemedim. Karbonhidrat olduğu, doyurucu olmadığı ve çabuk acıktırdığı için diyette önerilmiyor. Onun yerine protein ve sebze yada baklagilleri tercih edebilirsin.
Bu hafta dr vücut direncim başladığı için 3 gün dengeli karbonhidratla beslen dedi canım 4 gün başka listeye geçecegim.O yüzden böyle besleniyorum.Geçen ay 7 kg vermistim.Duraklama olmasın dedi.

Bende emzirme dönemindeyim.Diyetisyenim bu hafta detoks suyuma bir tutam hibisküs verdi.Sıkıntı çıkaracak şeyleri vermemeye dikkat ediyor ama bende yarin bir daha sorayim.
Sen sor canım onlar işin aslını daha iyi bilir. Ödem attırıcı güzel bir bitki ama işte süte geçme mevzuu ürküttü biraz. Gerçi benim oğluş büyüdü 22 aya yaklaştı pek sıkıntı olmayabilir ama olsun. Senin daha küçük süt daha yoğun alıyordur bir sıkıntı olup olmayacağını öğrenmek en güzeli

Bu hafta dr vücut direncim başladığı için 3 gün dengeli karbonhidratla beslen dedi canım 4 gün başka listeye geçecegim.O yüzden böyle besleniyorum.Geçen ay 7 kg vermistim.Duraklama olmasın dedi.
Canım diyetisyene gittiğini bilmiyordum, tabi ki sen onun listesine uy. Çok güzel vermişsin maşallah :nazar:

Sen sor canım onlar işin aslını daha iyi bilir. Ödem attırıcı güzel bir bitki ama işte süte geçme mevzuu ürküttü biraz. Gerçi benim oğluş büyüdü 22 aya yaklaştı pek sıkıntı olmayabilir ama olsun. Senin daha küçük süt daha yoğun alıyordur bir sıkıntı olup olmayacağını öğrenmek en güzeli
Baktım şimdi emziren annelerde asla önerilmiyor:KK43:
İçen kişide demir eksikliği yapabiliyormuş, baş dönmesi, halisünasyon vs de olabiliyormuş, duyarlılığı olanların içtikten sonra araba sürmesi bile sakıncalıymış. Tansiyon ve kolesterol hastaları da içemiyormuş...
Kızım uyudu, inşallah bişey olmaz 🙄

Günaydın kızlar.Aklim hep burda.Ozluyorum ya.Herkes iyidir inşallah.
Bugun dr.kontrolum var.Ilk kontrol bakalım.Sabah bulantim vardı.Uyuyamadim bende sabahın köründe saçıma masa yaptım.Onceden olsa hemen bi leslie patlatirdim.:KK43:
Hayırlı olsun canım.
Sağlıkla sıhhatle kucağına Aaman dileyiğle.
Çok güzel bir heyecan.

Günaydın kızlar🤩 dün ki menüm
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta
5 adet biber dolgulu zeytin
Yarım domates ve salatalık
1 dilim beyaz peynir

Atıştırmalık saat 10:00
5 adet çiğ badem
5 adet çiğ fındık
Yarım ceviz
7 adet siyah kuru üzüm

14:00
Muz ve sade kefir

Akşam 19:00
Bamya yemeği
Cacık
1 yk pirinç pilavı
1yk karnıyarık
3

3 litreden fazla su. Canım yürüyüş yapmak istemedi ama yinede 6000 adım yürüdüm, 15 dk leslie birde.

Canım suyu ne kadar çok içersen o kadar sağlıklı ve hızlı zayıflarsın bunu unutma. Benim diyetim 6.5 ay sürdü, kışın bile minimum 2,5 litre su içtim. Bunun için güzel uygulamalar var suyu hatırlamak ve hesaplamak için. Ben ilk zamanlarda diyetkolik.com dan hem kalori hesabı hem de su takibi yapıyordum, sonra vücudum su içmeye alıştı. Tavsiye ederim.
Ayrıca internetten günlük su ihtiyacını hesaplayabilirsin, benimki 2.8 litre çıkmıştı sanırım ona göre içmiştim. Hatta bazen 3,5-4 litre içtiğim bile oldu.
Ben de diyete başladığında kızım 10 aylıktı, şimdi 1,5 yaşında. Allah bağışlasın bebişini, bebekle bişeyleri hesaplamak hatırlamak zor ama bu koşturmacayı fırsata çevirebilirsin.
Ben de diyete 96.4 ile başladım Aralık ayında, şuan 67 civarındayım, korumaya çalışıyorum.
Menülerine 3 litre su ve sporu da eklersen daha sağlıklı zayıflayacağına inanıyorum 🤗

Güveç sebze ve protein olduğu için diyete uygun bence, maşallah hiç ekmek yok👏 menün ve sporun çok güzel olmuş, suyu göremedim min 2,5 sa iyidir👍
Maaşallah sana 6,5 ayda 30 kilo vermişsin:KK9:
Arkadaşlara örnek olsun ne diyim önce bana tabii doğumdan sonra aldığım 10 kiloyu bile veremedim yuh bana :KK43:

Daha dönmedim canım kısmetse yarın dönüşe geçeceğiz güzel vakit pek olmadı oğlumu muhafaza etmeye çalışmaktan kavga etmelerini durdurmaya çalışmaktan ama çocuklar sürekli dışarıda bahçedeydi onlar çok eğlendi bu da yeter sanırım. Evimizi çok özledik orası bizim için ayrı bir huzur ortamı bakalım inş eski düzenimize döneriz. Kiloya gelecek olursak pek koruyamadım eve gidince göreceğim asıl sonucu ve asılacağım kilo vermeye. Vücudu dinlenmeye almış gibi düşünüyorum inanıyorum ki hızla gidecek böyle olunca
Bu sıralar bahçe çocuklar için çok iyi hele de yanlarında oynayacak çocuk varsa daha da iyi anneanneye gidince getiremiyoruz kolay kolay eve :KK66:

İlk günler zorlansan bile , birkaç gün sonra eski düzenine dönersin canım merak etme 👍

Tercihleri bu hafta yapacağız, Kayseri Fen , arkasına da Anadolu liselerini yazacağız, 2 fen lisesi var Kayseri'de, biri olmazsa diğeri gelir diye düşünüyoruz, hayırlısı ne ise o olur inşallah.

Bayramdan sonra bi kaç gün içinde dönmeyi düşünüyorum, ben döndükten sonra Annem ve abimgil ailece Kayseri'ye bize gelecekler, onlar için erken dönüyorum. Tabi kendi evimi düzenimi de çok özledim 😉
Oğluna tekrar maşallah hayırlısı olsun inşallah :dua:

Back
X