Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah canım, teşekkür ederim.
Ben de güya 2-3 hafta kalıp dönecektim, bayram yaklaştı diye annem göndermedi. Benim de tekrar git gel yapmayı gözüm yemedi. Bebek arabası, mama sandalyesi, park yatağını getirmiştim, bi sürü de kıyafet vs var, arabaya zor sığdık zaten gelirken, tekrar gidip gelmek zoruma gitti. Ama 1 ay oldu geleli ve evimi düzenimi çok özledim:110:
Ordayken de burayı çok özlüyordum, bu hâlimi hiç sevmiyorum 🙄
Doğru yalnızken otobüse atlayıp gidip geliyoduk şimdi çocuk çoluk zor oluyo gidip gelmek :KK66:

Günaydın kızlar
Dün ki menüm

Sabah 7:00
sucuklu yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık maydanoz dereotu

Öğle 13:00
1 kase yayla çorbası
2 yemek kaşığı menemen
2 dilim köy ekmeği

Ara 17:30
2 kupa yeşilçay kekik biberiye tarçın ve karanfil çayı

Akşam 19:00
1 tabak kabak yemeği
1 kase cacık
1 dilim çavdar

Suyu çok çok içiyorum yürüyüş işten eve evden işe oldu bugün 15 er dakikadan yine 1 saat :KK66:

Canım diyetisyene gittiğini bilmiyordum, tabi ki sen onun listesine uy. Çok güzel vermişsin maşallah :nazar:
Baktım şimdi emziren annelerde asla önerilmiyor:KK43:
İçen kişide demir eksikliği yapabiliyormuş, baş dönmesi, halisünasyon vs de olabiliyormuş, duyarlılığı olanların içtikten sonra araba sürmesi bile sakıncalıymış. Tansiyon ve kolesterol hastaları da içemiyormuş...
Kızım uyudu, inşallah bişey olmaz 🙄
Günaydın 😊
Sabah doktoruma sordum.Doktorum emzirmeyenlere tek başına bile veriyorum çok güzel bir bitki ama emzirenlere sadece sana verdiğim gibi veriyorum hiç bir sıkıntı olmuyor dedi.
Bana da 1 lt suya tarçın elma zencefil limon ve bir tutam hibisküs olarak vermişti.

Canım diyetisyene gittiğini bilmiyordum, tabi ki sen onun listesine uy. Çok güzel vermişsin maşallah :nazar:
Online olarak destek alıyorum.Bu listemi görünce sevinmiştim.Sabahları tost mutluluguyla uyandım.Bugün son gün yarın başka listeye dönüyorum.İnşallah devamı da gelir😍

Maaşallah sana 6,5 ayda 30 kilo vermişsin:KK9:
Arkadaşlara örnek olsun ne diyim önce bana tabii doğumdan sonra aldığım 10 kiloyu bile veremedim yuh bana :KK43:
Teşekkür ederim, inşallah sizde vereceksiniz.
1. Çocuktan sonra 3 yıl veremedim sonra 16 kilo verdim, 2. Çocukta fazlasıyla geri alıp sonra çok az verip yine geri fazlasıyla alıp 10 yıl boyunca 80-90 kilo arası gidip geldim, 3. Çocuktan sonra 96 yı görünce 10 aylıkken başlayıp 6.5 ay boyunca diyet yaptım 2. Ve 3. Çocukta aldıklarımın hepsini verebildim şükür.
İnanıp vazgeçmezseniz verirsiniz inşallah 👍
Oğluna tekrar maşallah hayırlısı olsun inşallah :dua:
Teşekkür ederim canım 🤗
Doğru yalnızken otobüse atlayıp gidip geliyoduk şimdi çocuk çoluk zor oluyo gidip gelmek :KK66:
Aynen öyle ya😩
Günaydın 😊
Sabah doktoruma sordum.Doktorum emzirmeyenlere tek başına bile veriyorum çok güzel bir bitki ama emzirenlere sadece sana verdiğim gibi veriyorum hiç bir sıkıntı olmuyor dedi.
Bana da 1 lt suya tarçın elma zencefil limon ve bir tutam hibisküs olarak vermişti.
Teşekkür ederim canım sorduğun için, bundan sonra dikkatli olurum👍
Online olarak destek alıyorum.Bu listemi görünce sevinmiştim.Sabahları tost mutluluguyla uyandım.Bugün son gün yarın başka listeye dönüyorum.İnşallah devamı da gelir😍
Ne güzelmiş, farklı listeler diyetini renklendirir, zevkli olur. Hep aynı şeyleri tek düze yemek sıkıcı olurdu zaten 👍

Günaydın kızlar.Aklim hep burda.Ozluyorum ya.Herkes iyidir inşallah.
Bugun dr.kontrolum var.Ilk kontrol bakalım.Sabah bulantim vardı.Uyuyamadim bende sabahın köründe saçıma masa yaptım.Onceden olsa hemen bi leslie patlatirdim.:KK43:
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah..
Bulantı için sabah uyanınca tuzlu çubuk biraz iyi geliyor. Benim bulantım 3 ay dan sonra azalarak geçmişti, inşallah seninki daha kısa sürede biter.

günaydın kızlar :KK51:

valla ben bu hafta çok kötüyüm haftasonu kızımın doğumgününden beri ne toparlayabildim ne acil eylem planı yapabildim adeta yiyip içip yatıyorum ben bu hafta artı geleceğim beni affedin :dua::dua:

Merhaba herkese.
Sıcaklarda diyet çok zor.
Bir tek ben mi öğle düşünüyorum.

canım ben Mersin'de yaşıyorum gerçekten çok sıcak bazen insan kapı dışarı çıkmak istemiyor :KK43: klimalı odadan beri gelmek istemiyorum resmen bunaldım :110::110:

yarından tezi yok gerçekten ipin ucunu tutmam ve ağustosun ortasına kadar sürekli eksi görmem lazım yoksa işim yaş :KK14:

Hayırlı haberlerle dönersin inşallah..
Bulantı için sabah uyanınca tuzlu çubuk biraz iyi geliyor. Benim bulantım 3 ay dan sonra azalarak geçmişti, inşallah seninki daha kısa sürede biter.
Düşük riskimiz varmış.Bi kaç gün yaticaz. Inşallah bi atlatırsak bu günleri.Bulanti da idare edicez artik canım.

13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

13. TAKIM KAPTANI: LAydLiNe LAydLiNe
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI:

kaptanım kaptan yardımcısı belirlemeyi teklif ediyorum hazır cuma bugün herkes gelecek isteyenler adaylıklarını acıklasın ikiden fazla aday olursa oylama yaparız olma mı :KK51:

Günaydın dünkü menüm

Sabah 8.30: Büyük bardak kirazsaplı biberiyeli su

Kahvaltı 9.30: Yağsız peynirli tost domates salatalık

Ara 11.40 : Bir bardak yeşil çay + iki kuru kayısı

Öğlen 13.300: 6-7 yk domates soslu yağsız makarna + yeşillikli salata

Ara 16.00: 3 yaş kayısı + 10 fındık

Akşam 18.30:6-7 yk taze fasulye + salata

Ara21.00 : Bir ince dilim ananas

1lt detoks suyu + 2lt su

1 saat yürüyüş 40 dk bölgesel çalışma

Back
X