- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar.
Geçen cuma : 89.6 kg
Bu cuma : 89.5 kg
Fark : 100 gram.
Çok az ama en azından artı çıkmafım ona seviniyorum. Çünkü bu hafta motivasyon olarak çok da iyi değildim.
Bu alerji tüm hayat konforumu yok ediyor.
Sinirlerim bozuluyor artık. Nefes alamıyorum.
Sürekli bir burun akıntısı ve hapşırık.
Rabbim beterinden korusun yine de.
Canım suyu ne kadar çok içersen o kadar sağlıklı ve hızlı zayıflarsın bunu unutma. Benim diyetim 6.5 ay sürdü, kışın bile minimum 2,5 litre su içtim. Bunun için güzel uygulamalar var suyu hatırlamak ve hesaplamak için. Ben ilk zamanlarda diyetkolik.com dan hem kalori hesabı hem de su takibi yapıyordum, sonra vücudum su içmeye alıştı. Tavsiye ederim.
Ayrıca internetten günlük su ihtiyacını hesaplayabilirsin, benimki 2.8 litre çıkmıştı sanırım ona göre içmiştim. Hatta bazen 3,5-4 litre içtiğim bile oldu.
Ben de diyete başladığında kızım 10 aylıktı, şimdi 1,5 yaşında. Allah bağışlasın bebişini, bebekle bişeyleri hesaplamak hatırlamak zor ama bu koşturmacayı fırsata çevirebilirsin.
Ben de diyete 96.4 ile başladım Aralık ayında, şuan 67 civarındayım, korumaya çalışıyorum.
Menülerine 3 litre su ve sporu da eklersen daha sağlıklı zayıflayacağına inanıyorum
Güveç sebze ve protein olduğu için diyete uygun bence, maşallah hiç ekmek yokmenün ve sporun çok güzel olmuş, suyu göremedim min 2,5 sa iyidir
![]()
Kızlar dün ve bugün menülerim misafirlikten dolayı berbat olduBugun abimlerdeydim ve yine cozuttum
11.00
Çeyrek ekmek
Domates soslu patates kızartması
Domates salatalık
Çay
15.00
Hibisküs çayı
( Kurutulmuş nar çiçeği çayı- diyet dostuymuş, ilk defa içtim, tadı ve rengi çok güzel, deneyebilirsiniz)
19.00
3.5 lahmacun- pervaz
20.30
Çay, 3-4 bisküvi
Suyu bugun hesaplayamadım, yürüyüş spor yok ama, akşam parktaydık, kızın peşinde koşturmaktan yoruldum![]()
Evet kaptanım, ben kendimi göre göre verdiğim kilo normalmiş gibi geliyordu bana ama eski halimden sonra ilk defa görenler şok oluyor. İnşallah korumakta da başarılı olurum.Ne harika bir şey başardın dimi canım farkındasın? 96 nerde 67 nerde![]()
Evet kaptanım, ben kendimi göre göre verdiğim kilo normalmiş gibi geliyordu bana ama eski halimden sonra ilk defa görenler şok oluyor. İnşallah korumakta da başarılı olurum.
Sen naptın, nasılsın? Gezi nasıl geçti? Anlat gördüğün yerleri biraz![]()
Canım, senin hatan benim gördüğüm kadarıyla bi kaçamak yaptığında, nasılsa bozdum düşüncesiyle kendini bırakıp kaçamaklara devam etmen..Kilo bildirimim berbat maalesef
sizi bir daha böyle bir sonuçla yüz yüze getirmeyeceğime söz veriyorum sevgili takımım.. fazla kilolu olduğumdan alınca da çok fazla alıyorum.. kızımın doğumgünü ile başlayan maceram bu hafta bi türlü bitmedi ve önüme geleni yedim gelmeyeni getirtip yedim vermekle ilgili ise ilk günlerde çabalarım oldu ama son iki gün artık olmayacağını anlayınca bıraktımönümüzdeki hafta hedefim artıyı eritmek ve bir düzene girmek
geçen hafta: 119,8
bu hafta: 123,0
fark: +3,2
yüzde hesabını tam bilmiyorum ama kontrol edersin kaptanım: %-2,67
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Sıkıntı yok di mi?Düşük riskimiz varmış.Bi kaç gün yaticaz. Inşallah bi atlatırsak bu günleri.Bulanti da idare edicez artik canım.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbende diyete hamile kalabilmek için başladım olur inşallah
![]()
Ben de listede değilim, mezunum ama koruma adına ben de bildirim yapayım.
Geçen cuma mezuniyet kiloma göre +1800 Gr dım.
Bu hafta +1000 Gr a düşürebildim şükür
Fark: - 800 Gr..
Canım, senin hatan benim gördüğüm kadarıyla bi kaçamak yaptığında, nasılsa bozdum düşüncesiyle kendini bırakıp kaçamaklara devam etmen..
Halbuki zararın neresinden dönersek kardır, yanlış bi şey yediğimizde devamını getirmezsek o yanlışın telafisi daha kolay olur. Sen de lütfen böyle düşün, diyetini bozmamaya kaçamak yapmamaya çalış, bi kaçamaktan sonra onu telafi için kendine ceza ver ve uygula.
Ben diyet döneminde yanlış bi şey yediğimde sonra kendime kızıp, "sen bu yediğinin kilosunu vermek için dün 1 saat yürüyüş bandında hemstırlık yapmıştın, bak bunu yedin o terlerin boşa gitti" deyip o kaçamağın telafisi için ek olarak o gün ya daha fazla yürüyüş yapardım, yada diğer öğünde ve ertesi günde çok hafif yiyerek dengelemeye çalışırdım. Başka bi kaçamak yapmadan önce de bunları yapmak zorunda olduğumu düşünerek kendimi frenlerdim.
Sen de kaçamaktan sonra bunları yapmak zorunda olduğunu şart koşarsan kendine, kaçamaklardan daha uzak kalırsın bence. Aslında bir müddet diyetine dikkat etsen, gördüğün güzel sonuçla daha motive olup devamının geleceğine inanıyorum canım![]()
kaptanım kaptan yardımcısı belirlemeyi teklif ediyorum hazır cuma bugün herkes gelecek isteyenler adaylıklarını acıklasın ikiden fazla aday olursa oylama yaparız olma mı![]()
Kilo bildirimim berbat maalesef
sizi bir daha böyle bir sonuçla yüz yüze getirmeyeceğime söz veriyorum sevgili takımım.. fazla kilolu olduğumdan alınca da çok fazla alıyorum.. kızımın doğumgünü ile başlayan maceram bu hafta bi türlü bitmedi ve önüme geleni yedim gelmeyeni getirtip yedim vermekle ilgili ise ilk günlerde çabalarım oldu ama son iki gün artık olmayacağını anlayınca bıraktımönümüzdeki hafta hedefim artıyı eritmek ve bir düzene girmek
geçen hafta: 119,8
bu hafta: 123,0
fark: +3,2
yüzde hesabını tam bilmiyorum ama kontrol edersin kaptanım: %-2,67
Evet canım bu salmaca olayı bende çok var. Bir de yarın başlıyorumculuk da var yarın başlıyorum diyince bugün ne yersem kar diyorum ama yarın olunca başlamıyorum ve tekrar yarın başlıyorum diyorum![]()