Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım? Evime döndüm sonunda dün akşam itibariyle. İnsanın evi gibisi yok. Çocuklar bile deli özlemişler evi. Neyse tartı bildirimi yapayım ama gerçekçi rakamlar olmayacaktır yolculuktan sonra
68.6 sabah gördüğüm rakam. Üç hafta önce 66.6 ile yola çıkmıştım. Kilo aldım bu bir gerçek ama ödemi de hesaba katıyorum. Bakalım artık tekrardan başlayacağım dikkat etmeye eylüle kadar gidecek kilolar
Merhaba canım, hoşgeldin..
Aynen öyle, evin gibi yok :KK51: ben de bayramdan hemen sonra dönücem inşallah
O rakamın bi kısmı ödemdir, gerisini de verirsin sen merak etme 😉

Bisey sorabilirmiym bildirim geldiginden beri kilo ve menu paylasimi yapiyorum ama muhattap alip takima dahil edildimmi edilmedimmi bisey soylemiyosunuz farkindamisiniz? Kendi kendime biseyler yazip duruyorum gibi oluyor bu sekilde. Ayni kisilerle devam ediyosaniz ben bosu bosuna buraya her gun ne yaptigimi yazmayayim

canım ama sen de kimsenin menüsüne yorum yazmıyorsun ki sadece menü yazıp çıkıyorsun hiçbir kimseyle muhattap olmuyorsun hiçbir sohbete katıldığını görmedim buradaki mesajları okuyor musun hiç diğerlerinin menülerini? sadece menü yazıp kilo bildirip çıkmak değil ki biraz aramıza katıl :KK8: bütün hafta boyu yazdım takıma hiç bana cevap verdiğini bir yorum yaptığını görmedim ben ve kimseye de öyle.. boş olan takıma bir huhu yazsın kızlar :KK3:

sabah gel günaydın de, gece gel menünü yaz, gününü anlat, arada kendinden bahset.. yavaş yavaş ısınacaksın merak etme iki haftalık deneme süresinde takımın bir parçası olmaya çalış

öpüyorum gözlerinden :KK15:

83.5 ile geldim ama yine geç kaldım. Napçam ben böyle. Annemlere geldim . Koşuşturma derken telefonu elime bile alamıyorum .

uzayım koptun gittin sen de yaa.. tatilde misin sen de nerelere kayboldun cumadan cumaya uğruyorsun onu da tutturamadın bir :KK70:

ama erkencisin bu sefer yetiştin merak etme :KK8:

Yarın diyete başlayacağım bugun ne yersem kardır düşüncesi yerine, bugun ne kadar az yersem bundan sonrası için o kadar kârdır diye düşünmek lazım..

Bi de diyetteyim az yemem lazım dedikçe psikolojik olarak sıkışmış hissedip belli bi süre sonra boşluyoruz. Diyetteyim az yicem düşüncesini at, artık sağlıklı ve dengeli beslenme dönemindeyim, yeteri kadar beslenip aç kalmadan zayıflayacağım de ve zihnini buna yoğunlaştır..

Çünkü diyetteyim düşüncesi aç kalıcam düşüncesini tetikleyerek daha çok yemeye yönetiyor zihnimizi.

bundan sonra tam motivasyon ve odakla bu konuyu hallediyorum bu söylediklerini de kulağıma küpe ediyorum :KK19:

canım ama sen de kimsenin menüsüne yorum yazmıyorsun ki sadece menü yazıp çıkıyorsun hiçbir kimseyle muhattap olmuyorsun hiçbir sohbete katıldığını görmedim buradaki mesajları okuyor musun hiç diğerlerinin menülerini? sadece menü yazıp kilo bildirip çıkmak değil ki biraz aramıza katıl :KK8: bütün hafta boyu yazdım takıma hiç bana cevap verdiğini bir yorum yaptığını görmedim ben ve kimseye de öyle.. boş olan takıma bir huhu yazsın kızlar :KK3:

sabah gel günaydın de, gece gel menünü yaz, gününü anlat, arada kendinden bahset.. yavaş yavaş ısınacaksın merak etme iki haftalık deneme süresinde takımın bir parçası olmaya çalış

öpüyorum gözlerinden :KK15:
Bakis aciniz okadar garipki ne desem bilemedim :) farkindaysaniz ben yabanciyim buraya siz birbirinizi zaten taniyosunuz ilk gunler birileriyle konustum biseyler sordum danistim zaten. Sizin bir takim olarak size katilmak isteyenlere yardimci olup araniza katmaniz gerekirdi. Ben zorla buraya dahil olmaya calisamam kimse bisey sormadan ben kendimi anlatayim tabi kendi kendime sohbet edeyim falan filan degilmi nekadar da mantikli konustunuz :) sohbet dediginiz zaten birbirini taniyan insanlarin diyaloglari ben nasil katilabilirim ?
Neyse cokta onemli degil ben kimse muhabbet etmiyor kimse benimle demedim sadece takima girdimmi girmedimmi bunu sordum siz olayi yanlis anladiniz

Buraya yazmaya başlayalı 14 gün olduysa, kaptanım duruma bakıp ilk fırsatta ana listeye almaya çalışacaktır canım😉
Ben de mezun oldum takımdan aslında ama takımımı sevdiğim için ve kilomu korumak adına kopmadım. Yaz tatilinde olduğumuz için herkesin farklı yoğunlukları olabiliyor, ben de müsait oldukça yazabildim, bazı günler uğrayamadım buraya. O yüzden geçmişte yazdıklarının bi kısmını görmedim canım.
Ben buraya yazdigim icin yediklerime daha cok dikkat etmeye basladim bu hosuma gittigi icin uzerine düştüm. Herkese yetisemezsiniz zaten herkesin isi gücü var biliyorum sadece herhangi bisey soylenmedi bende bosna yazmayayim ozaman diye düşündüm

Ben buraya yazdigim icin yediklerime daha cok dikkat etmeye basladim bu hosuma gittigi icin uzerine düştüm. Herkese yetisemezsiniz zaten herkesin isi gücü var biliyorum sadece herhangi bisey soylenmedi bende bosna yazmayayim ozaman diye düşündüm
Evet canım, buraya yazmak kendimizi kontrol ve motive açısından da çok iyi oluyor, ben de mezun olduktan sonra memleketime geldim, koşturmacadan yazamadım, baktımki +2 kilo olmuşum:eek:elimden geldiğince buraya uğramaya çalışıyorum artık.
Sen yazmaya devam et, boşuna yazmıyorsun merak etme. Bazı günler burası biraz sakin olsa da en azından kendimizi kontrol için menü yazmak faydalı oluyor. Dediğim gibi kaptanım LAydLiNe LAydLiNe , duruma bakıp ana listeye girme konusunda sana dönüş yapacaktır.

Evet canım, buraya yazmak kendimizi kontrol ve motive açısından da çok iyi oluyor, ben de mezun olduktan sonra memleketime geldim, koşturmacadan yazamadım, baktımki +2 kilo olmuşum:eek:elimden geldiğince buraya uğramaya çalışıyorum artık.
Sen yazmaya devam et, boşuna yazmıyorsun merak etme. Bazı günler burası biraz sakin olsa da en azından kendimizi kontrol için menü yazmak faydalı oluyor. Dediğim gibi kaptanım LAydLiNe LAydLiNe , duruma bakıp ana listeye girme konusunda sana dönüş yapacaktır.
Tamam cok teşekkürler cevaplariniz icin :)

IMG_20200724_160338.webpIMG_20200724_160239.webpIMG_20200724_160206.webp

Kızlar gözlük yaptım ben:KK37: nasıl olmuş yeni tarzım :KK53: iki gündür takıyorum

Back
X