Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın dünün menüsünü paylaşmadim
1de kahvaltı 1 yumurtadan menemen bikac zeytin 2 lokma çökelek kibrit kutusu kadar peynir
3 te 1 bardak meyve suyu
6da akşam yemeği
4 yemek kaşığı lübye (börülce)
1kase sehriyeli domates çorbası
1 kase yoğurt
8de 1 portakal
1 saat yürüyüş yaptım suyu zaten ne sen sor ne ben söylüyüm🙄😶😀

Herkes kacamakli menü paylasinca bende korkmadan yazayim bari bugun☺️
Kahvalti yapmadim ama ayak ustu 2 3 ad pankek yedim
13.00 Oglen 2 dilim biskuvili sutlu tatli kahve yemek pisirirken et sogan karisimini ekmek arasi yapmadan olmaz 1 cicek ekmek ile
16.00 yine sutlu tatlı 1 dilim
18.00 aksam yemegi yarim kase yayla corba 3.yemek kasigi pirinc pilavi 1.5 kepce bezelye yemegi bol salata su icmeye aksam yemeginden sonra basladim malesef
1.5 lt icebildim
20.00 1 dilim sutlu tatli ayrica kahve 1 dilim cikolata
Spor yapmadım ama bugun yapicam
Tatli istegime karsi koyamiyorum

Bugün menüm hiç parlak değil ama yine de yazacağım. Çünkü menü yazmaya yazmaya bu hale geldim biliyorum. İnşallah bu size yazdığım son kötü menüm olacak

Menüm

Kahvaltı (08:30)
1 tane dere otlu poğaça

Öğle (12:30)
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk et döner
3 yk pirinç pilavı
5-6 yk salata

Akşam (17:00)
2 tane çiğ köfte tako
1 kutu ayran
1 tane çizinin yeni çıkan rulo böreği
1 tane de küçük mandalina

3 litre su
1 saat spor
Kahvaltı ve akşam yemeği sağlıksız olmuş maalesef. Su ve spor güzel
Saat 00.00 a bir saat var. Menü yapmayanlara kızacağım!
İlk günü es geçtim
hemen yazayim
butun gun disardaydim disciye falan gittim arkadasa ugradim bi de bugun odullendireyim dedim kendimi :kk77:
oglen 12 de kahvalti herseyden yedim
aksam 7 de 3 tane lahmacun
4 bardak su
cay kek cekirdek :KK22:
bugun boyle olsun yarindan itibaren diyete devam :KK53:
Su yok denilecek kadar az. Ödül ama 1 den fazlası çok olmuş lahmacunun.
LAydLiNe LAydLiNe kaptanım menüm çok kötü ama ben de paylaşayım:KK43:
11.30
3 dilim sucukla sucuklu omlet,1 wasa,yarım avokado,domates peynir maydanoz ve dereotuyla salata,1 haşhaşlı çörek
16.00
1 kupa yeşil çay,2 haşhaşlı çörek
19.30
Hamsi tava,salata
Su 2 lt civarı,spor yok.
Bugün menü resmen haşhaşlı çörekten oluştu pişmanım ama yemeye başlayınca duramıyoru.:KK43: dışarıdaki bütün çörekleri poşetleyip buzluğa attım az önce. Gördükçe aklıma düştükçe yiyorum çünkü
Akşam iyi sadece. Spor hiç mi yok, yürüyüş falan?
Aman kaptanı kızdırmayalım 😍
Kahvaltı 9.00
Bir simit
Bal
Kaşar peynir
Yarım yumurta

Öğle 14.30
Patatesli poğaça 1 tane

Akşam 19.00
Şehriye çorbası
Menemen
1 dilim ekmek

2 bardak çay
1 tane eti cin 🙈
2 lt su
Öğle sağlıksız. Eti cin de olmamış
Bilgisayar klavyemin pili bitmiş. Telefondan yazıyorum ve telefondan yazmak hiç hoşuma gitmiyor 🙊 Menü yazanlara teşekkür ediyorum. Yorumlarını yarın yapacağım menülerin. Yazmayanlara da çok kötü kızacağım :KK62:
Uzun süre hastalıktan dolayı evde kalınca uyku düzenim bozuldu. O yüzden yeniden düzen oluşturmaya çalışıyorum. Yarın tatil olmasına rağmen erken yatıp erken kalkmaya çalışacağım. O yüzden şimdi uyuma moduna geçiyorum. Yarın yine buralarda olacağım. Lütfen siz de ara ara bakın takıma. Buradan uzak kaldıkça yemememiz gereken şeyler yiyoruz. Temiz bir hafta sonu geçirelim. İyi geceler :KK36::KK36:

Günaydın kızlar :KK37::KK37:

Günaydın dünün menüsünü paylaşmadim
1de kahvaltı 1 yumurtadan menemen bikac zeytin 2 lokma çökelek kibrit kutusu kadar peynir
3 te 1 bardak meyve suyu
6da akşam yemeği
4 yemek kaşığı lübye (börülce)
1kase sehriyeli domates çorbası
1 kase yoğurt
8de 1 portakal
1 saat yürüyüş yaptım suyu zaten ne sen sor ne ben söylüyüm🙄😶😀
İyi sayılır ama su içmediniz mi?
Herkes kacamakli menü paylasinca bende korkmadan yazayim bari bugun☺️
Kahvalti yapmadim ama ayak ustu 2 3 ad pankek yedim
13.00 Oglen 2 dilim biskuvili sutlu tatli kahve yemek pisirirken et sogan karisimini ekmek arasi yapmadan olmaz 1 cicek ekmek ile
16.00 yine sutlu tatlı 1 dilim
18.00 aksam yemegi yarim kase yayla corba 3.yemek kasigi pirinc pilavi 1.5 kepce bezelye yemegi bol salata su icmeye aksam yemeginden sonra basladim malesef
1.5 lt icebildim
20.00 1 dilim sutlu tatli ayrica kahve 1 dilim cikolata
Spor yapmadım ama bugun yapicam
Tatli istegime karsi koyamiyorum
Merhaba canım, diyetle pek ilgisi yok maalesef menülerinin. Tarçınlı sütü denedin mi? Tatlı isteği için
Güneydın dın dın dın :emir_bebek:
Günaydın

Merhabalar kızlar bir şey danışacaktım. Son bir ayda iki tane tartı bozdum yeni bir tartı alacağım marka model öneriniz varsa inceleyebilirim
canim hiç bir fikrim yok ama sen cok inceleme istersen farketmez yani bozulacak nasilsa oda :KK70: :KK70:
Saka yapiyorum tabiki canim benim 🤗🤗 elektronik esya şans diye düşünüyorum ciddi markanin cok bir onemi yok bence... Herhangi bir tane al gitsin nolacak 😌😌

canim hiç bir fikrim yok ama sen cok inceleme istersen farketmez yani bozulacak nasilsa oda :KK70: :KK70:
Saka yapiyorum tabiki canim benim 🤗🤗 elektronik esya şans diye düşünüyorum ciddi markanin cok bir onemi yok bence... Herhangi bir tane al gitsin nolacak 😌😌
Doğru diyorsun aslında. Muhtemelenn benim çocuklar bozdular lavaboda suyla çok oynuyorlar içine kaçtı herhalde. İkisinin de sensörü bozulmuş ya iki tartı da aynı sorunu verir mi? Sadece 0 gösteriyor şaka gibi. Hemen alayım da en geç perşembeye kadar gelsin

Menümü vereyim aradan çıksın yoksa o beni aradan cikaracak 😬😬😬

11.00 5 yk yumurta salatasi, 3 yk domates tere salatasi, 3 dilim beyaz peynir, 7 yesil zeytin

12.00 2 adet kaymaklı kurabiye

16.00 yarim elma, yarim portakal

17.30 nohutlu salata 1 tabak,2 kepce goce tarhana çorbası
Su henuz 1 lt kadar ama spor yapincada cok iciyorum daha spor bildirimi yaparken suyu da yazarim 💃🏼💃🏼💃🏼

Bende menümu yazayım
12 de 1 tabak börülce 1 kase yoğurt
5 bucukta 3 tane içli köfte 1 kase yoğurt
Spor yok bütün gün cam perde balkon yikadim elimi kaldıracak halim yok su biliyorsunuz çok içiyorum o yüzden yazmıyorum 😶

Ben de yazayım hanımlar

Kahvaltı 10:00
omlet, salatalık, zeytin, çay

ara
Tarçınlı havuçlu kek

akşam 16:30
Yaprak sarma

su
Yatana kadar 2,5 litre geçer

spor
Yarım saat yapmışımdır

Iyi aksamlar kızlar