Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi aksamlar kizlar
sabah 10 da 2 dilim ekmek biraz menemen
oglen 4 te bir dilim kek biraz cips 3 bardak cay
aksam 7 de biraz balik ve salata
saat 9 da bir bardak cay bir biskuvi
seneyi boyle kapatayim. liste hazirliycam bu aksam boyle olmuyor cunku.

Geldim ki Ayşegül yok.Bi eksiklik var.😥
Ayy canım, teşekkür ederim beni unutmadığın için🥰
Sen naptın, tekrar mı döndün gruba?
Kızlar, ben tüm cesaretimi toplayıp bugun tartıya çıktım ve..😭
71 kilo olmuşum🤯
Son 1.5 ayda 3 kilo birden almışım, çok üzgünüm😰
Bir yerlerden başlamam lazım ama nerden bilmiyorum🙄

Ayy canım, teşekkür ederim beni unutmadığın için🥰
Sen naptın, tekrar mı döndün gruba?
Kızlar, ben tüm cesaretimi toplayıp bugun tartıya çıktım ve..😭
71 kilo olmuşum🤯
Son 1.5 ayda 3 kilo birden almışım, çok üzgünüm😰
Bir yerlerden başlamam lazım ama nerden bilmiyorum🙄
Nasil unuturum ya canim benim.Bende kg alınca hemen döndüm tekrar.Aslinda biraz kendimi toparlayim dedim önce.Ama toplarken dağılmışım bile.
Senin enerjin azmin yeter sana Aysegulum bi silkelen yeter.Sen yaparsın😀

Kapanış yapamıyorum ki menü yazayım.
Kahvaltı 10.00
1yumurtadan sucuklu omletjn yarışı
1dilim tb ekmek
1dilim peynir 2zeytin
Nane.marul.dereotu
12.30 şekersiz türk kahvesi..1sise maden suyu limonlu..1küçük avuc badem ceviz
16.00 yeşilçay.1kepekli grissini 1havuc
18.30 Aksam
Tavuklu salata 1tabak.
1kase arabası çorbası
20.00 1dilim tiramisu.

2.lt su..30dak yürüyüş.

Mutlu yıllar🥰 Menüm
Kahvaltı 10.00
2 yumurta ile kabaklı omlet
5 tuzsuz siyah zeytin
Öğle 14.30
1 kase ton balığı salatası
Yarım dilim sarımsaklı tam buğday ekmek
Ara 15.30
2 hurma
2 ceviz
Akşam 18.00
1 kase sütlaç
Spor 40 dk yürüyüş
Su 3.5 litre
Şey birde saatini hatırlayamıyorum ama kızım 3 tane ayıcık jelibon verdi yemesem olmazdı

Nasil unuturum ya canim benim.Bende kg alınca hemen döndüm tekrar.Aslinda biraz kendimi toparlayim dedim önce.Ama toplarken dağılmışım bile.
Senin enerjin azmin yeter sana Aysegulum bi silkelen yeter.Sen yaparsın😀
İnanıyorum, sen de tekrar hedefine ulaşacaksın inşallah👍
Öyleyse, senin verdiğin bu gazla ben de ufaktan başlayım yine kalori hesabıma, eskiden de derdim ya, ömür biter, diyet bitmez😃

Kizlar iyi aksamlar.
Kac gundur ugrayamadim cok ozur diliyorum, yoğunluktan aklima bile gelmedi maalesef. Is yeri cok yogundu artı olarak evde de cok yogun bir donemdi, anneannem ve kuzenim geldi oturmaya zor vakit buldum. Sanirim bundan dolayi bir kirginlik var üstümde bu yasaklar iyo gelecek bana Insallah
Bu surecte spor yapamadim ama kacamakta yapmadim. Menu bildirimini gunu kapatınca yaparim :)

İnanıyorum, sen de tekrar hedefine ulaşacaksın inşallah👍
Öyleyse, senin verdiğin bu gazla ben de ufaktan başlayım yine kalori hesabıma, eskiden de derdim ya, ömür biter, diyet bitmez😃
Inşallah canım ya.Ver al derken diet hic biter mi ya.Bende başladım tekrar spora.Bi de akşam atistirmalarini bırakabilsem.

Mutlu, umutlu, huzurlu en önemlisi sağlıklı yillar canlarim 🥳😇🍀✨🎈🧲🕉️✨♻️ hayallerimizi yaşadiğimiz, yenilendigimiz, hedeflerimize ulastigimiz bir yil olsun 2021 bizim icin... 2020 de tüm olumsuzluklara rağmen cok sey öğretti bize... sahip olduklarimiza şükretmeyi ve aslinda azın ne kadar kıymetli oldugunu...ben sevgiyle ugurladim 2020 yi... Öğrettiklerine, kattiklarina teşekkür ederek ❤️❤️❤️
Heee gelelim asil mevzuya 🤣🤣 yerken abarttigimi düşünmüyorum ama yemedim dersem ayıp olur...
İyi geceler... 🤗🤗🥰🥰😘😘

Günaydın kızlar :KK200: İlk bildirim benden gelsin :KK48::KK48: İyi ki dün tartılmışım yoksa bugün ki durum fena :olamaz:

Geçen hafta : 75.5

Bu hafta : 73.7

B8EB93CD-0DC3-4B45-8978-F8B2F92649C8.jpeg

Bu hafta yeni bir uygulamaya başlıyoruz. Haftaya cuma için herkesten kendine bir hedef belirlemesini istiyorum. Çok az olmasın hedefler çok uçuk kaçık da olmasın. Herkesin haftalık 1 kg kaybetmesi yeterli. Onun üzerinden haftaya kaç kiloda olmak istiyorsanız yazın lütfen. Not alacağım.

Back
X