Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar kahvaltı 11 de akşam yemeği 17.30, su şimdilik 1 litre yatmadan 1.5 yaparım, spor yapcak motivem yok hiç, spor yarışları falanmı yapsak acaba gaza gelmem lazım benim 😁
Akşam yemeği resmi yarım çıkmış,çıkmayan kısımda patates var 😁

Eklentiler

• IMG_20210104_105209.webp
    IMG_20210104_105209.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20210104_171101.webp
    IMG_20210104_171101.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 28
İyi akşamlar kızlar kahvaltı 11 de akşam yemeği 17.30, su şimdilik 1 litre yatmadan 1.5 yaparım, spor yapcak motivem yok hiç, spor yarışları falanmı yapsak acaba gaza gelmem lazım benim 😁
Akşam yemeği resmi yarım çıkmış,çıkmayan kısımda patates var 😁
Sporda yarışa varııımmm ;)

Bugün diyetime başladım sabah 68.200 idim bakalım cumaya kaç olacam gelsin menü;)

Sabah 10.45
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 salatalık
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Akşam 16.30
4 et köfte
1 küçük kase tarhana çorbası
Salata
Yoğurt

2 lt su içildi..
Spor
60 dk eliptik yapıldı
1.5 saat dışarıda tempolu yürüyüş yapıldı ...
LAydLiNe LAydLiNe

Kızlar pro üyeler istediği yazı stilini rengini kullana biliyordu değişiklik mi oldu ben bulamıyorum nerden değiştirilecek ? LAydLiNe LAydLiNe canım sen biliyormusun

Bugunki menümü yazıp kaciyim.
Kahvaltı 10.00
1kozlenmis kqpya biber.
1yumurtadan patatesli maydanozlu omlet
1dilim tb ekmek
2zeytin 1dilim peynir..1tatli kaşığı pekmez

12.00 şekersiz türk kahvesi.1kare bitter
16.00 yeşilçay.
18.00Aksam
1kase sebze çorbası..salata.

Bugün aşırı tatlı istiyor canım.Kakaolu biseyler.Ufak bi kaçamak olabilir.
Su 2lt..spor yok malesef.

Spor henüz yapmadım ama ben de paylaşayım menümü
11.00
1 haşlanmış yumurta,1 bıldırcın yumurtası,2 küçük dilim tam buğday ekmeğine 4 dilim sucuk ve 1 dilim kaşarla kaşarlı tost,1 kaşık lor,domates,maydanoz dereotu,ceviz reçelinden 2 tane ceviz
15.30
1 büyük kupa sütlü kahve,2 incir,5 çiğ badem,5-6 beyaz leblebi
18.15
1 kase mercimekli yoğurt çorbası,4 kaşık ıspanak yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği
Su 3 lt spor henüz yok

Iyi akşamlar hanımlar bugün eskilerde gelmiş 🤗🤗🤗🤗😁😁😉😉😍😘hoşgeldiniz canlar😍
Bugün tartilacagımızı bilmiyordum neyse yeni hafta artık silkelenme zamanı 😍esimi de yolcu ettim gelişleri çok aksatiyor beni neyse ki gitti kaldığım yerden devam 😉😉😉bugün reglde oldum inşallah cumaya kadar aldıklarımi veririm😀😉😍😍😍😘😘🤗🤗

İyi akşamlar

10:30
Bir ketenin 3 te biri
5 yeşil zeytin
1yemek kaşığı kahvaltılık sos
5 küçük dilim patates kızartması

14:00
1 patatesli içli köfte, 1 elma

15:00
1 kupa yeşil çay

18:30
1 tabak sebzeli tavuk yemeği
1 kase mercimek çorbası

Birazdan çay içerim. Belki 1 elma ve mandalina yiyebilirim.
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş bandında yürüyüş.

Alınan tahmini kalori=1000
Yakılan kalori=400
Kalan=600 kalori 😃

Uzun zamandır hayatımda bi eksiklik hissediyordum, bugun uzun zamandır ilk defa kalori hesabı ve su hesabı yapınca nasıl mutlu oldum anlatamam...:KK68:Ayşegül=Hesap mış meğer..

Menüm
Yarın ufaktan başlıcam inşallah ☺️ spor yapınca insan kendini daha enerjik hissediyo bi başlasam devamı gelecekte işte
Başlamak gerçekten önemli bende grupta 6. Günüm diyette 10. Günüm bugünün şerefine bir tane pikolata yedim. Ödül koymuştum. Başlayınca birazda kiloların gittiğini görünce daha iyi motive oluyor insan

Yarın ufaktan başlıcam inşallah ☺️ spor yapınca insan kendini daha enerjik hissediyo bi başlasam devamı gelecekte işte
Kesinlikle ben eğer spor yapmasaydım çok çok fazla kilo alırdım.. çünkü normal yemedim pastalar çikolatalar pideler daha neler neler 🙄🙄🙄
Ama artık sağlığım etkilenmeye başladı şekerli şeyler yedikçe başım dönmeye başlıyor... spor bile eritemez oldu:((

Menüm

Başlamak gerçekten önemli bende grupta 6. Günüm diyette 10. Günüm bugünün şerefine bir tane pikolata yedim. Ödül koymuştum. Başlayınca birazda kiloların gittiğini görünce daha iyi motive oluyor insan
Aynen cnm suyu bile hedef koyarak içince daha çok içiyorum😁 yarın su içinde hedef koyayım kendime ☺️

İyi akşamlar

10:30
Bir ketenin 3 te biri
5 yeşil zeytin
1yemek kaşığı kahvaltılık sos
5 küçük dilim patates kızartması

14:00
1 patatesli içli köfte, 1 elma

15:00
1 kupa yeşil çay

18:30
1 tabak sebzeli tavuk yemeği
1 kase mercimek çorbası

Birazdan çay içerim. Belki 1 elma ve mandalina yiyebilirim.
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş bandında yürüyüş.

Alınan tahmini kalori=1000
Yakılan kalori=400
Kalan=600 kalori 😃

Uzun zamandır hayatımda bi eksiklik hissediyordum, bugun uzun zamandır ilk defa kalori hesabı ve su hesabı yapınca nasıl mutlu oldum anlatamam...:KK68:Ayşegül=Hesap mış meğer..
Bi önceki yazınıza itafen memnun oldum tanıştığımıza benimde bir kızım var şükür 4 yaşa yaklaştı sayılır birçok alanda bağımsızlaştı tek benimle oyun oynamaktan vazgeçmiyor 😁 meslektaşmışız canlı dersler çocuk ev işi derken spora pek vakit kalmıyor ama yinede bulup yapmamız lazım. Sizin gibi bende 2 yıl önce mezun oldum kalori sayarak 14 kilo vermiştim salgından dolayı evde oturmaya başlayınca 10 kilo aldım tekrar kalori sayarak gidicem fatsecret kullanıyorum ama şuara memnun değilim siz hangisiyle kalori sayıyorsunuz. Birde sizin için kalori saymanın üstadı diye övgüler aldım varsa incelikleri öğrenmek isterim.

Kesinlikle ben eğer spor yapmasaydım çok çok fazla kilo alırdım.. çünkü normal yemedim pastalar çikolatalar pideler daha neler neler 🙄🙄🙄
Ama artık sağlığım etkilenmeye başladı şekerli şeyler yedikçe başım dönmeye başlıyor... spor bile eritemez oldu:KK43:(
Aynen cnm bende öyle göbeğim çıktı geri kilo olarak baktığında 2/3 kilo aldım mezun olduktan sonra ama sporda bırakınca resmen yağlanıyorum hemen

Menüm
Kahvaltı 09.30
1 kk beyaz peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
5 zeytin
25 çekirdek antep fıstığı

Öğle 13.00
2 kepçe tavuk çorbası
1/2 dilim çok tahıllı ekmek

Ara 14.30
1 mandalina
1 elma

Akşam18.00
2 kabaktan yoğurtlu kabak kızartma (azyağda)

Ara 18.15
1 pikolata ve yeşilçay

Su 2.5 lt

Spor 30 dk dans (az sonra yapacağım)

Kullanıcı Adı : SaskinAnne
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Egitimci
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 160
Kilonuz: 85.50
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

merhabalar detaylıca yazmak istedim
1 tane çocuğum var 2 yasinda çok şükür. Onu iistediğimiz sure içerisinde 7 yil kadar 6 yili tedavi ile geçti. O tedaviler sürecinde çok kilo aldım
Hasimato ve sjogren sendromu hastasıyım insülin direnci var ve metabolizma yavaş çalışıyor
en son zayiflama yarışmasından ayrılmayın üstünden 3 ay geçti ve 4 kilo aaldım
Biraz fazla hareket etsem gunlerce ağrılarım oluyor soyle bir 10 kiloyu versem hareket kabiliyetim artacak eminim
Bir ara diyetisyene de gittim ama bıraktım motive olamadım sanırım
Tek istediğim 65 kiloya düşmek kac ay oldu yapamadım umudumun kırıldığı noktadayim
Hoşgeldiniz aramıza bende yenilerdenim inşallah kilolar gidip güzel dostluklar yanımıza kalacak.. Ne iyi edip kk böyle bişey düşünmüş birbirimize destek olarak bol kilo vermeli günlerimiz olsun inşallah..
Bende uzun zamandır yoktum arkadaşlar için bende kendimi tanıtayım :KK54:
40 yaşındayım ... 8 yaşında 1 kızım var. İlkokul 2. Sınıfta ... günüm kitap okumak ve kızımla ilgilenerek geçiriyorum.. spor yapmayı çok seviyorum.. Daha önce burada 72.5 dan 57 ye düşmüştüm şimdi tekrar yeniden başlıyorum..
Merhabalar. Memnun oldum tanıştığıma. Spor başlayana kadar sorun başlayınca bırakasım gelmiyor. Bende 68den 54 e düşmüştüm ama maalesef 65i görünce tekrar diyete başlama kararı aldım.. Gene verebiliriz kiloları daha önce yaptık yine yaparız

Hoşgeldiniz aramıza bende yenilerdenim inşallah kilolar gidip güzel dostluklar yanımıza kalacak.. Ne iyi edip kk böyle bişey düşünmüş birbirimize destek olarak bol kilo vermeli günlerimiz olsun inşallah..

Merhabalar. Memnun oldum tanıştığıma. Spor başlayana kadar sorun başlayınca bırakasım gelmiyor. Bende 68den 54 e düşmüştüm ama maalesef 65i görünce tekrar diyete başlama kararı aldım.. Gene verebiliriz kiloları daha önce yaptık yine yaparız
Maşallah çok iyi vermişsiniz nasıl beslendiniz ne kadar spor yaptınız ? Benimde şuan hedefim 54 👍👍

Bende tartildim cuma 75.1 bugun 74.7 kahvaltidan sonra tartildim💃🏼💃🏼💃🏼

Menüm
11.00 3 yk soganli domates kavurma(yesil domatesten harika oluyo ilk defa denedik tavsiye ederim sarimsakli baharatli enfes), 1 haslanmis yumurta, 2 dilim peynir, 8 yesil zeytin
18.00 1.5 kepce göce tarhana çorbası, 1.5 servis kasigi nohutlu pirinc pilavi, 1.5 servis kasigi et sote, bir kac parça turşu

Su 2 olur yatmadan. 💃🏼💃🏼

Back
X