- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.993
- 83
- 36
Maşallah ciddenMerhaba herkese ,
Yoğun bir gün sabah sporu yapıldı .. yemekler hazırlandı .. kızımı dışarı gezmeye çıkaracam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ciddenMerhaba herkese ,
Yoğun bir gün sabah sporu yapıldı .. yemekler hazırlandı .. kızımı dışarı gezmeye çıkaracam![]()
Kac gundur aklimdaydi pizza yemek, kardesim getirince dayanamadim maalesef.Gün çok fazla karbonhidratlı olmuş. Saat 20:00 de yediğin pizza hiç olmamış. Su ve spor güzel.
Teşekkür ederim canım demir ilacı kullanıyorum o çok enerji veriyor gerçektenMaşallah ne bu enerji enerjine hayranım![]()
Bende kiraz sapı çayı yaptım içtimSelam herkese, yarin tarti gunu beyaz cay almistim yanima onu icecegim. Odem icin birebir, yesilcaydan daha iyi geldi bana tavsiye ederim.
Menülerin harika canım afiyet olsun akşam bu saatte görünce Menüleri sabah olsun bende yiyecem diyorumİyi akşamlar herkese kahvaltı 11 de (lavaşın içinde ıspanaklı omlet ve 2 dilim kaşar var), ara öğün (sütlü filtre kahve) 13 30 da, akşam yemeği 17.30 da
Su 2 litre, 40 dk.ka Hitt kardiyo
Sporun çok iyi kızın maaşallahı var annesine uyum sağlıyor enerjinde çok iyi onada maaşallah.Bugün menü
Sabah 11.00
Yağda 2 yumurta 1 yk lafla
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Salatalık
Yeşillik
Ara
1 ç.bardağı kefir
Akşam 16.30
Yeşil mercimek salatası
1kase yoğurt
1 avuç yer fıstığı.
1,5 lt su içildi Bugün dışarı da olunca su az içildi..LAydLiNe
Spor
60 dk eliptik
10 dk bölgesel hareket
90 dk dışarıda tempolu yürüyüş yapıldı.
Kızımla gezmece ayrı tabii
İyi akşamlar kızlar benim menü de bugün koptu biraz
10.45
1 haşlanmış yumurta,1 bıldırcın yumurtası,1 kaşık lor,yarım simit,1 dilim patates tostu,1 lokma patatesli börek,1 lokma ıspanaklı börek
15.30
1 kupa yeşil çay,1 dilim patates tostu,3 dilim elma
18.00
3 kaşık yulaf,1 muz,1 tk fıstık ezmesi,2 ceviz
Su 2.5 lt spor henüz yok,4500 adım şimdilil
Fotoğrafın öyle bi etkisi oluyo sanırımMenülerin harika canım afiyet olsun akşam bu saatte görünce Menüleri sabah olsun bende yiyecem diyorum![]()
Teşekkür ederim canımSporun çok iyi kızın maaşallahı var annesine uyum sağlıyor enerjinde çok iyi onada maaşallah.
Ben sporsuz zor kilo veremiyorum o yüzden sporu çok abartıyorumFotoğrafın öyle bi etkisi oluyo sanırımbende senin sporu gördüm şimdi
böyle kaldım valla cnm maşallah
![]()