Canım, insanız sonuçta arada kaçamak tabikii oluyor olacak...ama önemli olan battı balık yan gider dememek.. kaldığımız yerden diyete sıkı sıkı devam etmek...
Önceki zayıflama sürecimi anlatayım sana... ben daha nişanlıyken aldığım kıyafetleri bile kimselere vermemiştim bir çoğu etiketi üzerinde duruyordu. Ama ben evlendikten sonra kilo almaya başladım 62 -63 kilolarda evlenmiştim. Zaten hiç öyle zayıf olmadım.
Sonra kızıma hamile kaldım 86 ile doğuma girdim düşün boy 1.58

Doğumdan sonra 75 e düştüm çook uzun süre 75 te kaldım tık oynamadı.. sonra burada gruplara girdim 67lleri gördüm ama kendimi çok ama çok aç bırakmıştım... sonra tekrar 72.5 ları gördüm.. artık çok mutsuz oluyordum kendimi aynada görerek kafada bitirdim ya böyle mutsuz devam edecektim yada artık dur diyecektim.. tekrar burada başladım 57.100 gördüm her kilo verdiğimde gidip dolaptaki kıyafetlerimi denemeye başladım o kadar çok mutlu oluyordum ki anlatamam kelimelerle..ve artık 62 iken giydiğim kıyafetler bile geniş geliyordu...
Kendine bu tarz seni motiveler bul her ay kendine bi kıyafet belirle bu ay sonunda buna girecem diyerek

Zayıfladıktan sonra herşey değişiyor rahatlığı bambaşka bir kot bir bluz giyip çıkmak çok hoş oranı buranı kapatma derdin yok... boynun okadar güzel inceliyor ki takacağın kolyeler düşün ben bunuda çok düşünmüştüm

Umarım azda olsa seni motive etmiştir hikayem