Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kızlar
15 ocak cuma 60.9
22 ocak cuma 60.4
Fark - 500gr

Eklentiler

• IMG_20210121_094749.webp
    IMG_20210121_094749.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 26
Sporun öyle güzel ki, ekmekler erimiştir bence ortim,👍 yarın sen beni geçeceksin muhtemelen, şimdiden tebrikler.👏
Ben 2 gündür spor yapamadım, ve son 3 gündür menülerimde kaçamaklarım çoğaldı😔
Spor yapmak artık yoruyor beni iç organlarım acıyor lessi 5mil tempolu tekrar danslara döneceğim birazda beslenmeme dikkat etmeliyim hemen ödem tutuyorum tuzlu şekerli besinler yediğimden ve yeşil çay işini biraz abartmayı düşünüyorum 2 fincan yada 3 fincan içmeliyim pek memnun değilim 59 ları görmeyi çok istiyordum haftaya kaldı hayallerim.. Ortim senin kilo ne durumda bildirim göremedim inşallah güzel kilolar gitmiştir
Nasıl bir yol izleyeceğim onu da diyeyim
Hergün mutlaka yeşil çay detoksu1 lt ve 1,5 lt su
Haftada 3 gün 30-45 dk Leslie
Sabah 10:00/11:00 arası kahvaltı akşam 16:00/17:00 yemek ve belki ara öğün
Aramıza hoşgeldin canım. daha önceden mezun mu olmuştun kaç kilodan kaça düşmek istiyorsun tanımadığımdan bi ayrıntı verirsen memnun oluruz.

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım kabak detoksu candır ama salı çarş perşembe yaparsanız cumaya güzel bi sonuç olur buhafta ben öyle yapacağım.. Dün pasta yapmıştım kalan muzlar ziyan olmasın diye ben yemeyince evde hiçbirşeyin bitmediğini farkettim 🙈🙈🙈 pastam dolapta bugünü bekliyor bu haftanın ilk ve son kaçamağı olacak inşalah

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım kabak detoksu candır ama salı çarş perşembe yaparsanız cumaya güzel bi sonuç olur buhafta ben öyle yapacağım.. Dün pasta yapmıştım kalan muzlar ziyan olmasın diye ben yemeyince evde hiçbirşeyin bitmediğini farkettim 🙈🙈🙈 pastam dolapta bugünü bekliyor bu haftanın ilk ve son kaçamağı olacak inşalah

Canım ben çalışıyorum hafta içi öğle yemeğinde hastanede oluyorum. O nedenle hafta içi yapmam çok zor. Hafta sonu hem kaçırıyorum onu engellemek için hem de daha kolay yaparım diye düşündüm. Sonuçta sadece kabak olunca iki günde bile çok iyi bir sonuç alacağımı düşünüyorum.

Çarşamba benim kızımın doğum günüydü. Ben de pasta yedim :olamaz: :olamaz:

Bu hafta sonu deniyorum bunu. Zaten ben genelde hafta sonları kaçırıyorum. Teşekkür ederim canım tarif için. Bence oldukça sağlıklı yenilenler. Bakalım sonuç nasıl olacak.

Tamam canım. Ama bildirim yapacaksın di mi bugün?

Neden acaba? Şimdi nasılsın?

Bugün bayağı bi batırmışsın menüyü. Kalori hesabı ne der bilmiyorum ama kurabiyeler olmamış.

Seni çok merak ettim canım. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa biliyorsun ki biz buralardayız :KK68: Biz hepimiz iyiyiz canım çok şükür. Evden bir covid salgını geldi geçti. Şükür kazasız belasız atlattık. Gülce evde ve maalesef evden hiç çıkamıyorlar bir süredir. Sürekli online canlı dersler var. Senin ufaklıklar nasıl? Büyümüşlerdir şimdi biraz daha :KK200:

Emzirirken her şeyi dikkatli tüketmek lazım aslında. Bi araştırsaydın etkisi oluyor muymuş diye. Ben galiba faydasını gördüm. Bugün akşam da deneyeceğim. Tadını seviyorum zaten.
Ah öyle mi sizde mi oldunuz. Benimde İstanbul’da bayağ tanıdıklarım yakalandı ama çok şükür hepsi iyileşti 85 yaşındaki dedem bile atlattı şükür 😁 sizleri çok özledim hep aklımdaydınız seninde burada hala ekibin başında olmana çok mutlu oldum. Büyüdüler teyzesi ☺️
Spor yapmak artık yoruyor beni iç organlarım acıyor lessi 5mil tempolu tekrar danslara döneceğim birazda beslenmeme dikkat etmeliyim hemen ödem tutuyorum tuzlu şekerli besinler yediğimden ve yeşil çay işini biraz abartmayı düşünüyorum 2 fincan yada 3 fincan içmeliyim pek memnun değilim 59 ları görmeyi çok istiyordum haftaya kaldı hayallerim.. Ortim senin kilo ne durumda bildirim göremedim inşallah güzel kilolar gitmiştir

Aramıza hoşgeldin canım. daha önceden mezun mu olmuştun kaç kilodan kaça düşmek istiyorsun tanımadığımdan bi ayrıntı verirsen memnun oluruz.

Sitede değişiklikler olmuş biraz, cevaplamadan soruyu geçtim bi-zuzu bi-zuzu hoşbulduk
Ben daha önceden 70 kg yaklaşmıştım 68 miydi tam hatırlayamadım 54 kg kadar düştüm 4-5 ayda .
Adım Gönül 2 oğlan anasıyım. 6 ve 4 yaşındalar
Almanya’da yaşıyoruz

Geçen cuma 68.2
Bugün. 67.8
Fark. -400 gramcık😔
Sanırım artık direnç kiloma geldim ve bu aralar biraz ipin ucu kaçtı😨

Direnç kilosu diye bir kilo yok Ayşegül aklından çıkart öyle şeyleri. Gayet güzel bir rakam bugün ki rakam. Yavaş yavaş git ama sağlam git. Dengelemeyi öğrenmen lazım. Çünkü sonrası daha önemli.

Direnç kilosu diye bir kilo yok Ayşegül aklından çıkart öyle şeyleri. Gayet güzel bir rakam bugün ki rakam. Yavaş yavaş git ama sağlam git. Dengelemeyi öğrenmen lazım. Çünkü sonrası daha önemli.
Haklısın canım, 👍
Kaptanım tatilde memlekete gideceğim 2-3 hafta kadar, dönünce kaldığım yerden devam etsem olur mu? Orda evdeki düzenim olmayacak çünkü. Tabiki kilomu kouyup yine ölçülü yemeye çalışacağım.

Haklısın canım, 👍
Kaptanım tatilde memlekete gideceğim 2-3 hafta kadar, dönünce kaldığım yerden devam etsem olur mu? Orda evdeki düzenim olmayacak çünkü. Tabiki kilomu kouyup yine ölçülü yemeye çalışacağım.

Olur tabii ki canım. İyi bir tatili hak etti bütün öğretmenlerimiz :KK68: :KK200: :KK200:

Geçen cuma 68.2
Bugün. 67.8
Fark. -400 gramcık😔
Sanırım artık direnç kiloma geldim ve bu aralar biraz ipin ucu kaçtı😨
Bunada şükür ben perşembeye kadar gr vermeden geldim ipin ucunu kaçırmak için fırsat kolluyoruz ama bem sabah bir simit yedim az sonra pasta yemeyi düşünüyorum ama yarın çok dikkat edicem haftaya cumaya kadar yasaklı bişeyler sürmeyeceğim ağzıma cu adan cumaya kontrollü yeme kararı aldım. Tebriğin için teşekkürler pek bi fark yok aslında ikimizde kazandık mı kaybettikmi tartışılır🤣🤣🤣

Back
X