Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

09:15 1 bardak sıkma kan portakalı
11:00 1 domates
2 yumurta
1 ayva
Biraz beyaz peynir
1 bardak yeşil çay (kupa)
2 yk ev yoğurdu

14:45
1 Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi

18:00
4-5 kaşık yoğurt
4-5 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Turşu
Biber dolması içi 2-3 adet kadar

toplamda 4 kupa yeşil çay içtim
Su içmeye devam ediyorum

az sonra Leslie yapacağız.

Yeni tartımı denedim kızlar eski tartımdan 150 gram fazla tartıyor 😂😂 Garibimin günahını almışım 🙊😂
Hadi ya, çok şaşırdım, o zaman hastanenin ki mi yanlış, evdekiler mi🤔
O bile çok güzel başarı şimdi yeşil alandasın çok sevindim senin adına.. Bu sana bi heyecan olur bu üç hafta memlekette tıkınmazsın inşallah kırmızı alanda görmek istemiyorum seni geldiğinde lüütfen boğazını tut herşeyi yeme hayır de ikramlara🤗 iyi tatiller
İnşallah canım, kontrollü yemeye çalışacağım, yine kalori hesabıma devam yani. Teşekkür ederim 🤗
Bu hafta güzel kilo vermek istiyorum benimle aynı düşüncede olan varmı rakip arıyorum.. Varsa kendine güvenen gelsin şöyle yamacıma 😎
Gonul83 Gonul83 çok iyi bi rakiptir,👍 tecrübe ile sabit😉

O bile çok güzel başarı şimdi yeşil alandasın çok sevindim senin adına.. Bu sana bi heyecan olur bu üç hafta memlekette tıkınmazsın inşallah kırmızı alanda görmek istemiyorum seni geldiğinde lüütfen boğazını tut herşeyi yeme hayır de ikramlara🤗 iyi tatiller
İnşallah bi daha kırmızı alana hiç girmem canım, bende çok mutlu oldum, çok güzel bir psikoloji yeşil alan, içim yeşillendi sanki😃

Bu hafta sonu deniyorum bunu. Zaten ben genelde hafta sonları kaçırıyorum. Teşekkür ederim canım tarif için. Bence oldukça sağlıklı yenilenler. Bakalım sonuç nasıl olacak.

Tamam canım. Ama bildirim yapacaksın di mi bugün?

Neden acaba? Şimdi nasılsın?

Bugün bayağı bi batırmışsın menüyü. Kalori hesabı ne der bilmiyorum ama kurabiyeler olmamış.

Seni çok merak ettim canım. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa biliyorsun ki biz buralardayız :KK68: Biz hepimiz iyiyiz canım çok şükür. Evden bir covid salgını geldi geçti. Şükür kazasız belasız atlattık. Gülce evde ve maalesef evden hiç çıkamıyorlar bir süredir. Sürekli online canlı dersler var. Senin ufaklıklar nasıl? Büyümüşlerdir şimdi biraz daha :KK200:

Emzirirken her şeyi dikkatli tüketmek lazım aslında. Bi araştırsaydın etkisi oluyor muymuş diye. Ben galiba faydasını gördüm. Bugün akşam da deneyeceğim. Tadını seviyorum zaten.
Bugün iyiyim çok şükür 🤗🤗🤗

Geçen hafta 66.6 bu hafta 66.7 çok şükür sadece 100 gram artidayim😂😂eşim gelip gidince +1 kilo çıkar diyordum neyseki çok almadım şükür 😁😁😁ay şu 65lere hasret kaldım inşallah 2 haftaya kadar o kiloları görürüm benim marta kadar 60 62ye düşmem lazımmmmm 🙄🙄🙄🙄🙄🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍

Eklentiler

• 20210122_095800.webp
    20210122_095800.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar bugün sadece tek öğünle duruyorum. Nasıl açım anlatamam. İş yerimden saat 16:00 da çıkıyorum. Eve gelip üzerimi değiştirip tekrar spora gittim. 1 saat sporun üzerine eve gelince sadece 250 ml kefir içtim. Spordan önce yemek yediğim zaman sporda rahatsız oluyorum çünkü arada zaman yok. Bu hafta spora gittiğim günler 2 öğün yapacağım. Bakalım nasıl olacak. Haftaya bomba gibi geliyorum ona göre hazırlayın kendiniz 😂 pessinus pessinus yok iki hafta. Kim bana rakip olacak bakim?

Menüm

12:15

1,5 kepçe yatla çorbası buğdaylı
1 servis kaşığı etli şehriye pilavı

20:00
250 ml orman meyveli kefir

2,5 lt su ve 1 saat spor

09:15 1 bardak sıkma kan portakalı
11:00 1 domates
2 yumurta
1 ayva
Biraz beyaz peynir
1 bardak yeşil çay (kupa)
2 yk ev yoğurdu

14:45
1 Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi

18:00
4-5 kaşık yoğurt
4-5 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Turşu
Biber dolması içi 2-3 adet kadar

toplamda 4 kupa yeşil çay içtim
Su içmeye devam ediyorum

az sonra Leslie yapacağız.
Afiyet olsun kuzum. Girişin çok güzel oldu hadi bakalım kim kazanacak bugün tatil günümdü menüm coştu 1300 e yakın kalori aldım ama yarından sonra aç gezmesemde güzel şeyler yapacağım

Menüm
Kahvaltı 09.40
1 susamlı simit
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 yk nuga çikolata
1/2 kk beyaz peynir

Öğle 14.30
1 küçük dilim muzlu parfe

Akşam 17.40
3 yk kadar spagetti
8 kuşbaşı büyüklüğünde ızgara tavuk şiş
3 yk kereviz salatası

Su 2 lt
Spor yok

selam kizlar
bugun sabah 10 da haslanmis 2 yumurta
oglen 3 te 3 bardak sekerli cay, biraz manti peynir, zeytin, patates salatasi
aksam 8 de patates salatasi 1 kase kadar
ve gunu kapattim.
ve yine su icmeyi unuttum :)

selam kizlar
ve gunu kapattim.
Su için alarm kurabilirsin her iki saatte bir bir bardak içsen 8 bardak eder yeterli olır 200 mlden. Birde söylemiştim sanırım ama suyunu lezzetlendirebilirsin ne seversen limon çilek salatalık bir dilim koysan leziz oluyor içirtiyor.. Bi kez kızım benim su şişemin içine 2 diş sarmsak soyup atmıştı suyu içerken onlaeıda yedim ziyan olmasın diye🙈🙈 ve gün içinde okadar susadımki 5 lt içmişimdir.. Evde kalacaksan kahbaltıdan sonra dene istersen aşırı su içtiriyor🤪

Su için alarm kurabilirsin her iki saatte bir bir bardak içsen 8 bardak eder yeterli olır 200 mlden. Birde söylemiştim sanırım ama suyunu lezzetlendirebilirsin ne seversen limon çilek salatalık bir dilim koysan leziz oluyor içirtiyor.. Bi kez kızım benim su şişemin içine 2 diş sarmsak soyup atmıştı suyu içerken onlaeıda yedim ziyan olmasın diye🙈🙈 ve gün içinde okadar susadımki 5 lt içmişimdir.. Evde kalacaksan kahbaltıdan sonra dene istersen aşırı su içtiriyor🤪
Kız Allah seni :KK70: inan ki sesli güldüm evde

:KK57: ahahaha severim sarmisagi dur deniycem bi ara

selam kizlar
ve gunu kapattim.
Selam
Sanırım sen bana meydan okumuştun 🤓
Bu menüyle mi şekerimmmm🤣🤣🤣🤣
Gerçi ben 14 kg verdiğimde çok mantı yerdim ama dengelerdim sende şekerli çay var mantı var patates salatası var üstüne üstlük su içmemişsin
Bari 30 dk spor yapsaydın. Bunu bence telafi etmelisin yoksa cuma günü elimden kurtulamazsın 🥰

Kızlaar benim yüzüm yok buralara gelmeye 2 dilim baklava yedim neden yedim ki çok pişmanım fıstıklı baklavayı görünce dayanamadım akşam yemek yemem dedim ama böyle olmazki çok pişmanım an itibariyle dünde pasta yemiştim.. Güzel bi cezayı hakettim bana ceza verin en iyisi. bekliyorum ilk gören yazsın cezamı günahı neyse çekicem🥴

Kızlaar benim yüzüm yok buralara gelmeye 2 dilim baklava yedim neden yedim ki çok pişmanım fıstıklı baklavayı görünce dayanamadım akşam yemek yemem dedim ama böyle olmazki çok pişmanım an itibariyle dünde pasta yemiştim.. Güzel bi cezayı hakettim bana ceza verin en iyisi. bekliyorum ilk gören yazsın cezamı günahı neyse çekicem🥴
Ceza bir tepsi baklava yapıp bize ikram edebilirsin ama sen yemek yok 🤣😘😘

Back
X