Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlaar benim yüzüm yok buralara gelmeye 2 dilim baklava yedim neden yedim ki çok pişmanım fıstıklı baklavayı görünce dayanamadım akşam yemek yemem dedim ama böyle olmazki çok pişmanım an itibariyle dünde pasta yemiştim.. Güzel bi cezayı hakettim bana ceza verin en iyisi. bekliyorum ilk gören yazsın cezamı günahı neyse çekicem🥴
30 dk Leslie yap
Ben olsam yerdim ama bir öğün yerine 😋

30 dk Leslie yap
Ben olsam yerdim ama bir öğün yerine 😋
Teşekkür ederim 30 dk leslie yapcam hemde 5 mil zaten bende kendime bi ceza vermiştim 35 dkdır yoğun tempo spor yapıyorum şimdi yavaş egzersizlere geçtim 5 dk sonra bitecek akşamda leslie
Ceza bir tepsi baklava yapıp bize ikram edebilirsin ama sen yemek yok 🤣😘😘
Yüreğimden vurdun neden yemek yok bana☹️Keşke öyle becerilerim olsa ben yiyici tayfadanım ama mezun oldupumuzda en azından istte olanlarla buluşup ısmarlayabilirim

Teşekkür ederim 30 dk leslie yapcam hemde 5 mil zaten bende kendime bi ceza vermiştim 35 dkdır yoğun tempo spor yapıyorum şimdi yavaş egzersizlere geçtim 5 dk sonra bitecek akşamda leslie

Yüreğimden vurdun neden yemek yok bana☹️Keşke öyle becerilerim olsa ben yiyici tayfadanım ama mezun oldupumuzda en azından istte olanlarla buluşup ısmarlayabilirim
Ayy canım beniim 😘 üni mi hangi bölüm acaba?

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.00
1 yumurtadan yapılmış omletin yarısı
3 zeytin

Öğle 14.30
1 porsiyon etli kurufasulye
5 yk pirinç pilavı
1 dilim tam buğday ekmeği
100 ml ayran

Ara 14.50
2 dilim baklava

Akşam yok

Su 2 lt

Spor
200 squat
200 ip atlama
100 bangjamping
40 dk yoğun tempolu spor
30 dk leslie 5 ml

Kızlaar benim yüzüm yok buralara gelmeye 2 dilim baklava yedim neden yedim ki çok pişmanım fıstıklı baklavayı görünce dayanamadım akşam yemek yemem dedim ama böyle olmazki çok pişmanım an itibariyle dünde pasta yemiştim.. Güzel bi cezayı hakettim bana ceza verin en iyisi. bekliyorum ilk gören yazsın cezamı günahı neyse çekicem🥴
Bende senden farksizim

Kahvalti 11.00
2 haşlanmış yumurya 1 dilim kasar10 zeytin 4 5 ad patates kizartma
Ara ogun 12 ile 5 arasi cig kofte ceyrek ekmek tereyag 2 cupcake
Aksam 17.00
1 tabak dolusu makarna
1 avuc cig kuruyemiz
Su 1.5 lt olur bugun sporda yok malesef

Bende senden farksizim
Şu 59 u görsek bi daha azimle yapacağız sporu falan. Ama yinede bugün trençkotumu giydiğimde düğmelerinin iliklenmiş haliyle bi bolluk bile vardı. Bir ay önce iliklenmiyordu düğmeler.. Dans sanırım belimi kalçamı inceltti 4 kilo bermiş görünüyorum ama 1.5 beden küçülmüşüm gibi.. Çok mutlu oldum cidden iliklenmiyordu zorla çeke çeke ilikliyordum hertarafıma yapışıyordu

Kahvalti 11.00
2 haşlanmış yumurya 1 dilim kasar10 zeytin 4 5 ad patates kizartma
Ara ogun 12 ile 5 arasi cig kofte ceyrek ekmek tereyag 2 cupcake
Aksam 17.00
1 tabak dolusu makarna
1 avuc cig kuruyemiz
Su 1.5 lt olur bugun sporda yok malesef
Akşam bari telafi etseydin kuzum bu ne diyet yapmasan ancak bunları yerdin.. Akşam bir tabak dolusu makarna hiç olmamış kuruyemişte aynen çok kalorili gündüz yemelisin.. Çiğ köfte cupkek hemde 2 tane daha neler cidden bugün sana bir ceza vermek istiyorum..

Kuzumm kıyamam mezun olduğumuzda derken takımdan istediğimiz kiloya inip mezun olduğumuzdayı kastetmiştim 12 yıllık öğretmenim 33 yaşındayım 1 kızım var :)) baklava yapmayı beceriksizliğimden denemedim bile
Ayyy kafa gitti bende fazla şekerden 🤣🤣 meslektaşız bu arada çok memnun oldum benimde 5. Yılım

Şu 59 u görsek bi daha azimle yapacağız sporu falan. Ama yinede bugün trençkotumu giydiğimde düğmelerinin iliklenmiş haliyle bi bolluk bile vardı. Bir ay önce iliklenmiyordu düğmeler.. Dans sanırım belimi kalçamı inceltti 4 kilo bermiş görünüyorum ama 1.5 beden küçülmüşüm gibi.. Çok mutlu oldum cidden iliklenmiyordu zorla çeke çeke ilikliyordum hertarafıma yapışıyordu
hangi dans bize de öğrettiiin😍

Menüm
Sabah 10.30
1 yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Domates
Bir kaç dilim sucuk

Öğle 14.30
1 küçük dilim kakaolu kek

Akşam 19.00
2 köfte
Bir porsiyon ıspanaklı makarna
Küçük kase salata
Su 3 ü geçmişimdir.

Hani tamam bende mamir değilim sana akıl verirken ama yinede ben akşam yemedim telafi etmek için en az 400 500 kalorilik spor yaptım Eyslg Eyslg cezan 30 dk boyunca mezdeke yada zumba açıp oynayacaksın kabul mü. En geç yarın 18.00 a cezanı tamamlamış olmanı bekliyorum..

Ayyy kafa gitti bende fazla şekerden 🤣🤣 meslektaşız bu arada çok memnun oldum benimde 5. Yılım
Bende çok memnun oldum. Bir küçük dilim kek mi bahsettiğin şeker benim menümü gördün mü sen benim kafa yerimd eyok demektir🤣🤣 hoş yıllarca yedik yedik cidden insanı boş kafa yapıyor ne kadar haklısın
hangi dans bize de öğrettiiin😍
Belli bi dansım yok kızımla oyun havalarından girip mezdeke zumba disco takılıyoruz hatta havaya gireyim diye bi bel kemeri alasım var🤣🤣 daha bi coşkuyla oynarım diye düşünüyorum.. Tam huni takmalık oluyoruz kızım belime bişeyler bağlıyor kabarık elbisesini giyiyor gece lambamız var yanıp sönen onu falan takıp çıldırıyoruz.. Özel bi dans değil ama bel ve kalça bi oyana bi buyana

Selam
Sanırım sen bana meydan okumuştun 🤓
Bu menüyle mi şekerimmmm🤣🤣🤣🤣
Gerçi ben 14 kg verdiğimde çok mantı yerdim ama dengelerdim sende şekerli çay var mantı var patates salatası var üstüne üstlük su içmemişsin
Bari 30 dk spor yapsaydın. Bunu bence telafi etmelisin yoksa cuma günü elimden kurtulamazsın 🥰
:sinirli: cok pis gaza geldim :KK55:
bekle ve gör :KK59:

*** 13. Takım 710. Etap ***

pessinus (66.20/66.20/0/%0) Kilosu sabit. İzne ayrılmak istiyor.
LAydLiNe (74.6/73.5/1.1/%1.475)
Ceylinimdeceylinim (64.8/65.5/-0.7/%-1.080)
Souldfly (69.4///%) Tartı fotoğrafından dolayı bildirimi geçersiz.
bi-zuzu(60.9/60.4/0.5/%0.821)
Eyslg (61.65/61.35/0.3/%0.487)

afrasyab08 (65.6/65/0.6/%0.915)

13. Takım ortalaması: % 0.374

*** 13. Takım 710. Etap Free listesi ***

marbling (73.6///%) 374. Etapta 70.7 kilo ile 3. takımdan diskalifiye olan üye
ilaymilya (68.6///%) 688. Etapta 64.5 kilo ile izne ayrılan üye
dira90(60.4/59.9/0.5/%0.828) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
krtp86 (54.4///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
SaskinAnne (84.4///%) 698. Etapta 81.2 kilo ile 5. takımdan bildirimsiz ayrılan üye
ada81(66.4///%) 696. Etapta 63.2 kilo ile bildirimsiz olarak kendi isteğiyle ayrılan üye
Aysegul 6666 (69.7/67.8/1.9/%2.726) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
Gonul83 (66.8///%) 692. Etapta 63.5 kilo ile kendi isteğiyle ayrılan üye

13. Takım free liste ortalaması : %

Bildirim yapmayanlar (25.12.2020) 706. Etap

suhas (59.8///%) 704. Etapta 59.8 kilo ile bildirim yapmadan izne ayrılan üye
krtp86 (52.4///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
Bildirim yapmayanlar (01.01.2020) 707. Etap

whitechocolate-2020 (75///%) Yeni üye Baş. Tarihi : 24.12.2020 Baş. Kilosu: 75 Hedef: 60
Gecen hafta yazmıştım ben canim görmemişsin herhalde acaba geç mi yazdim ondan mi görmedin?
Gecen hafta 87 bu hafta 85 kiloyum

Su için alarm kurabilirsin her iki saatte bir bir bardak içsen 8 bardak eder yeterli olır 200 mlden. Birde söylemiştim sanırım ama suyunu lezzetlendirebilirsin ne seversen limon çilek salatalık bir dilim koysan leziz oluyor içirtiyor.. Bi kez kızım benim su şişemin içine 2 diş sarmsak soyup atmıştı suyu içerken onlaeıda yedim ziyan olmasın diye🙈🙈 ve gün içinde okadar susadımki 5 lt içmişimdir.. Evde kalacaksan kahbaltıdan sonra dene istersen aşırı su içtiriyor🤪
Sarımsak mi ☺
Ben suyu cok severim zencefil de atıyorum sabahlari
Bende de çok odem var nasil gidecek bunlar

Back
X