merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben iiyim dosba kuzum neler duyuyorum öyle gitmek falan o hepmizde oldu haftalarca veremedik aldik sonra tekrar verdik takaimdan ayrilmak yok sakin böyle seyler duymamyim
melyezit canim gecmis olsun isrgan otunu duydum ama hic denemedim annen gercekten faydasini gördü mü bende artikilac kullanmak istemiyorum 3 tane agir ilac kullaniyorum
adcim sen nasilsin iyiysindir inasllah evet görüsemiyoruz
sisgo kiz unuttun eski ortini bakiyorum hic selam bile vermiyorsun
patbori emirel acibiber (memlektte galiba ohh ne guzel) melankoli melis nerus kuzum sizler nasilsiniz insallah iyisinizdir kilolar gidiyor bakiyormda ohhh ohhh ne guzel bende bi dr gideyim geleyim de bakalim ne olacak izine de az kaldi 31 temmuzda türkiyedeyim
ama kzim hasta bugün ikin gündür atesli birazdan dr götürecegim kuklagim agriyor diyor yine kurtulamayacak kuzum bu kulaktan
neyse kizlar ne cok yazdim böyle kendinize iyi bakin aksam evde oluirsam girerim
ah canım unuturmuyum hiç kız artık hepiniz ailem gibi oldunuz valalhi herkesin yaşadıklarını akşam gidince dşünüyom valalhi unutmak ne demek işte işte olunca girip girip bakıyom yazıyom gözden klaçıyo yazanlar yazılanlarrr yoksa unutmam :1hug: