ohhhh böyle olsun işte sayfalarımız, en süper takım biziz hadi bakalım. Kızlar ben çok kaçırmıyorum ama çok şişim 61lerde çıkıyor kilom. Dosba beni de kokruttun geçenlerde kaza olmuştu hamile falan olmaktan korktum şimdi sen söyleyince aklıma geldi. Ben doğumdan sonra henüz hiç regl olmadığım için tarihinide bilmiyorumki gecikti diyim. Sma yoktur herhalde havalarmı şişiriyor anlamadım.
günaydım kızlar bu gün bende moral sıfır kız nereus senin gazına gelip yedim yedim bu sabah tartıda 62.7 yi gördüm gerçi çok fazla kaçırdım bu hafta anca bu aldığımı veririm herhalde
2 akşamda telafi edersin canım haftasonu dikkat et. Sana da günaydın tatlım. Bi de kilo
almıycam dedin mi delikafadulden elma sirkesi de içmemişsin, ooo hem ye hem nereusnun dediklerini yapma sonra da suçla kızı.:1shok::teytey:
demi yuvalama çok güzel eşkiliside yoğurtlusuda
bende kadayıfmı acaba
katmer kadayıf künefe baklava içli köfte alinazik hepsi birbirinden güzel cokacimcoook
kafamçokkarıştı:bbo: orada yaşamadığım için şanslıyım.
günaydıııın
yeni bi gün.... yeni bi hafta...
akşam muhabbet çok güzelmiş her akşam giriyodum ama kimse olmuyodu

(
neyse bu hafta hem çok paylaşım hem çok kilo kaybı olcak buna inanıyorum...
kızlar adet olmadım !!! test yaptım çıkmadı pazartesine kadar olmazsam bi kan testi yaptırmayı düşünüyorum ???
çookkk şişim...
güzel haberler alırız inşallah. Benim kuzenklerim hep diyetisyen eşliğinde geçirdihamileliklerini ve hiç fazla kilo almadılar doğum sonrası da verdiler hepsini. Benim doktorum çok korkutucu idi bir dahaki aya en fazla 1 kilo almış olarak gel karşıma yoksa doğurtmam seni diyordu her ay, korkumdan abartılı yiyemiyordum. Merak etme sen yeterki olsun canım biz seni zayıflatırız sonra.
güünaydıınn birteneemmm opuyorumnanaktan Şeniz
iyiyimm çok iyiyimmm kaynıyor hihoyyyt hihoyyyt
ben yarım ekmek yedim çayım çok az şekersizdi 1 bardakdı
zeytin 1 tane yediimm
sabah tartı yine bana serap gösterdi 63.6:1shok: :1closedeyes: tartıda manyadıı
belkiş doğrudur canım zayıflamışsındır.
canım benim o kadar sıkıntı yapma dikkat edersen sende melis gibi 9 ayda eski kilona dönersin.ondan sonrada tekrar kaldığın yerden devam edersin.herşeyin hayırlısı. ama dikkat etmek çok önemli tabi. kaydirigubbakcemile5
ayrıca geçmişolsun dileğin için teşekkürler hayatım dün yazamadım. a.s.
şişgooooooooooooooooo nirdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn[/B][/COLOR]
vde canım o hafta sonu giremiyor ya.
iyiyim dosbacım sende iyi ol.kendini sıkma lütfen kilo verememek dünyanın sonu değil hayatım tabi sağlık açısından çok önemli.ama işin içine bebiş girince işler değişir.çocukda yaparsın kiloda verirsin.ayrıca birşey söyliyim bir arkadaşım hamileyken kilo vermişti.yani gebelikte diyet diye birşey var bunu dr un senin durumuna göre karar veriyor.sadece bebek kilo alıyor ama sen almıyosun hatta veriyorsun.hatta ve hatta gebelikte diyabetim çıktığı için bende diyet yaptım ve şeker hapı yüzünden 7 aydan sonra kilo almadım.sadece oğlum aldı.onu iyice bir araştırırız hayatım sıkma sen kendini.
aynı fikirdeyim ben de. Ohh takımımıın bebği olur ne güzel, bizimkiler büyüdü.:CüvCüv:
merhaba meliscim durumum iyi sayilir yok kilo almadim iste ayin 25, de tekrar dr gidecem o zaman belli olacak insallah kortizonu birakirim da tekrar donerim araniza
inşllah bitmiş olur tedavin canım seni aramızda görmek istiyoruz yeniden gerçi bşzşmlesin ama yarışa katıl yani.
kızlar sonunda mens oldum acayip ağrım var adım atamıyorum bu hafta kötü geçecek ve ayrıca bi kaçamak yaptım ve pişi yaptım 4 tane yedim sefam olsun napayım mens döneminde hamile gibi aş eriyorum nereus kuzum yoğurttan bahsetmişsin bu dönemle bağlantısı ne merak ettim ben dün yemeye çalıştım miğdem bulandı
pişi mi bayılırım. Beni yoldan çıkarma canım yaa.
ablacım benle bağlantısı var
ben regl olcağım zaman canım çok felaket yoğurt çekiyor cokacimcoook
birde çok yemek yeme isteiği vee tatlı krizleri -tatlicadiarzu-
ordan şey ediyorumm anlıyorum yanii
son zamanlardada içine bol kuru nane döküp yiyorum biraz bastırıyor açlığı
bir zamanlar sankim nanenin iştah kestiğini duymuştum CADIARZU
nane süper bi yeşillik bence de her derde deva.
hatunlar evcazıma döndüm ve sizlerleyeyim. sabah klasik kahvaltı öğlen de meyve yedim bu haft aişi sıkı tutmak lazım haberiniz ola
hoşgeldin canım özlemiştik.
merhaba kizlar nasilsiniz ben gecmisi okuyasiya kadar herkes gitmis ya ben cok yoruldum iki gundur kizimin dogum günü vardi dün bugünde temizlige baslayacagim ad cim tam seninle karsilastik deken sende gitmisin
kızına nice yaşlara canım hep mutlu olsun inşallah.