- 1 Nisan 2018
- 64
- 64
- 3
- 39
- Konu Sahibi Evlatsevgisidegisilmez
-
Bilmiyorum ki me olcak espiri isteYalnız Demet Akalın'ın kendisi evli mutlu ve çocuklu o nolacak?
Yapici olsaydi suan ben bunu yazmazdim galibaTartışmalar evliliğin olağan hali bence.
Adam yapıcı biriymiş. Arasıra iyi olma kararı alıyoruz, dediğinize göre...
Iyigeceler ben kendim gittim esim gelmeyi kabul etmediki...Bir evlilik terapistine gidin.
Bosanmis olsam evlenmem ama bosanmayi dusunmuyorumda kurtarma taraftariyim hala ama nasil olcak fikrim yokBi yerden sonra kacinilmaz son cogu zmn bence .. gencsin daha bosansan yeniden sevdigin biriyle evlenirsin belki.. ama zmnla o da bhndan farkli olmaz muhtemelen..
Elinden geleni yap tabii olmazsa dusunursun.. evlilik cift tarafli.. iki kiside isteyecek.. zmnla bilmiomki noluo evlilikte heyecan mi bitio yoksa degisiklik mi istioz. Allah sonumuzu hayir etsinBosanmis olsam evlenmem ama bosanmayi dusunmuyorumda kurtarma taraftariyim hala ama nasil olcak fikrim yok
Amin aynen iki tarafli ama tek taraf duzeltemiyor demiElinden geleni yap tabii olmazsa dusunursun.. evlilik cift tarafli.. iki kiside isteyecek.. zmnla bilmiomki noluo evlilikte heyecan mi bitio yoksa degisiklik mi istioz. Allah sonumuzu hayir etsin
Mumkun degil bence.. bi taraf acik olacakki senin adimin ise yarasin..Amin aynen iki tarafli ama tek taraf duzeltemiyor demi
Evllik terabisine gittim doktur esimide cagirdi ama gitmedi hatta beni almaya gelmisken iceri bile girmediMumkun degil bence.. bi taraf acik olacakki senin adimin ise yarasin..
Bu ise yarar mi sence? Tek basina yirtin dur esin istemedikten sonra istediini yapEvllik terabisine gittim doktur esimide cagirdi ama gitmedi hatta beni almaya gelmisken iceri bile girmedi
Evet zor ama kolayi bulcagimida sanmiyorumki canimevliliği kurtarmak isteyen sadece sensin ozaman ,
bu çok zor canım yaaa ,
Aynen ne olcak bu halimizzzzzzBu ise yarar mi sence? Tek basina yirtin dur esin istemedikten sonra istediini yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?