?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
626
386
103
30
Daha önceki gönderimde de evlenmek istediğimi söylemiştim ama birisiyle konuşmaya gelince içimden gelmiyor acaba diyorum biri büyü falan mı yaptı ? Kimle konuşursam konuşayım biraz sohbetten sonra sıkılıyorum devamını getiremiyorum . Kendimi evliliğe hazır hissediyorum ama kafama göre biri çıkmıyor belki de çıkıyor ama sohbetin devamını getirmediğim için olmuyor . Kendimi zorlayayım diyorum konuşmak için belki sohbetten zevk alırım, ama yok olmuyor . Hep böyle olacakmış gibi , defalarca aynı şeyi yaşadım çünkü . Bir hocaya baktırmıştım zamanında . Kısmetimin bağlı olduğunu söyledi bana. Acaba psikolojik olarak da etkileniyor olabilir miyim diyorum . Başına böyle bir şey gelen var mı ?

Daha önceki gönderimde de evlenmek istediğimi söylemiştim ama birisiyle konuşmaya gelince içimden gelmiyor acaba diyorum biri büyü falan mı yaptı ? Kimle konuşursam konuşayım biraz sohbetten sonra sıkılıyorum devamını getiremiyorum . Kendimi evliliğe hazır hissediyorum ama kafama göre biri çıkmıyor belki de çıkıyor ama sohbetin devamını getirmediğim için olmuyor . Kendimi zorlayayım diyorum konuşmak için belki sohbetten zevk alırım, ama yok olmuyor . Hep böyle olacakmış gibi , defalarca aynı şeyi yaşadım çünkü . Bir hocaya baktırmıştım zamanında . Kısmetimin bağlı olduğunu söyledi bana. Acaba psikolojik olarak da etkileniyor olabilir miyim diyorum . Başına böyle bir şey gelen var mı ?

Bacım ne büyüsü ya. Kim yapsın size büyü?

Büyü hakkında konuşmak yasak diye biliyorum. O yüzden cevap anlamazsiniz pek. Ayrıca büyü vardır diye düşünmek yerine biraz daha çaba gösterin. Evli olmak şart değil ama bunu istiyorsanız canım istemiyor deyip geri çekilmek çözüm olmaz.

Neden sohbetin devamini getirmiyorsunuz? Herkese karsi mi boylesiniz? Yoksa sadece karsi cinse mi? Buyu falan dusunmek yerine kendi icinizde kendinizi sorgularsaniz cevabi sizdedir diye dusunuyorum.

Ben iyi uflerim ama nefesim kuvvetlidir.
Atkı,kaşkol bir şeyler ayarla ki boynun tutulmasin..

tatlicincap tatlicincap büyüyü bozmak için mi maşallah (🧿) attın konuya :D

Eski kocanız olduğuna göre eee birileriyle tanışıp konuştuğuna göre gayet de kısmetiniz açık. İnanmayın şu büyü işlerine. Hocaya gideceğinize bir uzmana gidip destek alın.

Karsina oyle biri cikar ki destan yazarsin..
Sacma sapan buyu muyu atin artik sunu kafanizdan.
Soyle dusunun eger buyu oyle tutan bisey olsaydi, amerika baskanina kac kisi yapmistir bir dusun bakalim, ya da bizimkine.. en iyileri bile bulunmustur, koruma kalkanlari mi var? Herkesin seveni, sevmeyeni.. o zaman yapip gecelim

konuşmaktan kastın nasıl bir konuşma yani instagram mesajlaşması falan mı yoksa birileriyle buluşuyorsun ama sohbet sarmıyor ve sıkılıyor musun? bi insandan hoşlanıp hoşlanmadığını mesajla, yazışmayla ya da telefonda konuşmayla anlamak zor hatta epey zor, birlikte bişeyler yapmak lazım.

hayatınızdaki her olumsuzluğu olağanüstü olaylara bağlamak yerine iç sorgulamay yapmaya ne dersiniz?
belki öönceki evlilikten dolayı korkularınız var, hayalkırıklıgına ugrar mıyım diye. diliniz evlenmek istiyorum dese de hazır değilsinizdir manen.
belki uyabileceiniz kişiler cıkmıyo karsınıza?
belki zamanı değil.
ayrıca bu konular yasak :KK12:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X