134 kilo ve gidiş macerası

SecilAri3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
21
10
3
28
Merhaba öncelikle hepinize Merhaba diyorum. Bu siteye yeni üye oldum kilo problemim yüzünden.
Anlatmaya başlayım ben 1996 doğumlu yani 18 yaşındayım ama hiç bir zaman kendi yaşını gösteren bir çocuk olmadım. En büyük hatam dışarıda satılan yiyecekleri hep yemem. Ve bir sorunum var moralim bozuk olduğunda çikolata ve kola tüketir keyfim gelsin diye uğraşırim. Ama bu öyle bir kutu kola veya bir Gofret değil. Mesela markete girer 6 7 çikolata bir cips birde koca bir şişe kola alır hiç kimseye vermez hepsini bir anda bitiririm. Geçen yıl yaşının verdiği avantaj ile olsa gerek diyetisyenimin verdiği diyet listesine uyarak 3 haftada 8 kilo vermiştim. Ama hem ygs hem de okul derdi derken bir anda çıldırmış yapmıyorum diyip bıraktım. Yine Gofret çikolata. Neyse ablalarim bu yıl üniversiteye gitmedim ve tekrar hazırlanmak istedim. Hayatım boyunca en rahat olduğum yıl diyebilirim. Ama söyle bir düşündüm bu kilo benden herseyi alacak. Ileri de anne olmayı bile engelleyebilecek bir şey ve en çok istediğim şey bu. Ama kilom buna engel olacak. Daha sonra 1 hafta önce spor salonuna yazıldim ve 134 kilo ve spor hocalarım ve sizin de desteğiniz ile artık genç bir kız olmak istiyorum. Bunu sizinle paylaşmak istedim okuyan okumayan ve önerileri olan herkese çok teşekkür ederim.

seni destekliyorum.umarım güzelce ve sağlıkla kilo verirsin :):KK66:
Teşekkür ederim ben zaten çok şeye yapmak için karar verdim. Mesela bir defter aldım ve Gofret yemek istediğimde bunu neden yapacağım gibi içimden geleni yazıyorum. Her ay tarihler ile resimlerimi çekeceğim bol bol istediğim kiloya ulaşınca da burada paylaşacağım :)

en onemli adimi atmissin canim karar verdiysen gerisi cok rahat gelir bende zayiflamaya calisiyorum inan verdigim bir kilo bile rahat hareket etmemi sagliyo sagligimiz icin en iyisi bu allah yardimcin olsun basarilar

en onemli adimi atmissin canim karar verdiysen gerisi cok rahat gelir bende zayiflamaya calisiyorum inan verdigim bir kilo bile rahat hareket etmemi sagliyo sagligimiz icin en iyisi bu allah yardimcin olsun basarilar
Evet katılıyorum. Dershaneye giderken asansör bozulmustu arkadaşlarım hızlı hızlı hatta ogretmenler bile hızlı hızlı çıkarken benim kalbim duracak gibi oluyordu. Bu yaşta bu bile etken. Teşekkür ederim

Teşekkür ederim ben zaten çok şeye yapmak için karar verdim. Mesela bir defter aldım ve Gofret yemek istediğimde bunu neden yapacağım gibi içimden geleni yazıyorum. Her ay tarihler ile resimlerimi çekeceğim bol bol istediğim kiloya ulaşınca da burada paylaşacağım :)

çok güzel bi başlangıç yapmışssın..bende zayıflamaya çalışıyorum :)

Merhaba :) ben de haftaiçiyim ikinci kez hazırlanıyorum. Geçtiğimiz yaz başı burası ile başlayarak şimdiye kadar cok güzel kilo verdim. Yakında 20 kilo olacak ve hedefime ulaşmış olucam :) senin de yapacağına inanıyorum kilolu olmak kader degil sen yeter ki iste ;)

Back
X