- Konu Sahibi BSariPapatya
baslikta yazdigim gibi 135 kgyum kendimi çok çirkin yasli gibi hissediyorum aynaya bakamiyorum her yerim yirtik kiyafetim yok hergun ayni pantulonu giyiniyorum kendimden nefret ediyorum yerimden kalkamiyorum 1 senede 30 kg aldim nasil oldu bilmiyorum yemege çok zafim var baska hobim yok disari çikmaktan utaniyorum herkez dalga geçiyo her ortamda ilaki kilom açiliyor biktim kizlar offf 23 yasindayim evde kalma korkum var herkezin sevgilisi varken ben 4 senedir yanlizim ben kendimi sevmezken çirkin bulurken baskasi nasil hoslanirspor salonuna yazildim aylar once haftada 1 gidiyorum oda zorla annem bos yeremi para verdik dedi diye 1 seneligine yazilmistim hirslanirim demistim olmadi oraya gitmeye bile üseniyorum napsam ne etsem kilo veremiyorum dayanamiyorum yaz gelince kabus baslar bende biz ne yapabiliriz diyeceksiniz biliyorum ama çok kötü durumdayim suan ne yapacagim bilmiyorum ameliyati dusundum ama maddi durumumuz iyi degil hem korkuyorum dayanamiyorum kizlar bu halime....
her yoruma açigim ama lutfen kirici olmayin çok hassasim zaten bu aralar
ne zaman kendi kiymetini bilirsen o zaman sana bir seyler yazarim demek istedim sana kizdim
aslinda bana 6 yil önceki halime kizdim spor salaonuna yazildin üstelik parasina ödemisin gitmiyorsunnn
simarikligin lüzümü yokkkkkk zayiflamak istiyorsan gidecesinnnn eger gercekten istiyorsan spor yürüme sartttt bunu bileceksinnnn
belki böyle yazmama kizacaksinnnn diyet spor su bunlari yapmadigin mütdetce kilolu kalacaksin bunu billl
yasinda genc sen benim evladim yasindasinnnn ne bu umutsuzluk kendine gel isallah burda senin citi biti halinide görürüzzzz
kadinlar kulubunde binlerce diyet spor var bak ögren bilmemek deyil ögrenmemek ayippppp
gelelim bana bundan 6 yil önce 130 kiloluk bir kadindim bunu burda ilk defa senin icin diyorum kiymetini bil yoksa ölsem söylemezdim
artik dünyadan ümüdümü kesmi corabimi bile yiyemiyorum esimle gezmiye gitmek istemiyorummm daha neler neler söylesem kitap olur derlerya iste
öyle birde yazi yazmayi sevsem daha neler anlatirdimm kadinlar kulubunun diyet bölümüne ugradim senelerce hemde sesiz sedasizz
diyetleri yaptim
6 ögün besledim 3 litre su 3 bardak yesil cay 30 dakika yürümeyle basladim spora giderek 1 saati buldu sonra power plateye yazildim
simdimi 85 kiloyum diyete devammmmm ediyorum artik benimki diyet deyil saglikli beslenmeye döndü bak ben basardim isallah sende basarirsin
eger öylede zayiflayamiyorum dersen seker varmi yoksa baska hastalikmi baktir güzelim
isallah senin basari hikayenide okurum sevgiyle kallll
umut sabir diyet spor su en basta sabirrrrrr
ben senin basaracana inaniyorumki buraya yazmisinnnnn