14-18 hafta arası bebişlerimizin boy ve kilosu

DearGrumpy

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
686
356
Kızlar bilen varsa bebeğininkini yazarsa sevinirim. Benimki 16 haftalık. Doktor boyu 15 cm kilosu 173 gram dedi. Biraz iri bir bebek olacak galiba dedi. Babası gibi 5 kilo doğacak diye korkuyorum bende..

Kızlar hiçbiriniz bilmiyor musunuz?

Kızlar bilen varsa bebeğininkini yazarsa sevinirim. Benimki 16 haftalık. Doktor boyu 15 cm kilosu 173 gram dedi. Biraz iri bir bebek olacak galiba dedi. Babası gibi 5 kilo doğacak diye korkuyorum bende..
cnm neden iri olsun ki ben 16. haftamda gittiğimde 200 gr kilosu 16 cm boyu demişti dr ama hiç iri olacak galiba gibi bir terim kullanmadı gayet sağlıklı tam haftasına göre dedi..

cnm neden iri olsun ki ben 16. haftamda gittiğimde 200 gr kilosu 16 cm boyu demişti dr ama hiç iri olacak galiba gibi bir terim kullanmadı gayet sağlıklı tam haftasına göre dedi..
İşte bazı doktorlar insanı biraz sıkıntıya sokuyor. Sevindim yani yalnız olmadığıma :)

Merhaba canim benimde 16 haftalik ama 1 hafta ileride gidiyor boyunu solemedi dun ama 230 gram 17 haftalik gozukuyor

Canım maşAllah seninki benimkini geçmiş :)
Ewet masallah ama ultrason cihazlarina gorede degisiyo canim 1 gun once baska hastahanede 170 gram dediler obur gun klinige gittim ultrason cihazi biraz daha kaliteliydi 230 cikti ama 1 gunde 60 gram alamicagina gore ultrasondan degisiyo tatlm :)

X