• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14-19 Aylık bebekleri olan İzmirli anneler

kitym duru daha iyi teşekkür ederim tatlım,duştayken aramışsın,karşı komşuya bırakıp kızı öyle duşa girebildim,karşı komşuyu çok seviyor.1 sn bile kucağımdan inmedi bir de misafirim de gelecekti,geri dönemedim canım sana.ilgin ve dostluğun için çok teşekkür ederim Şeniz olumunekankayizsmile

sudenazcım teşekkür ederim canım.çok sık giremiyorsun sanırım nete,bıcırık izin vermiyordur,anlayabiliyorum seni ;) bir dahakine seni de görmek isteriz,harika geçti,ben arkadaşlarımızın hepsini çok sevdim opuyorumnanaktan

Çok şükür bugün hiç ateşi çıkmadı,umarım gece de çıkmaz.buraya da fazla giremiyorum,geçmiş olsuna filan çok gelen giden oldu.kızım bi iyileşsin sahalara geri dönücem :)

Evet saphıra oğlum sağolsun çok yaramaz ve pc onun inanılmaz ilgisini cekiyor tüm vaktim onunla geciyor bazen kendimi robot gibi hissediyorum kendime ayıracak çok bir vakit kalmıyor inanınki.Kimseylede durmuyor gecenlerde komşuya bırakayım duşa gireyim dedim yarım saatte kadına tüm parkı dolaştırtmış ne yapacağımı şaşırdım artık tüm annenelere allah sabır versin çocuk bakmak çok zor işmiş

ıyi geceler a.s
Nerelerdesiniz arkadaşlar,niye kimse buraya yazmıyor?? fisfisfis
Yeni bir buluşma yapalım diyorum ben ama sizler ne dersiniz?Ne zaman ve nerede veya kimde yapsak?
Bizler ve bebeklerimiz için tanışma buluşmamız çok güzel geçti ancak hepimiz aynı fikirdeyiz biraz karmaşa olduğuyla ilgili.Bir de Duru Okyanus hastalanınca...
Önümüzdeki günlerde yeniden görüşelim,bebeklerimizi görüştürelim.Cevaplarınızı bekliyorum
krikitos çok hasta yazık canım benim ya,o yüzden bu aralar pek görünmez ama buluşma gününe kadar iyileşir diye düşünüyorum.
kity79 ve beraberinde gelen diğer iki arkadaşımız spora başlamışlar,o yüzden onlarda pek görünmüyorlar bu ara
eyciki aradım ama ulaşamadım,açılmadı telefon
çıtır-pıtır la da konuştuk o ve bebeği de iyiler

yalnız herkesten haberim var farkında mısınız,fadıl takipte :roflol:
yeni buluşmamızda simlamutlu ve sudenazında katılacağını umuyorum ve hatta başka katılmak isteyenler de var,belki onlarda gelirler
burayı boşlamayın kızlar,dialoğumuzu koparmayalım opuyorumnanaktan

Merhaba saphiracığım ara ara bakıyordum buraya ama sonra yazan olmayınca bırakdım bende.Bende bu aralar biraz doktor işleriyle uğraşıyorum eğer ayarlarsanız bakarım bende durumuma göre çok buluşma ile ilgili fikir yürütmek istemiyorum çünkü uzağım size semt olarak yine durumum uygun olmaz gelemezsem diye çekimser kalıyorum ama siz ayarladığınızda uygun durumda olursam katılırım zaten

Tamam simlacım,diğer arkadaşlarda buraya yazar da bir ortak karara varabilirsek zaten buradan okursun ama pek gelen giden yok maalesef.doktor işleri nedir tatlım ya,bir sağlık sorunu mu var?önemli bir şey değildir inşallah

uygun bır tarıh ve saat olursa bende katılmayı cok ısterım opuyorumnanaktan

23 nisan herkes için tatil olduğundan buluşabiliriz diye düşündüm ama çıtırın töreni varmış o gün.Birde cumaya denk geldiği için 3 günlük tatili ailecek geçirmek isteyebiliriz ya da başka planlarımız olabilir diye düşündüm.
sonraki cumartesi 1 mayıs,benim için uygun,herkes için uygunsa 1 Mayıs Cumartesi gününe yoğunlaşabiliriz cicişler

yine kimse bir şey yazmamış alsanaalsanasmile
o zaman 1 Mayıs Cumartesi günü buluşuyoruz.hiç kimse itiraz etmediğine göre kabul edildi sayıyorum.Yeni buluşmamızı yine dışarıda isterseniz,havalar ısındığı için inciraltında yapabiliriz diye düşündüm.Evde isterseniz birimizde toplanalım???Buradan cevaplarınızı yazıp tek tek özel mesaj atmama gerek bırakmazsanız çok sevinirim şekerler opuyorumnanaktan

selam kızlar...
spor,bebek,ev,gezme derken netten koptum resmen :(
biz katılırız...
haber bekliyorum sizden...
bu arada biz geçen hafta oyun merkezine gittik oğlum çok mutlu oldu ... bu tür bi buluşmada yapsak ya bir ara...

1mayıs bizim içinde uygun olur uygun olmasa bişe şimdiden uydururuz yaneeee daha çok zaman var nede olsa oyun merkezi gibi bi yerde mi buluşçaz ona karar verelim o zamn inciraltı bizim için iyi olur ama bebek arabasında dudur mu acep kuzucuklar turkuaz da yapabiliriz hava iyi olur nede olsa içinde park var ama biizm kuzucuklar o parka küçük gelebilir bilemiyorum fikirlerinizi bekliyorum ev gezmesindede seve seve evimde buluşabilriz annemden park yatağımızıda alırım isterseniz 2 yatakla uyuyanlar olur belki kuzulardan her fikire açığız

Uzun zamandır giremiyorum nasılsınız kızlar?
Buluşmaya inş bizde geliriz şimdiden kesin birşey diyemiyorum.
Saphıracım aramışsın telefon bende değildi eşimde söylemedi bana.
Hepinizi ve minikleri öpüyorum.

Merhaba İzmir'li anneler.Ben uzun zamandır foruma girmediğim için başlığı daha yeni gördüm.
Şimdilik ev hanımıyım ve Aralık 2008 annesiyim.
Baştan sona yazdıklarınızı,buluşmanızı okudum.Sanırım ben de Duygu-Ege gibi uzak olduğum için katılamam diye düşündüm.Çünkü Örnekköy'de oturuyorum.
1Mayıs'ta buluşma kararlaştırırsanız beni arabayla oraya getirebilecek biri olursa gelebilirim.Buluşmalarınıza katılmayı ben de çok isterim.

Herkese Selam
Organizatör şantörünüzün neti bir kaç gündür sorunlu,giremiyrum maalesef
yarın servis gelecek inşallah hallolacak
şu anda şifresiz birinden neti yakaladım girdim :kedi:
sinyal çok az her an gidebilir yine net.
yer konusu yine kararlaştırılamamış,dışarıda yaşanan karışıklıktan dolayı ben evde buluşmayı öneriyorum.Krikitosum gönüllü olmuş anladığım kadarıyla.Benim evde de buluşabiliriz yalnız benim evim küçük bir ev ama tabiki başımın üstünde yeriniz var.
Kitycim oyun merkezine de gideriz bir gün güzel olur.Benim fikrim dışarıda buluşursak çimenlik açık hava bir yer olmasından yana,salarız çayıra,mevlam kayıra :roflol:

edolinacım merhabalar
örnekköyden gümrük otobüsüne binip gelirsen belki oradan seni arabasıyla alabilecek arkadaşlarımız olur.

Yer konusunu biz krikitosla konuştuk,onun evinde buluşalım dedik.Sizler ne dersiniz?Eğre herkes için uygunsa listemizi oluşturucam.Uygun bulmayanlarda lütfen fikrini yazsın,çoğunluğa göre bir karar alırız a.s

evet arkadaşlar 1 mayıs günü için sapişimle konuştuk benim ev için sizlerinde fikirlerinizi bekliyorum buyrun gelin başımızın üstünde yeriniz var başka fikirleri olanlarda yazsınlar kabul edenlerde isimleri ve bebeklerinin isimlerini yazarsa seviniriz kızlar

Back
X