Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 14+4 üm bebeğimin gelişimi de 4 5 gün önde şuan. 2 gün önce gittim doktora herhangi bir problem yok herşey güzel şükür. Sadece ara ara bebişin bulunduğu bölge sertleşiyor ağrım falan olmuyor ama sertlik hissediyorum. Bu normal bir durum mu ?
Kızlar 14+4 üm bebeğimin gelişimi de 4 5 gün önde şuan. 2 gün önce gittim doktora herhangi bir problem yok herşey güzel şükür. Sadece ara ara bebişin bulunduğu bölge sertleşiyor ağrım falan olmuyor ama sertlik hissediyorum. Bu normal bir durum mu ?
Aşkım bebeğin hareket ettiği yani durduğu yerin sertleşmesi çok normal çünki artık gelişiyorlar büyüyorlar daha ilerleyen zamanlar da elini koyduğun yere gelecek sana tepki vererek tekme atacak