14+4 karında sertlik

senemsls

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
414
109
23
26
Kızlar 14+4 üm bebeğimin gelişimi de 4 5 gün önde şuan. 2 gün önce gittim doktora herhangi bir problem yok herşey güzel şükür. Sadece ara ara bebişin bulunduğu bölge sertleşiyor ağrım falan olmuyor ama sertlik hissediyorum. Bu normal bir durum mu ?

Bi doktorunuza danisin isterseniz bazen onemsemedigimiz seylerin buyuk sonuclari olabiliyor yine de nolur bolmaz danisin

Kızlar 14+4 üm bebeğimin gelişimi de 4 5 gün önde şuan. 2 gün önce gittim doktora herhangi bir problem yok herşey güzel şükür. Sadece ara ara bebişin bulunduğu bölge sertleşiyor ağrım falan olmuyor ama sertlik hissediyorum. Bu normal bir durum mu ?
Normal canım bende de oluyordu gaz ama çoğunluk

Aşkım bebeğin hareket ettiği yani durduğu yerin sertleşmesi çok normal çünki artık gelişiyorlar büyüyorlar daha ilerleyen zamanlar da elini koyduğun yere gelecek sana tepki vererek tekme atacak

Back
X