14 AYAR Hediyelik bilezik.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar kendime alıcam hem kullanmak hemde birikim amaçlı.
Bilezik işlerinden de hic anlamam. Fazla birikmisim yok orta karar
Nette hediyelik bilezik modelleri baya hoşuma gitti. 8 veya 14 ayar uygun sizce almalı mıyım. 8 ayar kararma yapar mı?
22de var ama onu 2. Sefere alıcam şimdilik orta bişey olsun
Fikirlerinizi bekliyorumm buarada netten değil kuyumcuya gidip alıcam bayramdan sonra

14 den baslardim senin yerinde olsam. Madem kullanmak istiyorsun ilki icin yeterli bence. Tabi yüksek ayarli daha iyi olur birikim amacli

Bende kendime hediyelik 14 ayar alirim hep. Amaa birikim icin degil. Onlari hic bozdurmayacagim. Zaten 14 ayar olunca oahali aliyorsun bozdururken 3 kurus para veriyorlar eline

Bende kendime hediyelik 14 ayar alirim hep. Amaa birikim icin degil. Onlari hic bozdurmayacagim. Zaten 14 ayar olunca oahali aliyorsun bozdururken 3 kurus para veriyorlar eline
Kullanmak için alıyorsun değil mi? Aslında bende daha çok kullanmak istediğim için almak istiyorum , ne kadardan aliyorsun genelde canim.

14 den baslardim senin yerinde olsam. Madem kullanmak istiyorsun ilki icin yeterli bence. Tabi yüksek ayarli daha iyi olur birikim amacli
Aslında evet daha cok kullanmak istedigim icin alıcam:) dedigin gibi 14 ile baslangic yapayim simdilik:)

Kızlar 22 ayar 5 gr bilezik aldım bugün.
1.350 tlye. Sizce iyi mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…