Ben hiç kasmadım doktora bile götürmedim çünkü anormal bi durum yoktu gözlemlediğim kadarıyla. 18 aya kadar yürümeseydi ozaman götürecektim ama yürüdüevet bazı doktorlar 2 yaşa kadar normal görüyor . Teşekkür ederim duydukça biraz rahatlıyorum. Arkadaşlarımda bebeklerimiz hemen hemen yaşıt onlarınkide yürüyorda işte görünce insan düşünüyor
Selam herkese bebeğim haftaya 14 aylık olucak . Sıralıyor tutunup kalkıyor ama yürümesi yok. Doktor 18 aya kadar normal dedi bi sorun görmedi fiziki muayenede ama ister istemez takıyorum. Çevre sürekli sorar halde bilenler bilir. Böyle durumu tecrübe etmiş yani bebeği geç yürüyenler yazabilir mi hem içim rahatlamış olur hemde öneri varsa alabilirim
Teşekkğrler herkese ben yeni girdim şimdi gördüm yazdıklarınızı . Kızım çok aktif olmasada yürümeye başladı yani babasına ve bana yürüyorGec yürümesi bence de daha iyi. Tam olarak kanıtlanmamış sa da bazı bilim çevrelerince erken yürüyen çocukların 8 ay 10 ay gibi.. bacak eğriliği olduğunu söyleyenler var. Kanıtlanmamış ama burada da okumuştum 9 aylik yürüyen,daha doğrusu ayağa kalkıp yürümeye çalışan bir cocugun annesine,doktor yurutmeyin bacağı eğri olur demis. Tabi bu bizim elimizde degil ama.. çünkü erken yürümek erken büyümek oluyor ve kemik yamuluyor.. bence çok iyi bir zaman siz buraya yazdınız ya kesin arkasından yürür hep oyle olur :) çevre önce kendine baksın takmayin
Demistim sana canim . SevindimTeşekkğrler herkese ben yeni girdim şimdi gördüm yazdıklarınızı . Kızım çok aktif olmasada yürümeye başladı yani babasına ve bana yürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?