14 aylık evli,hamile,aldatılmış..

amancia

Teleften bir gece..
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
3.892
35
118
İstanbul
daha önce burada açtığım konudan bilenler bilir evliliğimin mutsuzluğunu.. 4.5 aylık hamileyim kızlar şimdi ikiz hemde.. ama hamileliğimde evliliğim gibi zehir tadında geçiyor, eşim şüphelendiğim gibi aldatmış beni ve daha da acısı kendisi itiraf etti bunu tüm detayına kadar anlattı. daha önce evime gelen birisiyle hemde.kadının öyle birisi olduğu anlaşılıodu ama benim kocamla yapabileceği hiç aklıma gelmezdi.
neden hamile kalmış diyeceksiniz. isteyerek değil elbette böyle bi adama babalık sıfatını vermek istediğim en son şeydi belkide ama rabbimin hediyesi diye düşünüyorum çocuklarımı.hamile olduğumu öğrendikten sonra 2.bir şans verdim ama onuda değerlendiremedi.
eşimle 7 yıllık flörtten sonra evlendik biz. evin geçimi bendeydi diyebilirim kocamdan çok daha fazlaydı maaşım aldığımız evin ve arabanın kredi borcunuda ben ödüyodum. evliliğimin 7 ayında soyut manada bitti evliliğim.. şimdide boşanıyorum..

Son düzenleme:
senin adına çok üzüldüm ..ALLAH kimseye yaşatmasın ..
ama bunda da vardır bir hayır ..
yol yakınken dönmen ii olur..
hiç bilmeseydin de senelerce aldatsaydı seni daha mı ii olurdu ..
ALLAH a dayan sığın ...
Hakkında hayırlısı olsun ..

Konu nedir, nolmuş, eşine rahatmı batmış da aldatmış, kadın kim, sen nasıl anladın, eşin nasıl oldu da itiraf etti. Aldatılma olayı hamilelikten öncemi sonramı??

çok zor bir durum
heleki hamilelikte allah kimseye yaşatmasın
ama sonuçta üzülmeyin şu anda sadece çocuklarınız için yaşayın onlarn dünyaya geldiğinde kucağınıza aldığınızda içinizie çekeceğiniz o kokuyu düşünün o kokuları ömre bedel gerçekten.
ben yiğenimde hissettim bir teyze olarak ama bir annenin o duyguları bambaşka bir histir eminim bundan.
şu anda hamilesiniz kesinlikle moelinizi bozlmayınız bu morel bozukluğu sinr,stres çocuklara yansıyor ve büyüdüklerinde çok fazla etkisi oluyorki ben yiğenimden biliyorum canım
bir tek ayrılan siz değilsiniz
bundan sonraki hayatınıza bakın çocuklarınızla..

Yaşadıkların çok üzücü ve yıkıcı
Allah senin ve bebelerinin yardımcısı olsun:Saruboceq:
ama şunu da söylemeden edemiycem, seni tebrik ederim, resti çekip en doğru kararı veriyorsun
Erteleseydin bitmezdi, ama zararın neresinden dönersen kardır

çok zor bir durum. ama daha ilerde olmasındansa şimdi olsun daha iyi. çocuklar kötü bir aile ortamında doğup büyümesinler. allah yardımcın olsun. inşallah en rahat ve güzel şekilde çocuklarını doğurup büyütürsün...

ya ben şu ikinci şans verme meselesini anlamıyorum kardeşim biri yapan binide yapar.eşini seven insan asla aldatmaz sevgisi bitmiş bir erkeğin gözü dışarıya kayar nasıl ikinci şans verilir biten bitmiş zaten.allah yardımcınız olsun dua edinki kendi ayaklarınızın üzerinde duruyosunuz çalışan bir bayansınız yerinizde olsam bir dakika durmam

gercekten cok ama cok üzüldüm canim benim insallah bebislerin sana sans getirir ikiz annesi olmak herkeze nasip olamz normal yollardan insallah hersey istedigin gibi olur üzülme demek kolay olsada üzülme degmez hayat hic bir sey icin inan bana...öpt seni kendine iyi bak bebislerede...

evettt gercekten seven insan aldatmaz seviyorsa yapmaz yapiyorsa sevmiyor her seyi göze almak demektir bence insan böyle bir sey yasasa bile bunu unutmasida cok cor bence ömür boyu bunu hatirlamak mutlu oldugun anda bile insanin aklina gelir neden yapti böyle seyler yasayanlarin allah yardimcisi olsun insallah..

ya ben şu ikinci şans verme meselesini anlamıyorum kardeşim biri yapan binide yapar.eşini seven insan asla aldatmaz sevgisi bitmiş bir erkeğin gözü dışarıya kayar nasıl ikinci şans verilir biten bitmiş zaten.allah yardımcınız olsun dua edinki kendi ayaklarınızın üzerinde duruyosunuz çalışan bir bayansınız yerinizde olsam bir dakika durmam

canım 2 şansı verdiğimde aldattığını bilmiyodum bebeklerin hatrı için verdim zaten..

sağolun arkadaşlar merak etmeyin hayatımı mahvetmiyorum değmez bi adam için elbette canım çok yanıyo ama herşeyden önce çocuklarımı düşünmek zorundayım onlar için devam etmeliyim herşeye :)

Yaşadıkların çok üzücü ve yıkıcı
Allah senin ve bebelerinin yardımcısı olsun:Saruboceq:
ama şunu da söylemeden edemiycem, seni tebrik ederim, resti çekip en doğru kararı veriyorsun
Erteleseydin bitmezdi, ama zararın neresinden dönersen kardır

beni ona bağlayan bi neden olmamasından gelio gücüm canım :) evi ben geçindiriodum resmen bi kere bile gündeme getirmedimm bunu ama ii niyetim hep suistimal edildi :/ saol ii temennilerin için..

ne kadar da güçlüsün opuyorumnanaktan
Allah sana ve çocuklarını güzel günler göstersin İnşallah! boshayallersmile

daha önce burada açtığım konudan bilenler bilir evliliğimin mutsuzluğunu.. 4.5 aylık hamileyim kızlar şimdi ikiz hemde.. ama hamileliğimde evliliğim gibi zehir tadında geçiyor, eşim şüphelendiğim gibi aldatmış beni ve daha da acısı kendisi itiraf etti bunu tüm detayına kadar anlattı. daha önce evime gelen birisiyle hemde.kadının öyle birisi olduğu anlaşılıodu ama benim kocamla yapabileceği hiç aklıma gelmezdi.
neden hamile kalmış diyeceksiniz. isteyerek değil elbette böyle bi adama babalık sıfatını vermek istediğim en son şeydi belkide ama rabbimin hediyesi diye düşünüyorum çocuklarımı.hamile olduğumu öğrendikten sonra 2.bir şans verdim ama onuda değerlendiremedi.
eşimle 7 yıllık flörtten sonra evlendik biz. evin geçimi bendeydi diyebilirim kocamdan çok daha fazlaydı maaşım aldığımız evin ve arabanın kredi borcunuda ben ödüyodum. evliliğimin 7 ayında soyut manada bitti evliliğim.. şimdide boşanıyorum..

sonuç ne canım şimdi Allah yardımcın olsun

Allah yardımcınız olsun.Peki bunu nasıl itiraf etti.durup dururken mi yoksa yakaladınız mı? nasıl böyle cesaret edip söyleyebiliyorlar birde aklım almıyor :((

Allah yardımcınız olsun.Peki bunu nasıl itiraf etti.durup dururken mi yoksa yakaladınız mı? nasıl böyle cesaret edip söyleyebiliyorlar birde aklım almıyor :((

zaten biliyodum aldatıldığımı ben canım. yurtdışındayken ben içmişti o yüzden kendine güveni gelmişti öyle olamasa anlatmazdı tüm detayları. anlatması kolaydır dinlemesi çok zor canım..allah kimseye yaşatmasın!

allah size sabır ve güç versin. .ama neden aldatmış yani sevgi mi bitmiş gerekçesi ne bu kadar kısa sürede nasıl oluyor aldatıyor aklım almadı. evinize gelen biriymiş bir de.allah bizleri böyleleriyle karşılaştırmasın. çok zor bi durum ne diceğimi bilemiyorum.

Back
X