14 aylık evli,hamile,aldatılmış..

hayırlısı olsun hakkında canım..Rahim ağzı uzunluğunu ölçtürmeyi unutma..ikiz hamilesin çünkü...
kızım rahim ağzına çok yakındı zaten düşük riskim vardı, dikiş uygulandı rahim ağzına..
teşekkürler..

2 kişinin günahını hep bu çocuklar çekiyor
umarım bana koca olamadı ama çocuklarına iyi bi baba olur..
bence kocanız sizin kariyer ve maaş açısından üstün durumunuzu kaldıramadığından başka biriyle olarak egosunu tatmin etmiş tabi bu sırada size ve doğacak çocuklarınıza çok yazık etmiş... geçmiş olsun diyorum :(:(
kocamın hep kompleksleri vardı zaten..
çok teşekkürler..

kendini fazla yormamaya çalış canım..serklaj haricinde son zamanları yatarak geçirmen gerekebilir..karnında bir tarafa doğru sertleşme falan hissedersen hemen hastaneye git,dr unu ara...ikiz gebelik erken doğumla gerçekleşiyor çoğu zaman...ciğer geliştirici iğneleri sor dr una muhakkak..ben de aylarca kızımın kafası rahim ağzında yattım..

Son düzenleme:
ayrılık nedeninde cok haklısın canım.......
ama bebekler olmasaydı boşan derdim ama nedense dilim varmıyo ayrıl hemen demeye......
ne dicegimide sasırdım canım rabbim yar ve yardımcın olsun diyorum.....

çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah sana ve bebeklerine sağlıklı güzel bir ömür versin.Bundan sonra umarım hayat sana müthiş sürprizler ve güzellikler sunar,hatırlamaya bile gerek yok..

kendini fazla yormamaya çalış canım..serklaj haricinde son zamanları yatarak geçirmen gerekebilir..karnında bir tarafa doğru sertleşme falan hissedersen hemen hastaneye git,dr unu ara...ikiz gebelik erken doğumla gerçekleşiyor çoğu zaman...ciğer geliştirici iğneleri sor dr una muhakkak..ben de aylarca kızımın kafası rahim ağzında yattım..

çok teşekkür ederim ilginiz için.. genel olarak karnım çok sert zaten gergide hep patlıycak gibi hissediyorum bazen.. vücudumda şişte çok fazla malesef. ciğer geliştirici iğneye doktorum gerek kalmadığını söyledi.. allah bağışlasın kızınızı.. :)
Çok zor. Allah kolaylıklar versin. :/
teşekkürler..
ayrılık nedeninde cok haklısın canım.......
ama bebekler olmasaydı boşan derdim ama nedense dilim varmıyo ayrıl hemen demeye......
ne dicegimide sasırdım canım rabbim yar ve yardımcın olsun diyorum.....
boşandım canım 19 ekimde :/

çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah sana ve bebeklerine sağlıklı güzel bir ömür versin.Bundan sonra umarım hayat sana müthiş sürprizler ve güzellikler sunar,hatırlamaya bile gerek yok..
çok çok teşekkür ederim..amin cümlemize..

canım benimkiler de ikiz..kız-oğlan..Ciğer geliştirici iğneye nasıl gerek kalmamış ?? daha 4,5 aylık hamilesiniz ki benim de ilk ikiz hamileliğim 4,5 aylıkken rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğumla sonlanmıştı..serklajım yoktu o zaman.
daha ciğer geliştirici iğne yapılacak haftaya gelmemişsiniz ki..ikiz gebeliklerde en erken 24-26 . haftalarda celestone yapılır..kesinlikle ihmal etmeyin ya da alternatif bir riskli gebelik uzmanına görünün derim..

tansiyonunuz eğer yüksekse muhakak riskli gebelik uzmanı şart..preeklampsi erken doğumun habercisidir..

Yaşadığın sıkıntı hiç de kolay değil ve boşanmayı gerektirecek bir durum.
Aldatılmaya rağmen, eşine ikinci şansı vermişsin, ama değerlendirememiş...
Zaten artık boşanmışsın, bitmiş;
hem geçmiş olsun, hem gözün aydın diyorum canım.

Ne güzel ki maddi gücün, işin var, kendine de bebeklerine de bakalbilirsin, bu sizler için çok önemli.
Rabbimden senin ve bebeklerin için sağlık ve daha huzurlu günler diliyorum canım...

Hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah...
O "adam" da ( baba sıfatını yakıştırmıyorum kendisine ), tek başına kalsın da dağıttığı aileyi uzaktan seyretsin artık...
çocuklarını da gösterme hatta elinden geldiği kadar...
pislik sinir oldum :22:

Zor bir durum Allah, bebeklerinizle mutlu bir yaşam versin .eşiniz olcak kişide bebeklerinizin en güzel zamanlarını görmeyeceğine ve sizi kaybettiğine yansın.

Son düzenleme:
Yolun acik olsun arkadasim,umarim bebeklerinle beraber guzel ve huzurlu bir yasantiniz olur.Belkide o adam bebeklerine kavusabilmen icin sadece bir vesileydi.Herseyde bir hayir vardir.

helal olsun arkadaşım çok taktir ettim seni..çoğu kadının yapamadığı yapmayacağı şeyi yapmışsın..hamileyken ayrılmak hele de 2 çocuğu babası annesi ayrı evde büyütmek zor olucak tabii ki..ama senin alnın açık,vicdanın temiz olcak..sen rahat ol..seni,bebeklerini bu hale getiren eski eşin bunun sebebi..yapılan fedakarlıklar terbiyesizlikle,hemde aldatma gibi bi terbiyesizlikle karşılık görmemeli..Allah bebeklerinin bahtını açık etsin inş..Allah onların karşısına helal süt emmiş,tertemiz insanlar çıkarsın inş..sen yapcağını yapmış 1 defa affetmişsin,denemişsin..
çok güzel bi söz vardır..bende katılırım buna..DENENMİŞİ DENEME..
Allah yolunu açık etsin tekrardan..

Yolun acik olsun arkadasim,umarim bebeklerinle beraber guzel ve huzurlu bir yasantiniz olur.Belkide o adam bebeklerine kavusabilmen icin sadece bir vesileydi.Herseyde bir hayir vardir.

buna bende katılıyorum..çok güzel bi yorum..bende eş kavramına değer vermiyorum açıkçası..bebekle eş o kadar farklı şeyler ki..ben hamile kalsam eşimden öte bi duygu olucak bebeklerim..evlat gibisi yok..benimde tek dileğim evlat sahibi olmak..rahatsızlıklarım var hamile kalmaya uğraşıyorum..umarım olur..olursa eş açıkçası umrumda değil..beni umursamayanı ben hiç umursamam..canımdan olanı canıma katarım..hepsi bu..

Back
X