Merhabalar,
Kızım 14 aylık . Son 4-5 gündür yatırdıktan 1-2 saat sonra ağlayarak uyanıyor ve tekrar uyutup yatağına koyuyorum ama kıyametleri koparıyor. Benim yanımda yatmak istiyor. Yanımda yatırdığım zaman uyuyor. Şimdiye kadar hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştık. Benzer bir durum yaşayan var mı? Neden olabilir sizce?
Merhabalar,
Kızım 14 aylık . Son 4-5 gündür yatırdıktan 1-2 saat sonra ağlayarak uyanıyor ve tekrar uyutup yatağına koyuyorum ama kıyametleri koparıyor. Benim yanımda yatmak istiyor. Yanımda yatırdığım zaman uyuyor. Şimdiye kadar hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştık. Benzer bir durum yaşayan var mı? Neden olabilir sizce?
Canim benimde 1 yasinda Kizim ayni sorunu 1 aydir bizde yasiyorduk. Saat basi yarim saatte bi ağlayarak uyaniyordu. Daha önce bi kaç kez yanima almistim çok erken uyaniyordu yanina alinca biraz daha uyuyordu ama sanirim bunu aliskanlik haline getirdi.
Gözde erdoganin kitabi vardi oradaki uyku eğitimine basladim. Artik beşiğinde uyutuyorum. İnanılmaz bir şekilde uyum sagladi 2 haftadir çok rahatim. İlk besigine koydum hic aglamadi oyun oynadi hopladi zipladi bide bizimkinin bi aliskanligi var kollarimi cimdikleyerek ve dilini emerek uyurdu, kolunu beşiğin kenarına koyuyorum uykusu gelmeye başlayınca geliyor hemen dilini emmeye basliyor iyice dalmaya başlayınca da yatiriyorum uyuyup kaliyor. Hiçbir şekilde iletişime gecilmicek ama, ilk uyumasi 1 saat sürmüştü sonra bu sure giderek azaldi şuanda en fazla yarim saatte uyuyup kaliyor. Eğitime basladigimdan itibaren gece uyanmalari bitti, arada sirada uyandigi oluyor hemen gidip pispisliyorum tekrar uyuyor. Tavsiye ederim ben çok rahatladim. Tek sikintili tarafi gezmeye gittiğimizde eve dönünce eğitim sureci tekrar basa sariyor