Bebek Beslenmesi 14 aylık kizima Yemek yediremiyorum...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kartanem_1982

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
237
37
318
35
Benim kızım 14 aylık yeni yeni yürümeye başladı yaklaşık 15 gündür hicbisey yediremiyorum aslında kraker bisküvi makarna kızartma yiyor ama besinli şeyler yemek peynir yumurta corba ye miyor.verdigimde agzindan cikartiyo.b uarada dış çıkartıyor. Çok üzülüyorum ne yapabilirim. Akıl verin nolurr

Can'ım diş çıkartma dönemlerinde ve her hastalık geçirdiğinde çocukların yeme huyu ve zevki değişiyor , çok üstüne gitme aç kalmadığı müddetçe sorun yok emziriyor yada devam sütü veriyorsan oradanda vitamin alır , göreceksin Zaman'la yemediği şeyleri yiyor olacak

Benim kızım da 13 ayını doldurdu ve daha önce et ya da köfte yemeyi çok severdi. Şimdilerde ağzından çıkarıyor sürekli eti. Yemek konusunda da artık eskisi gibi yemiyor. Daha önce bir kase corbayj yerdi. Şimdi ise zorla oyunla reklamla falan zorla yiyor. Ben de merak ediyorum. Neyse ki formül mamayi içiyor. Gelecek yorumları merak ediyorum ben de.

Malesef bi haftası bi haftasını tutmuyor benim kızımda 14 aylık eğer gün içinde eline Abur cubur verirsem kraker meyve vs öğünleri iyi yemiyo ama son çare şöyle yapıyorum sabah 9kahvaltı 11 gibi yatıyo 14 de kalkıyo zaten acıkmış oluyo hiç itiraz etmeden çorbasını içiyo 15 de meyve veriyorum 19da da akşam yemeği bunların dışında elinde birşey olmuyo emzirme işini de sadece uyuturken yapmaya çalışıyorum çünkü emince de yemek yemiyo mesela öğlen uykusundan kalkar kalkmaz meme istiyo verirsem çorba yalan oluyo herşeyi denedim en güzeli öğünleri belirlemek ve yemiyorsa zorlamamak bir sonra ki öğünde inan adam akıllı yiyo

Back
X