merhaba 7 aylıkken bebeğim kusma ve öksürük için özel hastaneye göturdum orda da kusunca ve ateşı yukselınce kusma için ilaç verıldı meptamıt kusma önleyıcı damardan verıldı kısa surede çocuk da gözler kaymaya başladı havale geçirdi oan öldüm okadar bağırmışımkı dr çok korkmuş ama onun yuzunden olddu çocugun o laca karsı alarjısı varmış bilmiyorduk aslında o ilacı bebeklere kesınlıkle verılmezmış dr lar korkarmış benım yavruma verıldı 2 gece yattık hastanede 9 aylık ken terslık oldu ve bebeğim düştü 3 gun sonra gece çocuk uyandı uyumak ıstemıyor oyalandık neyse uyudu yarımsaat sonra beşiğinde ıhılarken ınlerken farkettım aldım kucağıma titriyor bıraz salladı kendını ve bayıldı acile göturduk konvınasyon nenıldı. ve arka arkaya her nöbetı farklılaştı ve sonunda epilepsi nöbeti dnıldı tedavıye başladık 9 aylıktı suan 14 aylık ve 2 tane ilaç kullanıyoruz tegrotol ve keppra nörolojı uzmanı bakıyor emar temiz çıktı ama eeg de sol tarafında bulgular raslandı memnunuz dr umuzdan da aslında ilaç lar sayesınde 2 ay geçirmedi 2 ilacı kesmeyı dusunurken grip aoldu ateş derken 2 ay ardından 15 gun içerisinde 3 nöbet geçirdi bunları anlatmaak kolay ama yaşamak okadar zorkı ne gece ne gunduz her dk tetiktesın evladının çırpınmasını görmek ve elinden hiç birşey gelmemesı nekadar acı anne ve baba için ben düşüncelerinize ihtıyacım var dr atlatabıleceği düşüncesinde bizde öle kötuyu dusunmek bıle istemıyoruz eşimde bende ilgisiz anne baba da değiliz biz hatay iskenderunda yaşıyoruz ist a düşündük ama nöbetlerın sıklaşmması korkuttu yola kesinlikle gelemıyor bebeğim araba ya bınmek ıstemıyor huzursuz oluyor uyumadığında çok korkuyorum aç bırakmmamaya çalışıyorum emzırıyoorumda sızden tavsıye ve önerı almak istiyorum yardımcı olursanız çok memnum olurum çok tsk ederım