Zaman zaman yere yada duvara kafasını vurarken görüyorum, çok şiddetli vurmuyor ama yinede vuruyor yani. Bazende kendi kendine şamar atıyor. Sinirlendiği zamanlar yapıyormuş gibi düşünüyordum ama ondan değil gibi geliyor. Ağzında çıkan azı dişler var acaba onların acısındanmı yapıyor, yada babasıyla oyun oynarken küçüklükten alıştırdığı acıtmayacak derecede kafa tokuşmaları var omu sebep acaba, başka ne olabilir diyede düşünüyorum.
Merhabalar
Alt komsumun ogluda aynen anlattıgın gıbı ıstedıgı bırseyı vermedıgımız an ilk koşmaya baslayığp sonra kafasını duvara yere vuruyor yada kendını hızlıca yere atıyor tamamen dıkkat cekmek amaclı
Ama annem hep uyarıyor kesınlıkle boyle durumlarda bakmayın arkanızı donun oyle oyle bırakır dıye
Ama sızınkı ılgı degılse belkıde bır agrısımı varkı acaba :
İlgiden değil biz odada yokkende yapıyor, dün biz yemek yerken diğer odada idi ve öyle yaptığını anladım ve yanına gittiğimde aynen çömelmiş kafasını yere vuruyordu, kızdığımı anlayınca hemen ben birşey yapmıyorum edasıyla bıraktı birşeyler mırıldanmaya başladı
canım benım oglum 27 aylık. o da tam dedğin aylarda çok vuruyodu kafasını.daha çoksinirlendiğinde yapıyodu.görmezden gelin...ama gecıyo hiçbişey yapmadan bi sure sona kendiliğinden geçti.sabırla bekleyın..
kızım da kafasını vururdu 8_9 aylıkken.internette okumuştum.bebekler bunu çoğu zaman nedensiz yaparlarmış.ve aslında biz canları acır diye düşünrüz ya onlar acı eşiklerini bilip ona göre vururlarmış kafalarını.yani canlarını acıtmayacak derecede vururlarmış.kızım beşiğine vururdu ve saçlarını çekerdi.ilk zamanlar hep müdahale ederdim baktım ben müdahele ettikçe daha çok yapıyor bu sefer görmezden gelmeye başladım ve zamanla bıraktı.sizde görmezden gelin çünkü üstüne düştükçe sizin ilgi gösterdiğinizi anlayacak ve artık farkında olarak bu hareketi size karşı yapacak.oyüzden bırakın vursun nede olsa küçük canavarlar canlarını acıtmıyorlarmış.bizde kendimizi zeki sanırız
Benım kızım da 15 aylık yemın ederım öyle bir vuruyor ki beyın kanamsı gecircek zannedıyorum az once kafasını tam duvar köşesine vurdu kaşı şişti kendini deli gbii ısısrıyor ödüm kopuyor bişey olacak diye:2: