14 daireli bi apartmanda 3 4 komsu kapı önüne cöpünü bırakıyor

yarim39

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
30
6
özellikle üst kattakiler 4 ten sonrası kapı önünde hergün cöp tamam sabah atıyolar ama aksama dogur yine cöp var bide akan cöpler oluyor karpuz suları les gibi yapıs yapıs olduk yöneticiye söyledik ama herkezin kendi dairesi bisey yapamayız dedi
alt katıma yeni biri tasındı aldı yani daireyi
o dahada fazla yapıyor uyardık ama nafile
napabiliriz daha baska

Biz de aksam 8de copleri koyuyoruz kapi önüne kapici 9da aliyor. Sanirim sizde kapici yok. Bu isi ucretle birine yaptirabilirsiniz ya da guzelce, yirtik olmayan çöp posetlerine koymalarini soyleyebilirsiniz..
sonucta apartman hepinizin yasam alani. Kimse o kokulari cekmek istemez..

Eğer çöpleri toplayan bir görevliniz varsa yöneticiye söyleyin her kata büyük kapalla çöp kovaları koyun. Herkes çöpünü ona atsın görevli oradan alsın. Böylece yerlere çöp suyu süzülmez.

iyide yöneticinin işi apartmanın düzeniyle ilgili kurlalları belirlemek ve uygulamak değil mi? en aznından benim bugüne kadar gördüklerim öyle yapıyordu. herkesin kendi dairesi o kapanın içi ama apartmana bakan dış tarafı ortak kullanım alanı olduğundan herkes kafasına göre davranamaz. ortak belirlenen kurallara uyması gerekir.

Yöneticinizden başkasının bu konuda çözüm bulabileceğini sanmıyorum. Yönetim toplantısında herkesin içerisinde söylese ve apartmana bir yazı yazsa belki çekinebilirler.

Konu sahibesi,
2. üyelik yasak, ki siz ikinci kez 2. üyelik alıyorsunuz, bakın size bir güzellik yapıp konunuzu kapadım ki üyeler konunun altında kim bu üye yazmasın, en azından bu seferlik zor durumda kalmayın ama bir daha üyelik alırsanız, sitede salına salına gezdiğiniz ana üyeliğinizi deşifre ederim, üyelere siz izah etmek zorunda kalırsınız.

Site yönetimine haber verilmeden açılan 2. üyelikler deşifre edilecektir !

2. üyelikler burada aktif kullanıcı hesabınızı özel sorunlarınızı yansıtmadan sorunlarınızı paylaşmanız için verilen bir ek üyeliktir. Bunun suistimal edilmesi durumunda olacaklardan site yönetimi sorumlu değildir !

X