Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün 14. gün doktora gittim ilaçsız takip yapatırayım dedim bu ay
14. günümdü 15 mm nasıl sizce büyür mü daha
kaç olunca çatlıyor yumurtalar
32-33 günde bir adet oluyorum
22mm de çatlıyor yumurtalar 15mm dediği günden eğer normal süreçlerde büyüyorsa 5gün içinde çatlıyormuş bende bu ay 15mm ken gittim verdiği günler 5gün içindeydi....ilişki günlerini ona göre ayarla 15mm dediği günün ertesi gün ilşikye gir 3gün aşırı ok....
güzel büyümüş bekle 3 4 gün
bi de ilaçsız mı 15 mm olmuş
mrb benimde 12 günde 15-16 mm demişti doktor bugün 14.gün çok telaşlıyım inşlh olur ama ben klomen kullandım bu ay
mrb benimde 12 günde 15-16 mm demişti doktor bugün 14.gün çok telaşlıyım inşlh olur ama ben klomen kullandım bu ay
merhaba arkadaşım sen bunu taaa 2011 de yazmışsın google da ararken buldum benimde bugün 12.günüm klomen kullandım 2 gün sonra yine gel dedi noldu senin o ay bana eğer büyürse pazartesiye kadar aşılama yapıcaklarmış oldu mu bebeişin geldi mi merak ettim
canım ben aşılama ile sonuç alamadım tüp bebekle hamile kaldım 8 yıl sonra ilk denememde hamile kaldım kayseri acıbadem turgut aydın yaptı bebeğimi :)siz aşılama yapılınca mı hamile kaldınız normal kendiliğinden mi
canım ben aşılama ile sonuç alamadım tüp bebekle hamile kaldım 8 yıl sonra ilk denememde hamile kaldım kayseri acıbadem turgut aydın yaptı bebeğimi :)